Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar?: ‘Max is niet perfect’
Connect with us

Celeberties

Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar?: ‘Max is niet perfect’

Kelly Piquet en Max Verstappen lijken de perfecte match. Toch geeft Kelly toe dat Max eigenlijk helemaal niet perfect is. In een quote op Instagram maakt ze duidelijk waarom.

Kelly heeft een bijzondere quote in Instagram Stories gepost. De Story gaat over het vinden van een partner, dus hoogstwaarschijnlijk heeft ze het over Max.

Ondersteuning voor dochtertje

,,Zoek een partner die samen met jou wil bouwen”, zo luidt de quote die Kelly deelt. ,,Het gaat niet om het vinden van een perfectie in een persoon, het gaat erom dat je je realiseert wanneer je onmiskenbare verbinding tegenkomt die past bij het soort ondersteuning dat je zoekt. Verdwalen in het idee van perfectie is een belemmering.”

Daarmee lijkt Kelly dus duidelijk te maken dat Max niet perfect is, maar dat hij haar de ondersteuning biedt die ze nodig hebt.

Voordat Kelly en Max een relatie kregen, was ze samen met de Russische coureur Daniil Kyvat en in de zomer van 2019 verwelkomden zij een dochtertje genaamd Penélope. Inmiddels woont Kelly al enige tijd met haar dochtertje bij Max, die het kleine meisje ook al niet meer lijkt te kunnen missen. Ondersteuning is dus zeker iets wat Max aan Kelly geeft.

Trekt Max zich niets aan van de geruchten?

Ook vindt Kelly het belangrijk om samen door de ‘ups en downs’ door het leven te gaan. De afgelopen tijd gaan er veel geruchten rond over de relatie van Max en Kelly, omdat Kelly hem eerder bedrogen zou hebben. Zou Max zich niets aantrekken van de geruchten?

Celeberties

Betrapt in parkeergarage: Nieuwe lover Yolanthe bedriegt haar nu al

Dertien jaar nadat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zoenend betrapt werden in een parkeergarage, bedriegt haar nieuwe lover de brunette op dezelfde manier. “Rennen Yo!”, is dan ook de wijze raad.

De nieuwe lover van Yolanthe, Lentini Eersteling, is dit weekend zoenend gespot in een parkeergarage. Maar niet met Yo. Yvonne Coldeweijer schrijft op haar kanaal: “Omg! Heeft Yo weer een relatie met een cheater?” Een volger stuurde het volgende berichtje naar de gossip queen: “Vrijdagavond nog druk aan het tongen in de parkeergarage van Rotterdam WTC net na 22u toen alles dichtging, dus ZO serieus neemt hij het niet.”

Foute boel

Yvonne denkt er het hare van. “Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee elkaar zoenden. De spion herkent Lentini van het uitgaansleven en zegt dat hij in zijn vorige relatie ook niet zo trouw was en al die tijd nog steeds te vinden was op Tinder. Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het hoog in je bolletje, hoor.”

Nog meer bagger

Yvonne zegt dat ze nog meer sappige weetjes binnenkrijgt over Lentini. “Dit laatste is blijkbaar en understatement. Berichten stromen binnen over deze gozer. Zo had Lentini een soort-van-relatie met en spion, die woest op hem is geworden nadat hij tijdens de seks plotseling met zijn telefoon ging filmen en het naar zijn vrienden stuurde op snap. WTF.”

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Britt Dekker doet schokkende onthulling over Ali B: ‘Dit deed hij bij mij’

Britt Dekker staat natuurlijk helemaal buiten beeld wanneer het gaat om de schandalen rondom The Voice en bijvoorbeeld Ali B. Ali is namelijk één van de hoofdpersonen in de BOOS-video over de schandalen, samen met Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. Echter zijn er inmiddels steeds meer mensen die zich twijfelend uit durven te spreken over de gehele kwestie.

Er zijn vrienden en rapper van Ali die achter hem gaan staan en mensen bij Shownieuws hebben hun vraagtekens bij de verhalen over Borsato geplaatst. Toch heeft Dekker wel een aantal keer “samengewerkt” met de rapper die nu zo in opspraak is. Een van de keren dat deze twee hebben samengewerkt is voor het programma ‘We Want More’. De rapper zat hierbij in de jury en Dekker was overal verslag van aan het doen. Wel natuurlijk op zo’n manier dat Dekker dat alleen kan.

Britt Dekker over Ali B!

Zoals we allemaal wel weten heeft Britt niet bepaald een blad voor de mond. Eerder liet ze zich nog uit over de rapper: “Een heel groot team van The Voice is meegegaan naar We Want More. Ik heb daar met hem gewerkt en ik moet zeggen dat ik hem altijd al een beetje heftig vond, omdat hij zichzelf heel tof vindt.” In de onderstaande video zien we Ali naar een vrouwelijke deelnemer lopen om te vragen of ze op zijn sixpack kan slaan. Britt staat naast de vriend van de dame in kwestie. Ze zegt: “Hij moet het weer even laten zien hoor. Dat hoort er gewoon bij in de televisiewereld, daar doen ze het allemaal met elkaar. Wen er maar aan, dit is hoe het werkt. Als ze ’s avonds maar weer thuiskomen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Behoorlijk foute foto van André Hazes op feestje gelekt!

André Hazes is de laatste tijd weer wat rustiger geworden, op social media dan. De zanger heeft al maanden een mediastilte en zou zich momenteel in Amerika begeven. Verschillende kanalen laten weten dat dit vanwege een documentaire zou zijn die dit jaar uit komt over de zanger. Hierin komen verschillende dingen naar voren, ook zijn verschillende vriendinnen als het goed is. Ook zijn er steeds meer geruchten over een mogelijke verzoening met Monique Westenberg. De moeder van zijn kind heeft onlangs, op zijn verjaardag, een soort liefdesverklaring op Instagram geplaatst.

Hierin laat ze weten dat ze blij is dat zijn leven nu weer wat meer op orde is en dat hij verschillende dingen achter zich laat, wagonnetjes noemt ze het. Deze wagonnetjes zouden de ex-vriendinnetjes van de zanger moeten voorstellen. Het is dan ook een behoorlijk heftige periode geweest waarin de meest gekke verhalen naar voren kwamen.

André Hazes op een feestje!

Het meest hardnekkige gerucht was een vermeende verslaving waar hij en zijn toenmalige vriendin, Sarah, voor naar de kliniek zijn gegaan. Sarah heeft dit altijd ontkend, André heeft hier nooit op gereageerd. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft echter altijd volgehouden dat er wél sprake geweest is van een verslaving, bij beide. Ook vandaag liet Coldeweijer weten dat hij nog steeds aan deze verslaving werkt en dat hij Monique bij zijn proces wil betrekken: “Dat vind ik trouwens wel heel knap” zegt de showbizzwatcher. De showbizzwatcher van Utopianieuws hebben laten weten dat er een foto van de zanger is opgedoken met een bepaald attribuut in zijn waffel. Het ziet er uit alsof het op een gezellig feestje is en we begrijpen dan ook niet waarom dit niet gewoon op zijn social media staat. Oké, misschien een beetje dan. De foto is te zien via de link onderaan dit artikel. Wellicht was dit tijdens onderstaand feestje:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending