Martien Meiland tegen vrouw met uitkering: “Ga het maar doen!”
Connect with us

Meest bekeken

Martien Meiland tegen vrouw met uitkering: “Ga het maar doen!”

Martien Meiland en de rest van het gezin zullen aanstaande maandag voor het eerst te zien zijn met hun nieuwe programma Chateau Bijstand. Het is al maanden bekend dat dit programma eraan zou komen en het krijgt dan ook al maanden kritiek. Zo zou het desbetreffende huis ongeveer 1400 euro per maand kosten en 100 vierkante meter groot. Het gezin dat sinds een tijdje financieel aardig welvarend is heeft plots geen idee meer wat tapijt is en een normale woonkamer. In de talkshow van Johnny de Mol, HLF8, kwamen twee dames praten over de enorme prijsstijgingen. Eén van de dames zit in de bijstand en de ander heeft een WAO-uitkering. Beide zouden het huurhuis van de bijstand-Meilandjes niet kunnen betalen. De Meilandjes gaan vanaf aanstaande maandag hun amusement van deze problematiek uitzenden. De eerste beelden zijn al te zien en die maken een hoop los bij de uitkeringsgerechtigde.

Martien Meiland heeft het wel volgehouden!

Wat wringt zijn de neerbuigende woorden die worden gebruikt: Martien: “Oh, het is heel klein!” Maxime: “Oh wat is het klein!” Martien: “Oh, wat ligt er op de vloer? Oh, dat is vloerbedekking. Ja, Oh, nee, dat is niet goed. Oh meid, wat is het vies.” Erica: “Oh wat erg. Ja, maar zo waren de huizen toen.” Martien vanuit de keuken: “Oh wat erg! Er is wel water.” Juist, zo klinkt het net alsof het gezin in één of andere oorlogsbunker van 100 jaar geleden rondneust.

Maar ze staan in een rijtjeshuis welke voor de gemiddelde Nederlander onbetaalbaar is. Johnny tegen Martien: “Maar wat voor jou klein is, is voor een ander misschien wel een paleisje!” Martien in de uitzending: “Ja, dat kan, maar ja, dat was voor ons natuurlijk ook de hele overgang, van: ga het maar doen! Nou ja, we hebben het volgehouden, hè?” Knap hoor:

Celeberties

Groeiende zorgen om Samantha de Jong: “Wat als hij vrij komt?”

Samantha de Jong, bij velen wellicht beter bekend als Barbie, weet zich altijd wel in de roddelbladen te krijgen met haar capriolen. In een relatief korte tijd hebben we behoorlijk wat vriendjes voorbij zien komen in haar leven. Dit valt allemaal te volgen op social media, voornamelijk via haar kanaal op Instagram. Ook de tegenwoordige juicekanalen houden uiteraard alles goed in de gaten.

Zo weten we dat Barbie onlangs is opgepakt, samen met haar vriendje van destijds. Haar vriendje, Robbie, zou een bajesklant zijn en veroordeelt voor heling. Dat het niet helemaal zuivere koffie is wisten we al, echter blijkt de jongeman ook behoorlijk opvliegend. Zo verscheen er in oktober van het vorige jaar een video waarin Robbie een verkeersregelaar tijdens zijn werk aanvalt. Ook Barbie is op deze beelden te zien. Echter is het de laatste tijd verdacht stil rondom Barbie, en dat belooft vrijwel nooit veel goeds.

Samantha de Jong gaat door, zonder Robbie!

Zoals we al eerder lieten weten zijn de juicekanalen een uitkomst wanneer je iets wil weten over bepaalde bekende Nederlanders. Afgelopen maand leek het allemaal goed te gaan met Barbie. De blondine deelde veel oude video’s uit de tijd waarin ze nog met haar ex op televisie kwam. Natuurlijk vinden fans en oud-fans het geweldig om beelden uit betere tijden terug te zien. Tijdens een vragenrondje van ‘Juicechannel‘ kwam de vraag: “Waarom horen we opeens zo weinig van Barbie? Zit ze in een afkickkliniek?” ‘Juicechannel‘ weet meer: “Samantha is weer verliefd op een nieuwe man. Haar vorige liefde zit op dit moment vast en daarom heeft ze alvast een andere vent aan de haak geslagen. Deze zat wel alleen nog in een relatie. Maar joh, wat maakt het uit!” Wie haar huidige vriend is, is onbekend. Hoe Robbie hiermee om gaat wanneer hij vrijkomt zullen we meemaken. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizarre beelden: Sarah van Soelen helemaal knettergek van de coke

Tijdens de laatste podcast van Najib Amhali was Sarah van Soelen heel openhartig over haar drank- en drugsverslaving. Ze zei dat ze zelfs nog moest overhouden voor in de auto onderweg naar huis.

De ex van André Hazes onthult hoe ze verslaafd raakte en hoe ze uiteindelijk weer van haar verslaving kon afkicken.

“Ik was een jaar of 13, 14 toen ik voor het eerst dronk en stiekem sigaretten kocht. Ik vond het nooit vies. Mijn moeder rookte ook gewoon binnen”, getuigt Sarah. De blondine herinnert zich ook nog als gisteren hoe het was toen ze haar eerste sigaret rookte. “oen mijn ouders weg waren pakte ik een peuk en ging ik in de tuin staan. Overal camera’s, hoe dom kun je zijn, maar dat terzijde. Hup sigaret. Nou, ik hoefde niet te kuchen, ik denk: dit is echt iets voor mij!”

In de kist met pakje coke

Sarah raakte in het uitgaansleven zwaar verslaafd aan drank en drugs. “Ik dacht ook echt: dit is mijn leven. Als ik dadelijk dood ga, dan wil ik een packie op m’n borst hebben wanneer ik de grond in ga. Zo zat ik in elkaar. (…) Ik wilde helemaal niks voelen.” Met packie doelt de influencer op een pakje coke.

Nadat ze haar verslaving opbiechtte aan haar ouders, ging ze meteen naar een afkickkliniek, waar ze met succes behandeld werd.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Imke Roose uit Ex on the Beach 14 kilo aangekomen door heftige reden

Reality-ster Imke Roose speelt open kaart met haar volgers. Ze vertelt in een bericht dat ze in een jaar tijd 14 kilo is aangekomen. Dit komt door een aandoening aan haar schildklier.

Imke plaatst een foto op haar Instagram en daaronder schrijft ze dat achter iedere ‘bitch’ een lieve meid zit die moe wordt door gedoe van anderen. “Achter ieder persoon schuilt een verhaal en dat is niet altijd rozengeur en maneschijn”, schrijft ze daarna. “Ik had vroeger ook al wat problemen, dat ik mezelf te dik vond en nu 14 kilo erbij is niet niks.”

Acceptatie

Door een aandoening aan haar schildklier is ze een aantal kilo aangekomen. Gelukkig heeft de reality-ster zichzelf helemaal geaccepteerd. “Er is nu 14 kilo meer Imke om leuk te vinden. Moraal van het verhaal: aan elke negatieve kant zit er ook een positieve zijde. Niet alles hoeft meteen slecht te zijn. Het hangt er gewoon vanaf hoe je het bekijkt.” En zo is het!

 

Bron: RTL Nieuws / Beeld: Ex on the Beach

Doorgaan met lezen

Trending