Massa is Kassa-ster Peter Gillis (58): ‘Over Nicol (30) wordt erg geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is’
Connect with us

Nieuws

Massa is Kassa-ster Peter Gillis (58): ‘Over Nicol (30) wordt erg geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is’

Peter Gillis (58) ergert zich dood dat zijn 28-jaar jongere vriendin Nicol een golddigger wordt genoemd sinds het stel bij SBS te zien is in de realityserie Massa is Kassa. Gillis: “Over Nicol wordt geroddeld, kwaadsprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is. Ze maakt ‘s morgens mijn broodtrommeltje klaar en strikt zelfs mijn veters. Dit is gewoon kei-fijn.”

Kom niet aan zijn Nicol, want dan wordt Peter Gillis al snel boos. Dat zijn 28-jaar jongere vriendin Nicol door veel kijkers na de eerste serie Massa is Kassa wordt beschouwd als een vrouw die slechts op zijn geld uit is, zint Gillis dan ook niet, zo vertelde hij recent aan Party. “Over Nicol wordt geroddeld, kwaad- sprekers noemen haar een golddigger. Nou, ik zal je zeggen dat dit complete onzin is. Ze maakt ‘s morgens mijn broodtrommeltje klaar en strikt zelfs mijn veters. Dit is gewoon kei-fijn.”

Dan: “Ik ben zelf dertig jaar getrouwd geweest. Wat ik prettig vind, is dat Nicol goed met mijn ex-vrouw en kinderen kan opschieten. Met z’n allen, zo kan ik trots zeggen, vormen wij een grote familie. Dat ik van mijn eerste vrouw gescheiden ben, komt omdat er op den duur van een broer-zus-band sprake was. Door het vele werken, is mijn huwelijk stukgegaan. Mijn ex-vrouw is desondanks niet uit mijn leven verdwenen. Zij werkt bij mij. Met haar heb ik nu een beter contact dan vroeger. Dat voelt fantastisch, want ze is toch de moeder van mijn kinderen.”

Dat Gilles Nicol tegen het lijf liep was overigens toeval. “Ik kom normaal gesproken overdag nooit op kantoor. Toevallig kwam ik toen eens ‘s middags aanrijden. Het eerste wat ik zag, was een jongedame die op het rokersbankje zat. Toen ik uitstapte, vroeg zij aan mij of ik Peter Gillis was. Nadat ik dit beaamde, deed ze mij de groeten van de weduwe van een overleden medewerker. Met Nicol heb ik uiteindelijk nog wat gekletst. Ik vond het een fijn gesprek, waar- door ik zei van: ‘Je bent een lekker wijf, laten wij eens een keer een kopje koffie drinken’. Nicol leek dit gezellig, dus zodoende volgende er een afspraak. De eerste man van Nicol, die is overleden. Bij haar in bed, aan de gevolgen van een longembolie. Dit was al traumatisch, maar van haar tweede man kreeg Nicol iedere dag klappen. Dat meidje had al een hele rugzak, om het zo maar te zeggen. Op het moment dat wij elkaar ontmoetten, lag Nicol in scheiding. Ze was toen 28, maar had de levenservaring van een vrouw van 50. Daarom klikte het ook zo goed. Van het een is toen het andere gekomen. Nicol is nu 30. Ik doe voor haar alles. Ook voor haar kinderen trouwens, die mij ‘pappa Peter’ noemen.

Bij die kinderen die er nu zijn blijft het overigens wel. Nicol mag dan pas 30 jaar zijn Gilles ziet het niet zitten om nog een keer vader te worden. “Wij hebben er ooit weleens aan gedacht om een gezinnetje te stichten, maar ik ben 58 en Nicol is 30. Als haar kinderen straks wat groter zijn, dan kunnen wij ook eens een keertje weg. Met een klein baby’tje, gaat dit een stuk lastiger. Je krijgt dan weer allerlei verplichtingen. Dus kinderen, die gaan er niet meer ko men.”

Gilles vertelde in het weekblad ook dat zijn vakantieparken weliswaar niet in de verkoop staan, maar dat hij bij het juiste bod best bereid is zijn Oostappen groep te verkopen. “Ik hoop dat ik honderd word, haha. Ik ben nu 58, maar dat vind ik niets meer dan een getalletje. Ik voel me nog niet oud. Dit is mede te danken aan mijn jongere vriendin. Nicol heeft heel veel energie. Ze heeft ook vier kleine kinderen van 2,4,5 en 9, die bij ons in huis wonen. Door de aanwezigheid van die jongens blijf ik jong van geest. Op 67-jarige leeftijd met pensioen gaan, is iets wat ik niet van plan ben. Stilzitten zit niet in mijn bloed. Zelfs als ik morgen met Oostappen Vakantieparken zou stoppen, ga ik nog iets anders doen. Op dit moment heb ik tien Oostappen Vakantieparken in mijn bezit. Dit is precies goed. Ik hoef niet groter te worden. Ik denk zelfs dat in de toekomst, wanneer iemand zich meldt, ik een mooie rode strik om de Oostappen Vakantieparken doe en alles verkoop. Als je drie kinderen hebt, is het lastig om tien vakantieparken eerlijk te verdelen. Om ruzie te voorkomen, is een zak geld makkelijker.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Femke (36) ging met de zoon (17) van haar allerbeste vriendin naar bed

In een eerlijke bekentenis deelt Femke (36) haar recente ervaring waarbij ze in een moment van zwakte een ernstige grens heeft overschreden, en daarmee een levenslange vriendschap op het spel heeft gezet.

Het verhaal dat volgt, werpt een dieper licht op Femke’s ervaring, haar gevoelens, en de complexiteit van menselijke relaties.

Een Levenslange Vriendschap
Femke en Joyce zijn al vriendinnen sinds hun kindertijd, en hun band is door de jaren heen alleen maar sterker geworden.

Ze hebben samen veel meegemaakt, inclusief de periode waarin Joyce ongewenst zwanger werd.

Femke heeft Joyce altijd gesteund en heeft een speciale band opgebouwd met Joyce’s 17-jarige zoon, Nick.

Maar op een zonnige middag in Joyce’s tuin, met vriendinnen en overvloedige witte wijn, neemt het verhaal een onverwachte wending.

Een Moment van Zwakte
Na een gezellige middag met te veel alc0hol realiseert Femke zich dat het tijd is om naar huis te gaan.

De goedhartige Nick, die Femke al haar hele leven kent, besluit om met haar mee te fietsen. Eenmaal thuis leidt dit tot een reeks gebeurtenissen die een grens overschrijden die niet overschreden had mogen worden.

In een verwarde staat van dr0nkenschap en verlangen geven ze toe aan hun gevoelens, wat resulteert in een intiem moment tussen hen; Nick’s eerste keer.

Ontwaken uit de Roestoestand
De realiteit en de ernst van haar fout dringen pas later tot Femke door. Ze wordt overmand door schuldgevoelens en realiseert zich dat ze iets heeft gedaan wat onomkeerbaar is.

Ze heeft niet alleen een jonge man in verwarring gebracht tijdens zijn eerste intieme ervaring, maar ook het vertrouwen van iemand die ze als haar eigen familie beschouwt, geschonden.

De angst voor mogelijke gevolgen en de impact op de relaties met de mensen die haar dierbaar zijn, zijn overweldigend.

De Nasleep
In de dagen die volgen, worstelt Femke met haar gevoelens van schuld en schaamte. Nick lijkt echter een andere kijk op de situatie te hebben; hij drukt zelfs de wens uit om de relatie voort te zetten.

Femke beseft echter de ernst van hun vergissing en de noodzaak om verantwoordelijkheid te nemen voor haar daden.

Ze probeert Nick duidelijk te maken dat wat er gebeurde een vergissing was en niet mag worden herhaald.

Een Leerzaam Moment
Femke’s verhaal is een verhaal van zelfreflectie, berouw en de complexiteit van menselijke relaties.

Het werpt licht op de delicate balans tussen vriendschap en vertrouwen, en hoe gemakkelijk een moment van zwakte kan leiden tot een potentieel levensveranderende vergissing.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Getinte medelanders tr*ppen bejaarde man bij de bushalte helemaal in elkaar

Helaas moeten we opnieuw melding maken van een ver0ntrustende gebeurtenis waarbij jongeren betrokken zijn.

In onze buurlanden is er weer een schr!jnend inc!dent aan het licht gekomen, dat opnieuw vragen doet rijzen over het gedrag van hedendaagse jongeren. Er circuleert namelijk een video die bij velen de rillingen over de rug doet lopen.

Het is inmiddels algemeen bekend dat jongeren van vandaag niet meer dezelfde normen en waarden lijken te delen als hun voorgangers.

Het lijkt steeds vaker voor te komen dat wanneer zij zich m!sdragen, aanspreken geen optie is, aangezien dit vaak tot verbale of zelfs fysieke c0nfrontaties leidt. Dit gedrag roept vragen op over de rol van opvoeding in deze tijd.

Op internet zien we steeds vaker video’s opduiken waarin jongeren zich lijken te vermaken door anderen te int!mideren, bij voorkeur in groepen en bij voorkeur tegen mensen die zich niet kunnen verdedigen.

Recentelijk heeft zich een laffe da*d voorgedaan in Nederbrakel, gelegen in Oost-Vlaanderen. Op het Stationsplein werd een bejaarde man het slacht0ffer van gew*ld.

De beelden tonen de man die rustig in een bushokje zit. Plotseling passeert een groep van zes jongeren, zonder duidelijke aanleiding begint een van hen de man uit te sch*lden.

Dit sch*lden alleen al is verwerpelijk, maar het wordt erger. De man wordt fysiek aangev*llen, gedwongen zijn gezicht te beschermen terwijl hij kl*ppen en tr*ppen incasseert.

Het hele tafereel wordt gadegesl*gen door de vrienden van de aanv*ller, die lijken te genieten van het gew*ld, zonder enige poging om in te grijpen.

De beelden zijn inmiddels onder de aandacht van de autoriteiten gebracht. Hoewel de man nog geen aang±fte heeft gedaan, hebben de autoriteiten besloten een onderzoek in te stellen nadat de video via verschillende kanalen bij hen terechtkwam.

Bovendien heeft het Belgische 0penbaar Min!sterie aangekondigd actie te ondernemen. We wachten in spanning af wat de uitkomst van deze stappen zal zijn.

Wij hebben ervoor gekozen om de bewuste video niet te delen. Als je toch behoefte hebt om deze te bekijken, kun je hieronder klikken op het X-bericht.

Doorgaan met lezen

Nieuws

0ngeneeslijk z!eke Nicky (35) deelt laatste bericht: ’Als je dit leest, ben ik 0verleden’

De Britse Nicky Newman, 35 jaar oud, heeft duizenden mensen op sociale media geïnspireerd met haar verhalen over haar moedige strijd tegen k*nker.

Aan het begin van deze week verscheen haar laatste bericht op Instagram, met de woorden: “Als je dit leest, betekent dat dat ik ben 0verleden.”

In 2018 kreeg Nicky het verw0estende nieuws te horen dat ze k*nker had, nadat ze tijdens het douchen een knobbeltje in haar rechterb0rst had ontdekt.

De k*nker was al uitgezaaid en de artsen konden niets meer voor haar doen. Ondanks dit hartverscheurende nieuws besloot Nicky haar persoonlijke reis online te delen, wat de aandacht trok van maar liefst 320.000 volgers.

Deze influencer stond bekend om haar motto ‘go grab life’: het beste uit elke dag halen en elke kans grijpen. Maar deze week sloeg het n00dlot toe.

Haar laatste Instagram-bericht begon met de woorden: “Als je dit leest, betekent dat dat ik ben 0verleden.”

Ze vervolgde met: “Ik heb het 5,5 jaar volgehouden, niet slecht voor een stadium 4 borstk*nker. Ik heb niets verloren.

De k*nker heeft het overgenomen, en dat is oké. We wisten allemaal dat dit zou gebeuren. Ik denk niet dat we ooit voorbereid zijn om deze woorden te horen.

We denken dat we onverwoestbaar zijn en dat er een magische genez!ng zal komen. Maar de waarheid is dat we dit leven allemaal van dag tot dag moeten leven.”

Ze sloot haar bericht af met een indringende oproep: “Dus beloof me alsjeblieft om de mensen om je heen te koesteren en geef je vrienden en geliefden de grootste knuffels! Go grab life! Je weet nooit echt wat er om de hoek komt kijken, dus neem niets voor lief.”

Nicky Newman is afgelopen zondag 0verleden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending