Massa is Kassa-ster Peter Gillis (58): ‘Over Nicol (30) wordt erg geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is’
Connect with us

Meest bekeken

Massa is Kassa-ster Peter Gillis (58): ‘Over Nicol (30) wordt erg geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is’

Peter Gillis (58) ergert zich dood dat zijn 28-jaar jongere vriendin Nicol een golddigger wordt genoemd sinds het stel bij SBS te zien is in de realityserie Massa is Kassa. Gillis: “Over Nicol wordt geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is. Ze maakt ‘s morgens mijn broodtrommeltje klaar en strikt zelfs mijn veters. Dit is gewoon kei-fijn.”

Kom niet aan zijn Nicol, want dan wordt Peter Gillis al snel boos. Dat zijn 28-jaar jongere vriendin Nicol door veel kijkers na de eerste serie Massa is Kassa wordt beschouwd als een vrouw die slechts op zijn geld uit is, zint Gillis dan ook niet, zo vertelde hij recent aan Party. “Over Nicol wordt geroddeld, kwaad- sprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is. Ze maakt ‘s morgens mijn broodtrommeltje klaar en strikt zelfs mijn veters. Dit is gewoon kei-fijn.”

Dan: “Ik ben zelf dertig jaar getrouwd geweest. Wat ik prettig vind, is dat Nicol goed met mijn ex-vrouw en kinderen kan opschieten. Met z’n allen, zo kan ik trots zeggen, vormen wij een grote familie. Dat ik van mijn eerste vrouw gescheiden ben, komt omdat er op den duur van een broer-zus-band sprake was. Door het vele werken, is mijn huwelijk stukgegaan. Mijn ex-vrouw is desondanks niet uit mijn leven verdwenen. Zij werkt bij mij. Met haar heb ik nu een beter contact dan vroeger. Dat voelt fantastisch, want ze is toch de moeder van mijn kinderen.”

Dat Gilles Nicol tegen het lijf liep was overigens toeval. “Ik kom normaal gesproken overdag nooit op kantoor. Toevallig kwam ik toen eens ‘s middags aanrijden. Het eerste wat ik zag, was een jongedame die op het rokersbankje zat. Toen ik uitstapte, vroeg zij aan mij of ik Peter Gillis was. Nadat ik dit beaamde, deed ze mij de groeten van de weduwe van een overleden medewerker. Met Nicol heb ik uiteindelijk nog wat gekletst. Ik vond het een fijn gesprek, waar- door ik zei van: ‘Je bent een lekker wijf, laten wij eens een keer een kopje koffie drinken’. Nicol leek dit gezellig, dus zodoende volgende er een afspraak. De eerste man van Nicol, die is overleden. Bij haar in bed, aan de gevolgen van een longembolie. Dit was al traumatisch, maar van haar tweede man kreeg Nicol iedere dag klappen. Dat meidje had al een hele rugzak, om het zo maar te zeggen. Op het moment dat wij elkaar ontmoetten, lag Nicol in scheiding. Ze was toen 28, maar had de levenservaring van een vrouw van 50. Daarom klikte het ook zo goed. Van het een is toen het andere gekomen. Nicol is nu 30. Ik doe voor haar alles. Ook voor haar kinderen trouwens, die mij ‘pappa Peter’ noemen.

Bij die kinderen die er nu zijn blijft het overigens wel. Nicol mag dan pas 30 jaar zijn Gilles ziet het niet zitten om nog een keer vader te worden. “Wij hebben er ooit weleens aan gedacht om een gezinnetje te stichten, maar ik ben 58 en Nicol is 30. Als haar kinderen straks wat groter zijn, dan kunnen wij ook eens een keertje weg. Met een klein baby’tje, gaat dit een stuk lastiger. Je krijgt dan weer allerlei verplichtingen. Dus kinderen, die gaan er niet meer ko men.”

Gilles vertelde in het weekblad ook dat zijn vakantieparken weliswaar niet in de verkoop staan, maar dat hij bij het juiste bod best bereid is zijn Oostappen groep te verkopen. “Ik hoop dat ik honderd word, haha. Ik ben nu 58, maar dat vind ik niets meer dan een getalletje. Ik voel me nog niet oud. Dit is mede te danken aan mijn jongere vriendin. Nicol heeft heel veel energie. Ze heeft ook vier kleine kinderen van 2,4,5 en 9, die bij ons in huis wonen. Door de aanwezigheid van die jongens blijf ik jong van geest. Op 67-jarige leeftijd met pensioen gaan, is iets wat ik niet van plan ben. Stilzitten zit niet in mijn bloed. Zelfs als ik morgen met Oostappen Vakantieparken zou stoppen, ga ik nog iets anders doen. Op dit moment heb ik tien Oostappen Vakantieparken in mijn bezit. Dit is precies goed. Ik hoef niet groter te worden. Ik denk zelfs dat in de toekomst, wanneer iemand zich meldt, ik een mooie rode strik om de Oostappen Vakantieparken doe en alles verkoop. Als je drie kinderen hebt, is het lastig om tien vakantieparken eerlijk te verdelen. Om ruzie te voorkomen, is een zak geld makkelijker.”

Celeberties

Tatjana Simic zette onlangs nooit eerder vertoonde beelden van Flodder online, bekijk het hier:

Op haar instagram deelt Tatjana allerlei inkijkjes uit haar leven met haar 40.000 volgers. Ze woont inmiddels al een tijdje in Monaco, maar niet alleen de Mediterraanse zon fleurt haar tijdlijn op: dat doet vooral Tatjana’s zonnige karakter.

Ze mag zich dan tegenwoordig iedere dag onder de rijksten der aarde begeven, wie haar filmpjes kijkt weet: Tatjana is nog steeds even ontwapenend als altijd.

Zo zette ze onlangs op haar Instagram-account nooit eerder vertoonde beelden van Flodder, de serie die nu nog dagelijks te zien is op televisie. Heerlijk toch? Check de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mediawereld: ‘Hugo de Jonge verslaafd aan cocaïne’

Er wordt in de mediawereld volop gespeculeerd over vermeend drugsgebruik door Hugo de Jonge, maar niemand treedt daarover naar buiten. Dat stelt opiniemaker Marianne Zwagerman op Twitter.

Zorgminister Hugo de Jonge wordt vaak neergezet als een ijdeltuit en iemand die zichzelf wel héél graag hoort praten. Of zingen… De tv-kijker sloeg vrijdagavond stijl achterover van verbazing toen de gevallen CDA-ster in de talkshow Beau ineens White Christmas begon te zingen. Dit was niet de stem van Lucky TV-maker Sander van der Pavert, maar Hugo de Jonge zélf.

Trippende Hugo

Er circuleert op Twitter nóg een fragment waarop Hugo de Jonge zich ietwat merkwaardig gedraagt voor het oog van de camera (zie onderstaand). “HUGO DIE AAN HET TRIPPEN IS… Even een drugstest bij hem doen”, staat erbij.

Opiniediva Marianne Zwagerman retweet het filmpje en het bovenstaande commentaar, en schrijft daarbij: “Niemand in het Haagse / de mediawereld zegt het hardop maar dit gespeculeer hoor je nogal eens. Maar misschien is het alleen vermoeidheid. Of is hij al gevaccineerd. Je weet het niet 😲

.”

Ene Dibbus reageert daarop: “Wouter de Winther zei bij Beau op de avond dat bekend werd dat hij was afgetreden als lijsttrekker als antwoord op de constatering dat Hugo er niet moe uitzag: daar heeft hij zijn middelen voor. Als dat geen hint was weet ik het niet meer.”

Snuivende Thierry

Diezelfde Wouter de Winther beweerde eind november nog in De Telegraaf dat Hugo’s collega Thierry Baudet in elk geval wél van een snuifje houdt. “Baudet verkeert nogal eens onder invloed”, zou een minister hem hebben toevertrouwd. Die bewering werd door Thierry stelling ontkend.

Nu is het Hugo die in verband wordt gebracht met drugsgebruik. Wat ook de reden was van zijn ietwat bizarre muzikale optreden bij Beau, één ding is volgens Marianne Zwagerman zeker: het was zwaar ongepast dat zijn gezang een serieus tv-interview met staatssecretaris Paul Blokhuis verstoorde.

“Dit is zoveel ondermijnender dan de bruiloft van Grapperhaus. Dit is een trap in het gezicht van alle ondernemers die alleen maar kunnen janken met kerst”, vindt de Twitter-blondine.

Twitter-fragment:
Het bovengenoemde Twitter-fragment:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zeer droevige dag voor Tino Martin

Het is een trieste dag voor Tino Martin. Het is dinsdag namelijk precies twee jaar geleden dat zijn dierbare zus Kim overleed.

“Vandaag missen we jou alweer 2 jaar… Je was lief, sterk, knap, eerlijk en oprecht”, vertelt Tino op zijn Instagram-pagina. “Hou van je! Heb het leven lief”, sluit hij zijn bericht af. Bij de tekst plaatst hij een foto van het graf van Kim. Hij kan op veel steun van zijn fans rekenen. “Sterkte vandaag lieve Tino”, schrijft een fan. Een andere fan herkent zichzelf behoorlijk in Tino’s verdriet: “Heel veel sterkte! Vergeten doe je het nooit, een plek geven bestaat niet, maar de scherpe kantjes gaan er langzaam jaar na jaar af. Helaas heb ik hetzelfde meegemaakt met mijn jongere broertje!”

Als Kim ongeveer dertien jaar wordt komt het vreselijke nieuws. Er wordt een tumor bij haar geconstateerd die niet weggehaald kan worden. Het gezin kwam in contact met een arts die ervoor zorgde dat Kim nog jaren kon leven met de ziekte. Uiteindelijk overleed Kim op 41-jarige leeftijd aan de ziekte. De zanger scoorde het afgelopen jaar een grote hit met het nummer Zij Weet Het, en dat droeg hij op aan zijn zus. In de bovenstaande video legt Tino uit waarom.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending