Martien Meiland zoals je hem nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”
Connect with us

Celeberties

Martien Meiland zoals je hem nog nóóit gezien hebt: “Straalbezopen!”

Martien Meiland zijn sinds een aantal jaar onwijs populair en succesvol op de Nederlandse televisie. Dat is natuurlijk niet zo gek met een markante man als Martien. Na het gigantische succes van Chateau Meiland zijn de Meilandjes eigenlijk niet meer uit de tv-wereld weg te denken. We hebben nu dan ook onwijs veel nieuwe programma’s waar ze te zien zijn.

Chateau Bijstand, wat enorm veel kritiek kreeg maar inmiddels een kijkcijfer hit is geworden. Daarnaast is er ook behoorlijk veel kritiek geweest op het gezin vanwege verschillende uitspraken van Erica over hoofddoeken. Inmiddels is Erica ook daar op teruggekomen. De laatste tijd hoor je dat veel mensen toch wel klaar zijn met de Meilandjes. Echter weten de gezinsleden keer op keer te presteren met ongelooflijk goede kijkcijfers. Er is vermoedelijk dus nog meer dan genoeg animo voor dit opvallende gezin om nog jaren door te gaan.

Martien Meiland gaat los, met nieuwe liefde!
Maar je weet tegenwoordig nooit meer hoe hard een carrière onderuit kan gaan met de tegenwoordige juicekanalen op Instagram. Je moet dan natuurlijk wel echt iets goeds fout uithalen als BN’er en we vermoeden dat de Meilandjes geen personeel van de Jumbo zullen gaan aanvallen. Hoogstens die van de Gall & Gall. Grapje. Naast de glamoureuze carrière op televisie hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun eigen leven, naast de camera’s. En blijkbaar is het óók daar geweldig om naar Martien te kijken. Hij is namelijk, volgens critici op social media, behoorlijk beschonken gespot op een feestje waar hij bovenop een bank los staat te gaan. Daarbij zou de oud-kasteelheer ook gespot zijn terwijl hij het gezellig gehad heeft met een andere man. Video te zien onder onderstaande foto met de desbetreffende man:

Celeberties

Prinses Amalia heeft haar keuze gemaakt en verlaat haar ouders

Prinses Amalia weet op haar achttiende al heel goed wat ze wil. Ze handelt daar ook naar.

Zo weet ‘Story’ dat prinses Amalia niet mee met haar ouders op vakantie is getrokken naar het Oostenrijkse Lech. Ze koos voor een vakantie met haar vriend.

Amalia zou al een tijdje samen zijn met de Duitse miljonairstelg Isebrand Kaldewei. Daar is ze mee naar Canada getrokken.

Het koppel bevalt Noord-Amerika wel. Eerder werden ze al gefotografeerd in New York.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter Gillis krijgt zorgwekkend nieuws ná ziekenhuisopname!

De gezondheid van Peter Gillis blijkt niet al te best te zijn, dat bleek wel uit een spoedopname in het ziekenhuis vorige week. De Massa is Kassa-ster kampt al langer met gezondheidsproblemen vanwege zijn overgewicht en het lijkt hem niet te lukken hier genoeg verandering in te brengen. Gillis vertelde Turbantia: “Dit is een wake up call, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen.”

Na het eten van een worstenbroodje in het ziekenhuis is Gillis weer naar huis gegaan. Gillis is eerder al 40 kilo afgevallen en is dat nu weer van plan: “Over enkele maanden herken je me niet meer terug.” Echter kan stress een grote factor zijn tot overmatig eten, en er is weer een stressfactor bijgekomen. De eerder verkochte villa van 1,4 miljoen blijkt namelijk tóch niet verkocht te zijn. Dit was al even bekend, maar er blijkt nog steeds geen nieuwe eigenaar te zijn gevonden.

Peter Gillis krijgt zijn huis niet verkocht!

De villa van Gillis, die wekelijks op SBS6 te zien is geweest, is opnieuw in de verkoop gegaan. De Belgische makelaar, Heylen Vastgoed, geeft een korte beschrijving van de opvallende villa: “Deze prachtige villa is gelegen op een zeer gunstige en rustige omgeving te Pelt, toch is de woning gelegen in de nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Indeling: ruime inkomhal, ruime living, gezellige woonkamer, eetkamer, veranda, keuken, bijkeuken. Daarbij 5 slaapkamers, 2 badkamers, dressing en ruime garage.” Je krijgt hiermee 425 vierkante meter woonoppervlak en bijna 9000 vierkante meter tuin. Het opvallende is dat de prijs niet meegegaan is met de tijd, deze staat nog steeds op 1,4 miljoen. Dit heeft er natuurlijk ook mee te maken dat de huizenmarkt in België iets minder ontploft is dan in Nederland. Misschien tóch iets van de prijs af? Gillis kennende niet. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Glennis Grace keurt klap van Will Smith goed: ‘Had hetzelfde gedaan’

De klap van Will Smith in het gezicht van Chris Rock tijdens de uitreiking van de Oscars zorgde ook in Nederland voor ophef. Enkele BN’ers praten het geweld van Will Smith goed, zo ook Glennis Grace.

Tijdens de uitreiking van de Oscars maakte presentator Chris Rock een grap over G.I. Jane. In die film speelt Demi Moore met gemillimeterd haar een soldate. Daarmee verwees hij naar de vrouw van Will Smith, Jada.

Stevige klap

Jada heeft alopecia. Dat is een aandoening die tot haarverlies leidt. Will Smith kon niet lachen om de grap, stond op en gaf de komiek een klap in zijn gezicht. Nadat hij weer was gaan zitten, schreeuwde de acteur dat Chris het nooit meer in zijn hoofd moet halen om de naam van zijn vrouw te noemen.

Glennis Grace reageert

Talrijke BN’ers reageerden op het incident. Claudia de Breij tweette dat Jada de klap beter zelf had kunnen uitdelen. Fred van Leer schreef dan weer dat hij hetzelfde zou gedaan hebben. “Met een bureaustoel, in zijn smoel.”

Glennis Grace was er als de kippen bij om het bericht van Fred te liken. Daarmee geeft ze aan dat ook zij hetzelfde zou gedaan hebben. Dat is natuurlijk geen verrassing als je weet dat de zangeres onlangs ook in de cel zat voor zwaar geweld.

Doorgaan met lezen

Trending