Massale kritiek op online verschenen foto’s van Koningin Maxima!
Connect with us

Celeberties

Massale kritiek op online verschenen foto’s van Koningin Maxima!

In veel andere landen zien we dat de bevolking overal rondloopt met mondkapjes. Mark Rutte adviseerde de Nederlandse bevolking dit niet te doen, onder andere vanwege het tekort aan kapjes. Deze kunnen namelijk goed gebruikt worden in de zorg waar ze het hardst nodig zijn. Op social media zijn foto’s van Koningin Maxima verschenen waar ze een mondkapje draagt.

Ze was op bezoek bij het technologiebedrijf Demcon in Enschede. Hier produceren ze nieuwe beademingssystemen voor corona-patiënten op de intensive care. Veel mensen struikelen over het feit dat de koningin wél met een mondkapje rondloopt.

Maxima met mondkapje
Volgens bronnen schijnt het in het bedrijf iedereen binnen te verplichten om met de bescherming rond te lopen en te werken. Dat is dan ook de reden dat de koningin hier een mondkapje zou dragen, normaal gesproken doet ze dit niet:

Celeberties

Dionne Stax komt met geweldig babynieuws!

Niet veel mensen weten het maar Dionne Stax heeft ook nog een zus rondlopen op de aardbol. Beide geboren en opgegroeid in het Brabantse Boxmeer bij hun ouders die er nog steeds wonen. Beide zijn ze verhuisd alleen is Charlotte helemaal naar Barcelona gegaan. En nu kwam het prachtige nieuws uit Spanje dat haar zus bevallen is van kleine Stax.

Of het een jongetje of meisje is weten we nog niet. Eerder vertelde de presentatrice aan Story dat de afstand haar soms best zwaar kan vallen. Ze gaan minstens één keer per jaar op vakantie. Naar New York of Rome bijvoorbeeld. Ze zegt “We genieten zo intens van elkaar, het afscheid gaat altijd gepaard met veel tranen.”Welkom lief, klein Staxje #trotsetante”

Op social media deelt de blondine een mierzoet kiekje van zichzelf met haar nichtje. Ze schrijft erbij: ”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizar: “Gordon heeft bed gedeeld met dit koppel uit Temptation Island!”

Het liefdesleven van Gordon is vaak een behoorlijk open boek. Hij maakte bijvoorbeeld een programma waarin hij de ware liefde zou gaan vinden en zou gaan trouwen. Na de kijkers maanden lang in de waan te hebben gehouden ging dit toch maar niet door. Hij leek ook eventjes gelukkig te zijn met ene Kevin.

PowNed-verslaggever Dennis Schouten kwam met een behoorlijk opvallend nieuwtje tijdens zijn YouTube-show RoddelPraat. Hij liet namelijk weten dat de presentator het bed gedeeld heeft met een koppel uit Temptation Island. En nu willen we natuurlijk weten wie dit zijn!

Gordon als verleider!
Hij weet hierover het volgende te zeggen: “Die Thomas Cox had destijds een vriendin, Yasmin Karssing, en die zouden dus de lakens gedeeld hebben met Gordon.” Yasmin zelf zou hebben ontkend dat dit gebeurd is. Maar al was dit écht gebeurd, dan zou iedereen dit natuurlijk ontkennen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Deze mensen niet op gastenlijst bruiloft André en Monique

De grote dag van André Hazes en Monique Westenberg komt dichterbij. De tortelduifjes zijn druk bezig met de voorbereidingen van de bruiloft. Het stel heeft de gastenlijst al samengesteld en André heeft al een pak. Enkele mensen zijn niet welkom op hun feest.

De bruiloft begint alsmaar meer vorm aan te nemen. Het koppel verklapte eerder al dat ze dromen van een huwelijk op het strand. Ze denken aan een strand ver weg. Ibiza vonden ze iets te dichtbij. Maar door de coronacrisis lijkt een verre bruiloft voorlopig niet mogelijk.

Gastenlijst

André vertelt aan RTL Boulevard dat zijn pak al binnen is. De zanger zegt: “Ik heb bijvoorbeeld ook al mijn pak qua kleur uitgekozen, dus dat soort dingetjes lig ik al op Pinterest te doen in bed.”

Het zal een uitbundig feest zijn, maar de media is niet welkom. Toen bleek dat er tonnen geboden werden voor kiekjes van de bruiloft, leek het erop dat de media precies wel aanwezig zou zijn.

Dre zegt dat de pers niet uitgenodigd is. “Ik wil wel de mensen die voor ons belangrijk zijn erbij hebben. En het wordt niet op 14 oktober, op de trouwdag van m’n vader. Dat heb ik ook ergens voorbij zien komen, dat vind ik zo stom”, vertelt de zanger.

Rachel Hazes welkom?

De grote vraag is of moeder Rachel Hazes van de partij zal zijn. Het is een publiek geheim dat Rachel geen hoge pet op heeft van schoondochter Monique. Rachel kreeg het nieuws van de verloving overigens ook via de media te horen.

Eerder liet Rachel al verstaan dat dit pijn deed. “Daarin ben ik wel teleurgesteld. Ook door wat er eerder is gebeurd met Dreetje. Ik ben heel blij dat we weer zo goed met elkaar zijn, maar ik heb er wel een knauw van gekregen”, onthulde Rachel Hazes.

Doorgaan met lezen

Trending