Martien Meiland valt flink door de mand: “Hij liegt de hele boel bij elkaar!”
Connect with us

Celeberties

Martien Meiland valt flink door de mand: “Hij liegt de hele boel bij elkaar!”

Martien Meiland heeft onlangs zijn biografie gepubliceerd. De biografie loopt goed en heeft een verwachte omzet van maar liefst 1,5 miljoen euro. Het boek is een put van onthullingen en geruchten die geopend worden en alles en iedereen in zijn leven komt aan bod. Ook zijn ex-vriend, Daan de Mooij, komt aan bod.

Maar die kon de verhalen in het boek niet aan en stapte naar Story om zijn kant van het verhaal te doen. En wanneer we dat mogen geloven staan er toch behoorlijk wat verkeerde feitjes in het boek van de kasteelheer, in zijn “emotionele voordeel” welteverstaan. In het boek staat bijvoorbeeld het volgende: “Maar na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf. Maar hij was zo weg van mij dat ik dacht: die gaat er helemaal ziek van worden. Dus ik durfde niet te stoppen.”

Martien Meiland verkoopt boek vol leugens?
Maar bij Daan schoot dit in het verkeerde keelgat, laat hij aan het weekblad weten. Hij zegt er het volgende over: “Dat Martien het heeft uitgemaakt, klopt echter niet . En dat ik kapot zou zijn van verdriet, ook niet. Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken.” Ook laat de kasteelheer weten dat er géén actie was tussen de lakens met Daan. Hij zegt zelfs: “In dat nest, gadverdamme.” Maar ook dáár heeft Daan wat over te zeggen: “En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen actie tussen de lakens hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

Celeberties

Henny Huisman haalt uit naar ‘leugenaar’ André Hazes

Henny Huisman heeft na Marco Borsato en Monique Smit nu ook André Hazes op de korrel genomen. De presentator vindt het raar dat André, volgens hem, ‘liegt’ over zijn trip naar Bonaire…

`Voor het goede doel reisden André en Monique in februari af naar Bonaire, maar Henny denkt daar het zijne van. Hij zegt in de nieuwe Story: “Ik kan me niet voorstellen dat je daar nu per se voor de honden, apen of ezels moet zijn.”

Henny is ervaringsdeskundige. “Ik heb dat ezelpark destijds nog geopend, vijftien jaar geleden. Zij komen daar altijd geld tekort, het is niet zo dat de aanwezigheid van André en Monique daar nu inééns broodnodig is. Als je alles deelt op social media, dan moet je ook zeggen van: ‘Ik ben op vakantie op Bonaire en ga meteen even langs de goede doelen die ik daar steun.”

‘Goede doelen verzinnen’

Hij weet zeker dat André jokkebrokt over de ware reden van de trip. “Ik denk dat die goede doelen om de vakantie heen gecreëerd wordt. Dat André goede doelen verzint of bezoekt, om naar Bonaire te kunnen. Ik zou gewoon zeggen: ‘Ik heb momenteel geen werk en ben lekker op vakantie.’ Ik zou niet weten waarom André daar zo moeilijk over doet.”

Volgens Henny is het überhaupt wel begrijpelijk dat hij voor een vakantie op Bonaire kiest. “Daarbij zijn er op Bonaire nauwelijks coronabesmettingen. Maar ik ga hem niet verdedigen, want ik heb niets met die jongen. Ik ken hem amper.”

Zijn vader

Henny denkt dat André’s vader dit niet zou hebben gedaan. “André’s vader, dat is een verhaal apart, een grootheid. Die had gewoon verteld dat hij op Bonaire zat en zou dat niet proberen te verzwijgen.”

“Honderd procent. Ja, natuurlijk. Die was goudeerlijk. Eigenlijk te eerlijk, hij zei alles. Dat vonden mensen ook zo mooi aan hem. Dat was onderdeel van zijn succes.”

Henny sluit zich daarmee aan bij Gordon. “Waarom gaan mensen liegen? Net zoals André Hazes bijvoorbeeld”, zei Gordon in zijn GorDonDiablo Show-podcast over vakantievierende BN’ers als Katja Schuurman. Sterren als Katja, John Ewbank en Kelly Weekers vertrokken de afgelopen maanden naar tropische adressen, al zeiden ze op social media dat ze in Nederland waren.

Ook André was op zo’n vakantie, al zei hij dat hij daar voor een goed doel was. Met Sander Schimmelpenninck en dj Don Diablo als luisterend oor, vervolgde Gordon: “Die gaat zeggen dat hij vrijwilligerswerk doet. Ze maken er gewoon een verhaal van…”

Vrijwilligerswerk

Ondanks het negatieve reisadvies besloten André en Monique om in februari de dieren op Bonaire te helpen. “André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire vanwege de werkzaamheden voor FKK Animal Rescue Bonaire en de inzet voor Donkey Sanctuary Bonaire”, liet het management van de zanger destijds weten aan RTL Boulevard.

Vorige week werd ook bekend dat André op 7 maart zal optreden tijdens het corona-testevent in de Ziggo Dome. Deze show komt niet in gevaar door een mogelijke thuisquarantaine, want dat hoeft niet als je naar Bonaire bent geweest.

ID&T en MOJO hebben nog meer grote namen van eigen bodem gestrikt voor de aankomende Fieldlab-proefevenementen in de Ziggo Dome en op het terrein van Lowlands. Zo staan op het popfestival onder anderen Chef’Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie, Froukje en Bilal Wahib.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw: Zelfs ondergoed is teveel gevraagd voor de foto’s van Gaby Blaaser!

Gaby Blaaser kennen we inmiddels als een van de vele influencers die bijna dagelijks de meest pittige kiekjes online plaatsen. Ze begon haar bekendheid als actrice in onder andere de jeugdsoap SpangaS en de soap Onderweg Naar Morgen.

Maar schijnbaar was het plaatsen van ietwat pittige foto’s toch wat meer lucratief voor de portemonnee. Door verschillende deals met online merken kan ze hier namelijk een behoorlijk zakcentje uit slaan. Hoeveel dat ongeveer zou zijn durven we niet te zeggen. Maar met 422.000 volgers op Instagram zal dat behoorlijk wat zijn.

Gaby Blaaser gaat nog een stapje verder!
Ze staat namelijk op de foto met haar “bestie” Olijn Milik Boelaars die zich net zo weinig schaamt als haar vriendin op de foto. In ieder geval een mooie foto om het jaar mee te beginnen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Kim-Lian van der Meij (40) met grote spoed opgenomen in het ziekenhuis

Geen fijne dagen voor Kim-Lian van der Meij (40): de presentatrice ligt in een Zweeds ziekenhuis met nierbekkenontsteking. Gisteren kwam dat nieuws al naar buiten, maar op Instagram vertelt ze er nu zelf meer over. ‘Ik ben een tijdje afwezig geweest van Instagram en dit is de reden.’

“Er wordt goed voor me gezorgd en ik ga er weer helemaal bovenop komen”
‘Zaterdag ben ik opgenomen met 40,2 graden koorts en hevige pijnen in mijn buik’ schrijft ze bij de foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. ‘Het blijkt dat ik een nierbekkenontsteking heb. Erg pijnlijk en vervelend, maar er wordt goed voor me gezorgd en ik ga er weer helemaal bovenop komen.’

Kim-Lian vertelt dat ze het nieuws liever niet de wereld in wilde slingeren, ‘maar aangezien de media in Nederland er lucht van heeft gekregen, dacht ik… nou dan vertel ik het jullie liever zelf.’

De actrice zegt dat ze zich door de coronamaatregelen behoorlijk verveelt: ze mag geen bezoek en zelfs geen bloemen ontvangen. ‘Dus als jullie leuke Netflix-series of -films, online spelletjes, boekentips voor me hebben om de aankomende dagen mee door te komen…’ schrijft ze aan haar volgers. ‘Take care en see you soon.’

Doorgaan met lezen

Trending