“Martien Meiland vertrekt naar Nederland voor nieuwe liefde!”
Connect with us

Lifestyle

“Martien Meiland vertrekt naar Nederland voor nieuwe liefde!”

Volgens medium Marion Berndsen komt Chateau Meiland in 2020 nogal in gevaar. Kasteelheer Martien Meiland zou namelijk Frankrijk vaarwel zeggen en terug naar Nederland gaan voor… een nieuwe liefde?!

Deze uitspraken van medium Marion, die ze een tijdje terug deed in weekblad Story, voelen nogal als nattevingerwerk. Toch zijn haar ‘voorspellingen’ vrij hilarisch dus die delen we graag met jullie. Wat er allemaal van waar blijkt te zijn kunnen we natuurlijk nog niet zeggen. Zo heeft de medium ook dit jaar weten te voorspellen voor Amalia, maar die was iets minder rooskleurig.

Martien vindt een nieuwe liefde
“Een lange, slanke man”, zo beschrijft ze. “Niet zo slank als Martien, maar ze ogen heel gelukkig samen. Martien voelt zich fijn in diens aanwezigheid. Hij is ook de reden waarom Martien afwisselend in Frankrijk en Nederland zal wonen. Hij verlaat voor de liefde Frankrijk.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Twijfel niet en meld je aan voor Cash or Trash! Ga snel naar SBS6.NL/CASHORTRASH Ik zou het zo enig vinden als je je opgeeft! ❤️ #cashortrash

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending