Massa is Kassa-ster Peter Gillis (58): ‘Over Nicol (30) wordt erg geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is’
Connect with us

Nieuws

Massa is Kassa-ster Peter Gillis (58): ‘Over Nicol (30) wordt erg geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is’

Peter Gillis (58) ergert zich dood dat zijn 28-jaar jongere vriendin Nicol een golddigger wordt genoemd sinds het stel bij SBS te zien is in de realityserie Massa is Kassa. Gillis: “Over Nicol wordt geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is. Ze maakt ‘s morgens mijn broodtrommeltje klaar en strikt zelfs mijn veters. Dit is gewoon kei-fijn.”

Kom niet aan zijn Nicol, want dan wordt Peter Gillis al snel boos. Dat zijn 28-jaar jongere vriendin Nicol door veel kijkers na de eerste serie Massa is Kassa wordt beschouwd als een vrouw die slechts op zijn geld uit is, zint Gillis dan ook niet, zo vertelde hij recent aan Party. “Over Nicol wordt geroddeld, kwaad- sprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is. Ze maakt ‘s morgens mijn broodtrommeltje klaar en strikt zelfs mijn veters. Dit is gewoon kei-fijn.”

Dan: “Ik ben zelf dertig jaar getrouwd geweest. Wat ik prettig vind, is dat Nicol goed met mijn ex-vrouw en kinderen kan opschieten. Met z’n allen, zo kan ik trots zeggen, vormen wij een grote familie. Dat ik van mijn eerste vrouw gescheiden ben, komt omdat er op den duur van een broer-zus-band sprake was. Door het vele werken, is mijn huwelijk stukgegaan. Mijn ex-vrouw is desondanks niet uit mijn leven verdwenen. Zij werkt bij mij. Met haar heb ik nu een beter contact dan vroeger. Dat voelt fantastisch, want ze is toch de moeder van mijn kinderen.”

Dat Gilles Nicol tegen het lijf liep was overigens toeval. “Ik kom normaal gesproken overdag nooit op kantoor. Toevallig kwam ik toen eens ‘s middags aanrijden. Het eerste wat ik zag, was een jongedame die op het rokersbankje zat. Toen ik uitstapte, vroeg zij aan mij of ik Peter Gillis was. Nadat ik dit beaamde, deed ze mij de groeten van de weduwe van een overleden medewerker. Met Nicol heb ik uiteindelijk nog wat gekletst. Ik vond het een fijn gesprek, waar- door ik zei van: ‘Je bent een lekker wijf, laten wij eens een keer een kopje koffie drinken’. Nicol leek dit gezellig, dus zodoende volgende er een afspraak. De eerste man van Nicol, die is overleden. Bij haar in bed, aan de gevolgen van een longembolie. Dit was al traumatisch, maar van haar tweede man kreeg Nicol iedere dag klappen. Dat meidje had al een hele rugzak, om het zo maar te zeggen. Op het moment dat wij elkaar ontmoetten, lag Nicol in scheiding. Ze was toen 28, maar had de levenservaring van een vrouw van 50. Daarom klikte het ook zo goed. Van het een is toen het andere gekomen. Nicol is nu 30. Ik doe voor haar alles. Ook voor haar kinderen trouwens, die mij ‘pappa Peter’ noemen.


Bij die kinderen die er nu zijn blijft het overigens wel. Nicol mag dan pas 30 jaar zijn Gilles ziet het niet zitten om nog een keer vader te worden. “Wij hebben er ooit weleens aan gedacht om een gezinnetje te stichten, maar ik ben 58 en Nicol is 30. Als haar kinderen straks wat groter zijn, dan kunnen wij ook eens een keertje weg. Met een klein baby’tje, gaat dit een stuk lastiger. Je krijgt dan weer allerlei verplichtingen. Dus kinderen, die gaan er niet meer ko men.”

Gilles vertelde in het weekblad ook dat zijn vakantieparken weliswaar niet in de verkoop staan, maar dat hij bij het juiste bod best bereid is zijn Oostappen groep te verkopen. “Ik hoop dat ik honderd word, haha. Ik ben nu 58, maar dat vind ik niets meer dan een getalletje. Ik voel me nog niet oud. Dit is mede te danken aan mijn jongere vriendin. Nicol heeft heel veel energie. Ze heeft ook vier kleine kinderen van 2,4,5 en 9, die bij ons in huis wonen. Door de aanwezigheid van die jongens blijf ik jong van geest. Op 67-jarige leeftijd met pensioen gaan, is iets wat ik niet van plan ben. Stilzitten zit niet in mijn bloed. Zelfs als ik morgen met Oostappen Vakantieparken zou stoppen, ga ik nog iets anders doen. Op dit moment heb ik tien Oostappen Vakantieparken in mijn bezit. Dit is precies goed. Ik hoef niet groter te worden. Ik denk zelfs dat in de toekomst, wanneer iemand zich meldt, ik een mooie rode strik om de Oostappen Vakantieparken doe en alles verkoop. Als je drie kinderen hebt, is het lastig om tien vakantieparken eerlijk te verdelen. Om ruzie te voorkomen, is een zak geld makkelijker.”


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

Nieuws

Meteoroloog waarschuwt iedereen die vanmiddag naar buiten gaat

We hebben er lang op moeten wachten, maar de komende dagen krijgen we heerlijk zomers weer. En dat is natuurlijk prettig, al is de zonkracht zo hoog dat je al binnen een kwartier kunt verbranden. Het advies van meteoroloog Jordi Huirne: blijf binnen tussen 12 en 15 uur.

Krachtige zon

Met name in de kustgebieden wordt het behoorlijk zonnig. Zoals je weet is te lang zonnen erg schadelijk en als je een lichte huid heb, is het oppassen geblazen.
Maar ook als jouw huid niet snel verbrandt, kan te veel uv-straling ervoor zorgen dat je huid beschadigd raakt. Dat heeft dan weer snellere huidveroudering tot gevolg. Veel mensen weten het niet, maar in de maand juni is de zon het meest krachtig.

Goed insmeren

Rondom de langste dag van het jaar wordt binnen no-time een uv-index van 7 gehaald. Dat is ook aan de orde in de komende dagen.
Er gaat een waarschuwing uit naar iedereen die naar buiten gaan. Smeer jezelf goed in. Wanneer je verbrandt, merk je dat vaak niet direct. Pas na enkele uren word je huid rood en dan ben je al te laat. Insmeren dien je elke 2 uur te doen.
Extra gevaarlijk is dat onze huid na het sombere voorjaar nog niet gewend is aan de hoge zonkracht. Als je de zon ingaat maakt de huid melanine aan. De huid wordt donkerder en dit pigment beschermt je beter tegen uv-licht. Deze natuurlijke bescherming is bij veel mensen nog niet aanwezig.


Bewolking extra gevaarlijk

Je zou het wellicht niet zgegen, maar wanneer er stapelwolken verschijnen tijdens een zonnige dag gaat het verbranden nog sneller dan bij een heldere hemel.
Hoe dat kan? UV-straling van de zon weerkaatst dan ook via de wolken richting je huid. En dus is de uv-straling nog een stuk hoger. Oppassen dus!Doorgaan met lezen

Nieuws

Lees verder: “Ik bezocht mijn zwangere zus en zag hoe haar man haar behandelde.”

Toen ik aankwam bij het huis van mijn zus Lily, die zich in de laatste maand van haar zwangerschap bevond, verwachtte ik een vredige en liefdevolle omgeving.

In plaats daarvan werd ik geconfronteerd met een scène die meer leek op een slecht geregeld huishouden waarin de rollen verstoord waren. Lily, normaal zo energiek en levendig, leek de energie uit haar lichaam gezogen te zijn.

Ze worstelde met huishoudelijke taken, terwijl haar man, Mark, zichzelf comfortabel had gemaakt op de bank, volledig opgaand in zijn videogames. Dit schokkende contrast tussen Lily’s conditie en Mark’s onverschilligheid zette de toon voor mijn missie tijdens dit bezoek.

Realiteit

De dagen die volgden waren een openbaring van Lily’s dagelijkse realiteit. Zij nam niet alleen de volledige verantwoordelijkheid voor het huishouden, maar deed dit ook terwijl ze negen maanden zwanger was.

Haar takenlijst leek oneindig: koken, schoonmaken, wassen en de voorbereidingen treffen voor de baby. Al deze inspanningen werden door Mark genegeerd of geminimaliseerd, die zijn dagen leek door te brengen zonder enige erkentelijkheid voor het harde werk van zijn vrouw.

Uitdaging

Geïrriteerd door de oneerlijkheid, besloot ik Mark een lesje te leren over verantwoordelijkheid en empathie.

Ik daagde hem uit om slechts één dag alle taken van Lily over te nemen, met de inzet dat ik, als hij slaagde, voor altijd zijn persoonlijke assistent zou worden. Echter, als hij faalde, zou hij moeten leren zijn verantwoordelijkheden als echtgenoot en aanstaande vader serieus te nemen.

Watermeloen

Om de ervaring realistischer te maken, bedacht ik een unieke zwangerschapssimulator met behulp van een watermeloen. Deze watermeloen werd strategisch vastgebonden rond Marks middel om het gewicht en de omvang van een zwangere buik na te bootsen.

Met deze geïmproviseerde ‘buik’ moest Mark de dagelijkse routines van Lily doorlopen, waaronder schoonmaken, wassen, koken en zelfs boodschappen doen. Deze fysieke toevoeging aan onze weddenschap was bedoeld om hem een tastbaar begrip van fysieke beperkingen te geven.


Verandering

De uitdaging bleek al snel te zwaar voor Mark. Terwijl hij stuntelde en worstelde met de taken, kwam het besef hard aan. Het gewicht van de watermeloen, hoewel niet vergelijkbaar met een echte zwangerschap, gaf hem een glimp van de fysieke uitdagingen waar Lily dagelijks mee te maken had. Tegen het einde van de dag, uitgeput en overweldigd, gaf Mark toe en erkende hij dat hij het belang van de taken van zijn vrouw had onderschat.

Nieuwe Start

Deze ervaring fungeerde als een keerpunt voor Mark. Na zijn mislukte poging en de daaropvolgende realisatie van zijn tekortkomingen, transformeerde zijn gedrag drastisch.

Hij begon actief deel te nemen aan huishoudelijke taken en toonde een hernieuwde waardering en liefde voor Lily. Dit nieuwe gedrag was niet alleen een verademing voor Lily, maar het legde ook de basis voor een meer ondersteunende en liefdevolle relatie in de toekomst.

Belangrijkste punten van het artikel

  • Empathie en Begrip: De fysieke ervaring met de watermeloen was cruciaal voor het creëren van empathie en begrip bij Mark voor de dagelijkse uitdagingen van zijn vrouw.
  • De Kracht van Erkenning: Erkennen van de inspanningen van je partner is essentieel in een ondersteunende relatie, vooral tijdens uitdagende periodes zoals een zwangerschap.
  • Actieve Deelname: Actieve deelname aan huishoudelijke en gezinsverantwoordelijkheden is niet alleen eerlijk, maar versterkt ook de banden en het welzijn van de relatie.
  • Duurzame Verandering: De confrontatie met zijn eigen tekortkomingen leidde bij Mark tot een blijvende verandering, wat resulteerde in een liefdevollere en meer ondersteunende partnerschap.

Dit verhaal benadrukt het belang van empathie, ondersteuning en gelijkwaardige deelname binnen een relatie, en illustreert hoe een creatieve uitdaging de weg kan vrijmaken voor belangrijke levenslessen en positieve veranderingen in persoonlijke relaties.


Doorgaan met lezen

Trending