Máxima dus gewaarschuwd: let goed op Alexia!
Connect with us

Lifestyle

Máxima dus gewaarschuwd: let goed op Alexia!

We kennen prinses Alexia (14) als een bescheiden en innemende jongedame, maar het is de grote vraag of dat wel is wie zij écht wil zijn. Het blijkt namelijk dat het voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima bittere noodzaak is om hun tweede dochter scherp in het oog te houden…

Schaduw

Alexia staat immers wel heel nadrukkelijk in de schaduw van de oudste, omdat Amalia troonopvolgster is en daarom al helemaal een status aparte binnen het koninklijk gezin heeft. Haar vader weet als voormalig kroonprins hoe het is met zo’n verantwoordelijkheid te leven en begeleidt Amalia bij elke stap, wat een zeer hechte band tussen de twee heeft gesmeed. Exemplarisch: als we de koning iets apart zien doen met één van zijn kinderen, dan is dat bijna altijd met Amalia. Dit natuurlijk juist omdat hij weet hoe zwaar het voor een puber kan zijn om in een gouden kooi te leven, iets dat hem zelf ook niet altijd even gemakkelijk afging. Daarbij beseft de koning terdege dat Amalia, als ze over ruim twee jaar achttien wordt, alleen maar meer verantwoordelijkheden zal krijgen. Het koningspaar zal haar in de tijd die resteert alleen maar extra aan- dacht willen geven. Daar komt nog bij dat Amalia sinds afgelopen Koningsdag nadrukkelijk naar voren wordt geschoven in een charmeoffensief van de Oranjes. En dat maakt de status aparte van Amalia binnen het gezin er alleen maar groter op…

Minder egoïstisch

En dit net in de periode dat Alexia meer aandacht nodig heeft dan ooit. Zij zit immers middenin de puberteit, wat voor geen enkel jong meisje een gemakkelijke periode is. Laat staan voor een prinses die, terwijl de hormonen door haar lijf gieren, zich geen misstap kan veroorloven! Aan haar ouders de taak om te zorgen dat Alexia zich in deze periode van haar leven niet minderwaardig aan haar zus gaat voelen. Getuige de eerder genoemde wetenschappelijke publicaties sowieso al geen sinecure, maar zeker niet in het geval van Alexia. Buiten het feit dat ze thuis steeds moet opboksen tegen haar oudere zus, wordt ze buiten de paleismuren natuurlijk ook geregeld geconfronteerd met Amalia’s enorme status. Ook Alexia verkeert de nodige uren per dag op internet, waar ze ook ziet en leest hoe haar zus in binnen- en buitenland als een idool wordt neergezet. Maar heel zelden gaat het over Alexia, die op haar leeftijd natuurlijk ook behoefte heeft aan waardering en erkenning. Met de wetenschap in het achterhoofd dat middelste kinderen zich doorgaans uit onzekerheid snel wegcijferen, is grote voorzichtigheid voor Máxima en Willem-Alexander geboden.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lifestyle

Het gaat niet goed met Bridget Maasland: ‘Ze is depressief’

We weten allemaal dat Bridget Maasland een stukje ouder is dan haar ex André Hazes. We zagen de zanger regelmatig op social media voorbij komen in de sportschool waar hij hard aan de weg aan het timmeren is.

Geen wonder dat de blondine voor hem was gevallen natuurlijk. Maar de presentatrice blijkt ook niet bepaald stil te zitten op dit vlak.

Met zo’n jonge hengst als vriend moest ze als 45-jarige er natuurlijk voor zorgen dat je een beetje bij kunt benen.

Dat ze er alles aan gedaan heeft om een beetje bij te blijven kunnen we wel stellen. En we kunnen je vertellen dat het haar aardig goed af gaat.

Bridget Maasland laat de kilo’s eraf vliegen!

Op social media plaatst ze een foto met de volgende tekst: “Ik voel me de afgelopen weken fitter en energieker dan ooit! Eindelijk is die beruchte 7 kg eraf.

Dit heb ik makkelijk weten te bereiken met mijn coach en met Powerslim. Volg mij de komende maanden voor tips!”.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen presenteert het kleinste topje dat je ooit gezien hebt!

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. Sinds april 2020 is de blondine als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma Dragons’ Den.

Haar vermogen is geschat op zo’n 30 miljoen euro. Hiermee staat ze op plek 28 van de rijkste BN’ers onder de 40 jaar.

De 25-jarige Martin Garrix is overigens koploper in deze lijst met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Nikkie Plessen gaat voor luchtig deze zomer!

Maar even terug naar onze vermogende modeontwerpster en voormalig TMF-vj. In de comments zien we dat het al aardig veel mensen opvalt dat haar topje wel érg klein is.

Ze maakt vandaag bekend dat haar nieuwe collectie in de verkoop gaat. We zijn erg benieuwd wat je moet betalen voor zo’n klein lapje stof:

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: Dit is de nieuwe bedpartner van André Hazes!

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen. De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige zanger.

Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn Instagram!

Heeft André Hazes Monique alweer ingeruild?

En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van hem en zijn vriendin:

Doorgaan met lezen

Trending