Maxime Meiland klaar voor tweede kindje: ‘Heb al een donor gevonden’
Connect with us

WOW

Maxime Meiland klaar voor tweede kindje: ‘Heb al een donor gevonden’

“Claire heeft een broertje of zusje nodig”. Maxime Meiland (23) is al twee jaar de trotse moeder van dochtertje Claire. Hoewel Claire destijds als een grote verrassing kwam, beschouwt Maxime haar als een lot uit de loterij.

En als het aan de blondine ligt, blijft het hier niet bij. In de laatste aflevering van Chateau Meiland gaf Maxime namelijk te kennen dat ze dolgraag een tweede kindje wil.

De 23-jarige heeft grootse plannen en steekt deze niet onder stoelen of banken. ”Ik heb al een donorvader gevonden”, vertelt Maxime.

Tweede kindje
In Chateau Meiland biechtte Maxime op dolgraag nog een tweede kindje te willen, om Claire zo een broertje of zusje te kunnen geven.

”Montana en ik schelen natuurlijk maar achttien maanden”, legt Maxime uit. ”Ik weet nog hoe leuk ik het als kind vond om samen met mijn zus te spelen en dat gun ik Claire ook. Zij is inmiddels al twee en als ik nu te lang wacht, wordt het leeftijdsverschil te groot.”

Donor
Claire kwam twee jaar geleden als een grote verassing. ”Het is allemaal niet zo gegaan als ik in gedachten had”, geeft Maxime toe.

Claires vader is niet in beeld en Maxime voedt haar dochtertje daarom alleen op. Hoewel haar dat soms best zwaar valt, is er toch de wens om opnieuw moeder te worden.

Bij gebrek aan een partner is de 23-jarige op zoek naar een spermadonor via internet. “Het is net een soort winkelen”, grapt ze.

Of ze niet liever een vriend had gehad? “Nee hoor, ik ben totaal niet toe aan een man. Ik ben veel te gehecht aan mijn vrijheid.”

Bevalling
Natuurlijk moet de rest van de familie Meiland ook op de hoogte worden gesteld van de plannen. Zoals verwacht reageren Martien, Erica en Caroline stuk voor stuk enthousiast.

”Ik vind het fantastisch!” glundert Erica. ”Mag ik dan ook weer bij de bevalling zijn?” Caroline benadrukt hoe mooi ze het vindt dat Maxime hiermee laat zien dat je ook langs deze weg moeder kunt worden.

Maxime is ontzettend blij met de steun van haar familie en kan dan ook niet wachten om opnieuw zwanger te worden.

Celeberties

ZIEN: Wauw! Miljuschka Mitzenhausen heeft ze losjes in de tas hangen

Miljuschka Witzenhausen, we kennen d’r inmiddels allemaal. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. En sindsdien is ze wereldberoemd in Nederland.

Ze heeft natuurlijk haar looks mee maar wist je dat ze ook het nichtje is van vermeend topcrimineel Willem Holleeder? Ook is ze dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisie programma Wie Is De Mol?.

Miljuschka bakt lekker weg op het strand

Enfin, Miljuschka houdt zich tegenwoordig vooral bezig met lekker koken en bakken in de keuken. Maar op zo’n zomerse zondag als vandaag ligt ze natuurlijk heerlijk te bakken op het strand.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Rachel Hazes haalt flink uit naar Monique Westenberg!

Dat Rachel Hazes en Monique Westenberg niet door één deur kunnen is inmiddels wel duidelijk. In de tijd dat André Hazes wat met zijn kortstondige nieuwe vlam Bridget Maasland had, was ze wel ineens dikke maatjes met de liefde van haar zoon. Maar ook toen het weer goed kwam tussen de zanger en de moeder van zijn kind bleef de spanning tussen de twee nogal hoog. Shownieuws en Story weten te melden dat de vrouw vanuit haar tweede huis in Barcelona met een nieuw boek bezig is. En er zijn ook wat aannames dat dit boek die spanning alleen nog maar meer gaat opvoeren.

Het boek van Rachel Hazes

Het overlijden van haar man, de grootste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft, zal centraal staan in dit boek. Er zouden heel wat heftige dingen zijn gebeurd in deze periode. Maar Shownieuws en Story melden ook dat haar moeizame band met Monique niet onbesproken zal blijven. Ook zou ze schrijven over de slechte band die ze heeft met haar dochter, Roxeanne Hazes. Haar boek zal ‘Als je alles weet’ heten. De verwachtingen zijn dat deze nét zo’n bestseller zal zijn als haar eerste boek ‘Typisch André’ die 15 jaar geleden uitkwam.

Nieuwe Hazes-breuk?

Hoewel het de laatste tijd weer wat gemoedelijker lijkt te zijn in de familie Hazes kan daar behoorlijk wat verandering in komen. Tenminste, als we weekblad Story moeten geloven. De 50-jarige weduwe zou namelijk alles maar dan ook ALLES over de slechte verhouding tussen haarzelf en haar schoondochter gaan verklappen. En dan krijgen we uiteraard maar één kant van het verhaal te lezen. Ook zal ze schrijven over de ‘verwijdering’ van dochterlief Roxeanne. Wanneer het boek precies zal gaan uitkomen is nog niet bekend.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Grote tegenslag voor Gordon: ‘Dit komt nooit meer goed’

Gordon heeft opnieuw een tegenslag te verwerken gekregen in zijn zoektocht naar de liefde. Dit vertelt hij in een interview aan Shownieuws, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

Om Cupido een handje te helpen heeft hij zich aangemeld op een dating-app. Alleen lijken zij niet te geloven dat het daadwerkelijk Gordon is die zich inschrijft, zo zegt Gordon. “Ik zat een tijdje op Tinder en op een gegeven moment werd ik eraf gegooid.” Waarom zie je in de video bovenaan deze pagina.

Televizier-ring

Gelukkig is er ook leuk nieuws voor de presentator, want Gordon is in de race voor de Gouden Televizier-Ring. Hij staat in de nominatielijst met het programma ‘100 jaar jong’, waarin hij optrekt met mensen die al meer dan een eeuw in leven zijn. Hij brengt daarin de levensverhalen van de senioren in beeld.

De opnames van het tweede seizoen zijn inmiddels gestart, maar met het eerste seizoen staat hij op de longlist voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending