Massa Is Kassa-kijkers branden Nicol Gillis af: ‘Slavendrijver’
Connect with us

Celeberties

Massa Is Kassa-kijkers branden Nicol Gillis af: ‘Slavendrijver’

Massa Is Kassa-kijkers ergerden zich maandagavond massaal aan Nicol. Zoals in bijna elke aflevering was ze anderen aan het commanderen. Maar deze keer ging ‘ons Nicol’ nog verder: ze commandeert een klusser die zichtbaar ziek is terwijl ze zelf geen vinger uitsteekt.

Nicol steekt geen vinger uit

De ergernis begon al in de aflevering van vorige week. Nicol schakelde de hulp in van Mieke en Johnnie om een woning op te knappen. Johnnie kwam toen niet opdagen omdat hij ‘doodziek’ was, maar daar nam Nicol geen genoegen mee. Ze bleef hem bellen tot hij uiteindelijk, hoestend en proestend, kwam opdagen.

In de aflevering van gisteren zagen we dat Johnnie aan het werk gaat, maar dat gaat niet van een leien dakje. Hij is zichtbaar ziek maar dat lijkt Nicol weinig uit te maken. Nicol steekt geen vinger uit en helpt ook Mieke niet, die zichtbaar moeite had om spullen de trap op te krijgen.

‘Wat een heks’

Kijkers zijn Nicol helemaal zat en noemen haar zelfs ‘slavendrijver’. ,,Slavendrijver Nicole jacht die arme Johnnie met een dubbele longontsteking de dood nog in”, twittert een verbaasde kijker.

Verder wordt Nicol massaal ‘heks’ genoemd en kijkers zijn het erover eens dat ze ‘niets anders kan dan commanderen’. ,,Zouden er nog meer van die Nicol’s op de wereld zijn? Wat een heks.”

Celeberties

“Genadeloze wraakactie op Marco Borsato door woeste moeder!”

Al een tijdje gaan de meest bizarre verhalen in de rondte over Marco Borsato en bepaalde deelnemers van The Voice. Volgens verschillende kanalen zouden er bewijzen zijn dat minderjarige meisjes hier de dupe geweest zijn van onzedelijk gedrag. Echter is geen van deze kanalen met hard bewijs gekomen. Er werd alleen gezegd dat er harde bewijzen zijn. Website ‘Hollywoodhuizen’ beweert nu dat de vrouw die dit beweert, onder andere in Story, twee jaar geleden door de zanger is ontslagen. Ook laten ze weten dat de andere vrouwen die beweren dat de zanger nog steeds affaires heeft de vrouwen zijn die door hem op straat gezet zijn. De vrouwen zouden puur uit zijn op wraak laat de website weten. Dit zouden ze hebben gedaan via de juice-kanalen ‘LifeofYvonne’ van Yvonne Coldeweijer en ‘Roddelpraat’ van Dennis Schouten en Jan Roos. De moeder van het meisje zou Borsato al geconfronteerd hebben met haar verhaal en ze zou gezegd hebben dat de zanger toegegeven heef.

Wraakactie op Marco Borsato?

Ook zou de vrouw hebben laten weten een geluidsopname van Borsato te hebben dat hij toegeeft laten verschillende juice-kanalen weten. Hollywoodhuizen plaatst vraagtekens bij het feit dat de vrouw pas na twee jaar met dit verhaal aan komt zetten. De vrouw zou namelijk alle banden met Borsato hebben verbroken na haar ontslag van twee jaar geleden en heeft hem nooit meer gesproken. Toch lijken de juice-kanalen voet bij stuk te houden. Het is nog maar de vraag of deze juice-kanalen gewoonweg ingezet zijn door boze vrouwen die op wraak uit zijn. Yvonne Coldeweijer zelf lijkt al flink gas terug te nemen en heeft laten weten het stokje over te geven aan John van de Heuvel. Het is echter nog de vraag wat hij in dit verhaal ziet.

Wat doet John van de Heuvel?

John van de Heuvel heeft eerder al gereageerd op de beweringen van Dennis Schouten en Jan Roos in Roddelpraat. Daarin werd beweerd dat John zijn collega Marco zou sparen, omdat het collega’s zijn. John reageerde hierop: “Ik heb de uitzending gezien. Ik ga daar helemaal niets over zeggen, behalve dat ik nooit reageer op hun uitzending. Zeker niet als het onzin is, als het gaat om mijn rol in dit verhaal.” Ook heeft de misdaadjournalist gereageerd op de verhalen van Coldeweijer. Hij zegt hierop: “De feiten zullen nog wel een keer aan het licht komen, denk ik. Eerder dan jullie denken. Maar verder ga ik daar niets over zeggen.” Hieruit blijkt dat Van de Heuvel terughoudend is in zijn uitspraken en de feiten nog lijkt af te wachten. Hieronder meer over de huidige stand van zaken volgens de ‘juicers’!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prinses Amalia is 18 jaar; deze bizarre dingen veranderen er voor de kroonprinses

Prinses Amalia is 18 jaar geworden. Hoe de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima haar verjaardag vandaag viert, is niet bekendgemaakt.

Op Koningsdag in Eindhoven, afgelopen april, liet ze tegenover de pers weten dat ze het niet heel spannend vond om 17 te worden, “dus 18 zal niet heel anders zijn”. Toch zal het leven van de troonopvolgster nu ze meerderjarig is meer in het teken staan van haar toekomstige rol als koningin van Nederland. Een blik op de toekomst van prinses Amalia in vijf vragen en antwoorden.

Kan Amalia koningin worden nu ze 18 is?

Mocht haar vader, koning Willem-Alexander, overlijden of afstand doen van de troon, dan wordt Amalia volgens de erfopvolging zoals die in Grondwet is vastgelegd de nieuwe koningin. “Zolang ze minderjarig was, was het via de wet zo geregeld dat koningin Máxima of prins Constantijn in dat geval zou optreden als regent(es), tot het moment dat Amalia 18 werd”, zegt Peter Rehwinkel, staatsrechtdeskundige, oud-PvdA-Kamerlid en auteur van het boek ‘Amalia, de plicht roept’. “Dat geldt nu niet meer, dus dat is wel een belangrijke verandering voor Amalia.”

Het overkwam Wilhelmina, de betovergrootmoeder van Amalia in 1890, toen haar vader koning Willem III overleed. Wilhelmina was pas 10 jaar oud en te jong om te regeren. Haar moeder, koningin Emma, trad daarom op als regentes totdat Wilhelmina 18 jaar was.

Amalia zegt in het boek dat Claudia de Breij over haar schreef ter gelegenheid van haar 18e verjaardag, dat ze haar moeder zou willen aanwijzen als regentes, als ze het koningschap nu zou moeten overnemen, “In praktijk is dat niet zo eenvoudig als ‘even aan mijn moeder vragen’”, zegt Rehwinkel. “Amalia zou haar functie tijdelijk moeten neerleggen en de regering moet dan een regent of regentes aanwijzen. Dat moet vervolgens in de wet vastgelegd worden, dus daar komt wel meer bij kijken.”

Amalia werd geboren op 7 december 2003. Een overzicht van beelden door de jaren heen:

Kroonprinses Amalia 18 jaar

Gaan we Amalia vaker in het openbaar zien?
“Als haar studie het toelaat zal ze op Prinsjesdag aanwezig zijn bij de rijtoer en het voorlezen van de Troonrede. En af en toe zal ze misschien ook officiële taken uitvoeren”, zegt Koninklijk Huis-verslaggever Jozephine Trehy. “Een belangrijke publieke gebeurtenis is ieder geval morgen, als ze binnengeleid wordt in de Raad van State. Daar zal ze ook een toespraak houden en dat is een spannend moment voor Amalia.”

Waar we haar niet zullen zien, is in het stembureau. Amalia heeft aangegeven dat ze geen gebruik zal maken van haar stemrecht, iets wat haar vader en oma ook niet doen.

Welke rol krijgt prinses Amalia in de Raad van State?

Prinses Amalia krijgt vanaf het moment dat ze 18 is ‘van rechtswege’ (automatisch) zitting in de Raad van State, het hoogste adviesorgaan van de regering. Dat betekent overigens niet dat ze ook lid wordt van de Raad. “Ze mag deelnemen aan de ceremoniële vergadering en ook aan de afdeling Advisering”, zegt Rehwinkel. “Zo kan ze kennis opdoen over wetgeving en het staatsrecht. Dat helpt haar om zich voor te bereiden op haar toekomstige taak als koningin.”

Amalia heeft geen stemrecht in de Raad van State en dat geldt ook voor koning Willem-Alexander, die voorzitter is van de Raad en voor koningin Máxima, die net als Amalia vergaderingen mag bijwonen. De dagelijkse leiding is in handen van de vice-president, Thom de Graaf. “In praktijk zijn de koning en koningin eigenlijk alleen bij speciale gelegenheden bij de Raad van State, zoals morgen, als hun dochter wordt verwelkomd.”

De NOS doet morgen verslag van de buitengewone vergadering van de Raad van State waarin prinses Amalia zal worden binnengeleid door haar vader koning Willem-Alexander. Dat vindt plaats in de balzaal van paleis Kneuterdijk in Den Haag. De koning houdt een toespraak, evenals Thom de Graaf, vice-president van de Raad. Ook Amalia spreekt de Raad toe. Na afloop plant ze een koningslinde en beantwoordt ze vragen van de pers. De ceremonie is rechtstreeks te volgen op NPO 1, NOS.nl en de app en bij de NOS op Facebook van 13.40 – 14.45 uur.

Mag Amalia het koningschap ook nog weigeren?

Weigeren is nauwelijks mogelijk, zegt Rehwinkel. “Maar feitelijk is het ook niet aan de orde. Het lijkt erop dat Amalia zich heeft verzoend met haar toekomst als koningin van Nederland. Wat wel kan gebeuren is dat ze geen parlementaire toestemming krijgt voor een voorgenomen huwelijk. Dan vervalt haar recht op de troon.”

Haar vader was destijds duidelijk: de liefde gaat voor de troon. “Willem-Alexander had zijn huwelijksaanzoek aan Máxima al gedaan toen de politieke kwestie rond haar vader nog niet was opgelost. Daarop volgden een paar spannende weken”, zegt Rehwinkel. Amalia lijkt er net zo over te denken als haar vader. Tegen Claudia de Breij zei ze dat “ze niet kan kiezen ten koste van zichzelf. Dan kan ik ook niet het beste geven voor ons land.”

Wat weten we over de toekomstplannen van Amalia?

Amalia heeft nu een tussenjaar, waarin ze stages volgt in binnen- en buitenland. Naar verwachting gaat ze volgend jaar studeren. “Of ze dat net als haar vader en oma in Leiden zal doen, is nog de vraag”, zegt NOS-verslaggever Trehy. “Het zou wel passen in de traditie.”

Amalia heeft in ieder geval in een brief aan premier Rutte kenbaar gemaakt dat ze de toelage van zo’n 1,6 miljoen euro, waar ze vanaf haar 18e jaar recht op heeft, zal terugstorten zolang ze studeert. Dat was goed voor haar imago, meent Rehwinkel. Trehy denkt dat Amalia daar zelf ook voordeel van kan hebben. “Zolang ze de toelage terugstort, kan ze meer ruimte nemen voor haar eigen ontwikkeling.”

Rehwinkel verwacht dat Amalia pas na haar studie begint aan een programma dat haar moet voorbereiden op het koningschap, net zoals bij haar vader gebeurde. Mogelijk dat ze dan ook regelmatig verschijnt bij de vergaderingen van de Raad van State.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit naar Sarah om interview: “Ziekelijk!”

Yvonne Coldeweijer heeft het interview met Sarah van Soelen in Beau Monde uiteraard ook gelezen. Sarah is hierin erg duidelijk over de huidige stand van zaken betreft André: “Alleen een pauze..“. Dit terwijl iedereen in Nederland, die deze soap een beetje volgt, in de waan is dat het over en uit is tussen de twee.

Verschillende media hebben zelfs aangegeven dat er knallende ruzie is geweest tussen de twee. Ook zou de zanger langzaam aan weer terug gaan naar Monique. Er zijn zelfs geruchten dat de zanger volgend jaar in Amerika zal gaan wonen met de moeder van zijn zoon. En zoonlief natuurlijk. Maar volgens Sarah is niets van dit alles waar en ze lijkt er van overtuigd dat de twee gewoon weer bij elkaar zullen komen. Het interview is hier nog even terug te lezen. Ze geeft bijvoorbeeld aan dat de twee elkaar aanvullen en voor elkaar gemaakt zijn. Roddeltante Yvonne heeft het niet meer.

Yvonne Coldeweijer noemt gedrag Sarah ziekelijk en obsessief!

In een post op haar Instagram-kanaal laat ze het volgende weten: “Luister, dit is gewoon sneu. Er is al maanden geen contact meer. Hij heeft het uitgemaakt. Er is nooit sprake geweest van een pauze. Hij wil haar niet meer en zij weet dit gewoon. Maar ze kan en wil het niet accepteren. Dit is echt ziekelijk en obsessief. Haar omgeving moet haar echt confronteren met de realiteit, want anders zijn zij net zo toxic bezig om dit fantasieverhaal in stand te houden. Hoezo laat je je mentaal instabiele zus of dochter zichzelf zo publiekelijk voor schut zetten. Echt schandalig!” Ook verwijst Yvonne naar een video die ze gemaakt heeft over hoe de breuk-up gegaan is tussen de twee. De video is onder de onderstaande post van Yvonne te zien:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending