Máxima dus gewaarschuwd: let goed op Alexia!
Connect with us

Lifestyle

Máxima dus gewaarschuwd: let goed op Alexia!

We kennen prinses Alexia (14) als een bescheiden en innemende jongedame, maar het is de grote vraag of dat wel is wie zij écht wil zijn. Het blijkt namelijk dat het voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima bittere noodzaak is om hun tweede dochter scherp in het oog te houden…

Schaduw

Alexia staat immers wel heel nadrukkelijk in de schaduw van de oudste, omdat Amalia troonopvolgster is en daarom al helemaal een status aparte binnen het koninklijk gezin heeft. Haar vader weet als voormalig kroonprins hoe het is met zo’n verantwoordelijkheid te leven en begeleidt Amalia bij elke stap, wat een zeer hechte band tussen de twee heeft gesmeed. Exemplarisch: als we de koning iets apart zien doen met één van zijn kinderen, dan is dat bijna altijd met Amalia. Dit natuurlijk juist omdat hij weet hoe zwaar het voor een puber kan zijn om in een gouden kooi te leven, iets dat hem zelf ook niet altijd even gemakkelijk afging. Daarbij beseft de koning terdege dat Amalia, als ze over ruim twee jaar achttien wordt, alleen maar meer verantwoordelijkheden zal krijgen. Het koningspaar zal haar in de tijd die resteert alleen maar extra aan- dacht willen geven. Daar komt nog bij dat Amalia sinds afgelopen Koningsdag nadrukkelijk naar voren wordt geschoven in een charmeoffensief van de Oranjes. En dat maakt de status aparte van Amalia binnen het gezin er alleen maar groter op…

Minder egoïstisch

En dit net in de periode dat Alexia meer aandacht nodig heeft dan ooit. Zij zit immers middenin de puberteit, wat voor geen enkel jong meisje een gemakkelijke periode is. Laat staan voor een prinses die, terwijl de hormonen door haar lijf gieren, zich geen misstap kan veroorloven! Aan haar ouders de taak om te zorgen dat Alexia zich in deze periode van haar leven niet minderwaardig aan haar zus gaat voelen. Getuige de eerder genoemde wetenschappelijke publicaties sowieso al geen sinecure, maar zeker niet in het geval van Alexia. Buiten het feit dat ze thuis steeds moet opboksen tegen haar oudere zus, wordt ze buiten de paleismuren natuurlijk ook geregeld geconfronteerd met Amalia’s enorme status. Ook Alexia verkeert de nodige uren per dag op internet, waar ze ook ziet en leest hoe haar zus in binnen- en buitenland als een idool wordt neergezet. Maar heel zelden gaat het over Alexia, die op haar leeftijd natuurlijk ook behoefte heeft aan waardering en erkenning. Met de wetenschap in het achterhoofd dat middelste kinderen zich doorgaans uit onzekerheid snel wegcijferen, is grote voorzichtigheid voor Máxima en Willem-Alexander geboden.

Bron: Story Beeld: Youtube

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending