Maxime Meiland haalt zwaar uit naar Lang Leve De Liefde-kandidaat
Connect with us

Meest bekeken

Maxime Meiland haalt zwaar uit naar Lang Leve De Liefde-kandidaat

Lang Leve De Liefde is altijd goed voor wat ongemakkelijke momentjes. Maxime Meiland vindt dat een kandidaat deze keer echt ver over de schreef ging.

David wil weten of zijn date pikante lingerie wil aantrekken en begint vervolgens hardop te fantaseren. Maxime deelt het bewuste fragment op Instagram en vindt dit absoluut niet kunnen.

Ze schrijft: “Jongens die kan echt niet… Je doet dit lieve meisje gewoon ongemakkelijk worden en terecht. Wat een viespeuk!”

Celeberties

‘Er komt een einde aan de lockdown’ Kort geding tegen de Nederlandse staat

Advocaat Bart Maes bereidt een kort geding voor over de plotselinge invoering van de lockdown. „Het wordt een kort geding tegen de algehele lockdown en het moment van aankondiging, een week voor kerst”, zegt de advocaat.

Maes verwacht dat de spoedprocedure tegen de Nederlandse staat al komende week dient bij de rechtbank in Den Haag. Hij noemt de plotselinge invoering van de lockdown ‘een klap in het gezicht’. „Het is een drama voor winkeliers, restauranthouders, hoteliers en studenten. Zij zitten nu in de rats. Ik kom op voor de belangen van deze ondernemers en jongeren.” Al tijdens de persconferentie van gisteravond werd Maes naar eigen zeggen benaderd door burgers, ondernemers en studenten.

Maes is vandaag al bezig met een concept van de dagvaarding. Morgen stuurt hij deze dagvaarding naar de rechtbank in Den Haag. Hij hoopt vervolgens op dinsdag een datum voor de behandeling van het kort geding te krijgen.

In de conceptdagvaarding voor het kort geding stelt Maes onder meer aan de orde dat grondrechten alleen tijdelijk mogen worden ingeperkt, maar dat de coronamaatregelen alsmaar voortduren. „Volgende keer komt er weer een nieuwe variant”, zegt hij daarover.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Foto’s van Anne Rose, de nieuwste bloedmooie vriendin van André Hazes!

Meneer Hazes weet de showbizzwereld nooit te vervelen. Al maandenlang spelen de gekste geruchten in de media over vermeende relatiebreuken en herenigingen. De zanger heeft vorig jaar behoorlijk wat los gemaakt toen hij plots 3 maanden een relatie had met de veel oudere Bridget Maasland. Vervolgens kwam hij terug bij Monique, vroeg hij haar ten huwelijk en ging hij er weer vandoor met Sarah van Soelen.

Wekenlang heerst er al de vraag of de zanger Kerst gaat vieren met Sarah of Monique. Beide lijken te denken met de winst er vandoor te gaan. Maar André is André niet wanneer hij gewoonweg het compleet tegenovergestelde doet van wat iedereen maar kan verwachten. Want daar is plots Anne Rose, vriendin van de familie, ook van Sarah en Monique. De zanger is al meerdere malen met de brunette gespot. Nu blijkt dat de brunette en de zanger zelfs al een weekendje weg geboekt hebben.

Anne Rose, de nieuwe vriendin van André!

De vraag heerst nu dus, wie is deze dame? De brunette en nieuwe vriendin van Hazes lijkt niet veel weg te geven online. Haar profiel op Instagram is afgeschermd maar er valt wel te lezen dat ze ‘Sales manager’ bij ‘MAMA KELLY’ is in Amsterdam. Een soort over de top-roze restaurant met als motto: “Pink is not just a color it’s an attitude.” Dan weet je het wel. Nu schijnt het ook zo te zijn dat de dame de administratie van Rachel doet. Vandaar dat ze waarschijnlijk veel in contact is gekomen met André. En misschien is Anne zelfs de reden dat André zo vaak bij zijn moeder is de laatste tijd. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer laat weten dat de brunette bevriend is (nu waarschijnlijk was) met Monique én Sarah. Hieronder foto’s, onder de video van Coldeweijer die de nieuwe aanwinst van André uitvoerig bespreekt:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Kim Feenstra showt haar bloedhete vakantiefoto’s in bikini!

Kim Feenstra is een Nederlands topmodel. Feenstra deed in het voorjaar van 2007 mee aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed. Later in de uitzending bekende Feenstra dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad.

Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde Feenstra perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages.

Deze zomer is ze op vakantie geweest en deelde ze even met haar Instagram-volgers. Deze foto’s willen we je niet onthouden!

View this post on Instagram

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending