Maxime Meiland over de vader van Claire: ‘Ik was de schuldige’
Connect with us

Celeberties

Maxime Meiland over de vader van Claire: ‘Ik was de schuldige’

Maxime Meiland heeft er geen geheim van gemaakt dat de relatie met de vader van haar kind slecht is. Maxime raakte op 21-jarige leeftijd zwanger van de kleine Claire, maar de vader van het meisje moest niks weten van de zwangerschap. Nu doet Maxime weer een boekje open over het debacle. ,,Ik was de schuldige…”

Eerder onthulde Maxime de naam van de biologische vader van Claire. In de biografie van vader Martien liet ze niets van hem over. Ze vertelde dat hij de benen nam toen zij nog maar drie maanden zwanger was. Sindsdien had hij volgens Maxime geen contact meer gezocht en had hij zijn dochter zelfs nog nooit ontmoet.

Abortus

In VIVA Mama vertelt Maxime openhartig over de moeilijke periode toen zij zwanger raakte. Zo onthult zij dat Martien bijna twee weken niet tegen haar gepraat heeft nadat hij van haar zwangerschap hoorde. ,,Ze vonden me te jong en dachten dat een baby mijn leven zou verpesten.”

Maxime had een afspraak staan bij een abortuskliniek, maar besloot deze op het laatste moment af te zeggen. Dit was de druppel voor Claire’s vader.

,,Hij wilde meegaan naar de kliniek om mij te steunen, maar toen ik besloot om het kind niet weg te halen, was het van: ‘Ik hoef je niet meer te spreken, doei’”, vertelt Maxime.

Schuld

Nu onthult Maxime dat er nog een gesprek plaatsgevonden heeft toen zij ongeveer zes maanden zwanger was, waar zij zelf niet bij was.

,,Ik was de schuldige vond die familie (…) Het ergste vond ik dat ze zeiden: ‘Als het kindje vier jaar oud is, wanneer ze herinneringen gaat krijgen, dan komen we misschien een keer langs.’” Voor Maxime zit dit er echter niet in: ,,Hoe haal je het in je hoofd?”

Bron: Story, ditjesendatjes

Celeberties

Sarah van Soelen schockeert met deze nieuwe look

Sarah het nieuwe liefje van Andre Hazes heeft een nieuw korter kapsel, maar vooral de enorm opgespoten lippen vallen weer op zie foto onder de tekst. Het ziet er naar uit dat Sarah haar lippen opnieuw een maatje groter heeft gemaakt. Iets wat Andre erg lijkt te waarderen. Hij reageert dan ook met een hartje en de tekst: ,,hallo”.

We weten inmiddels dat Sarah niet vies is van het laten opspuiten van haar lippen en het verbouwen van haar lichaam, maar omdat elke keer maar weer zo tentoon te stellen is een slecht voorbeeld voor de jeugd. Vergeet niet dat Sarah pas 25 jaar oud is en waarschijnlijk meer aan haar lichaam heeft verbouwd dan Connie Breukhoven die 2,5 keer zo oud is.

Wat Sarah allemaal precies heeft gedaan aan cosmetische ingrepen en hoe ze er vroeger uitzag kun je lezen in een eerder bericht.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

De fans weten het zeker na foto: “André Hazes zit zwaar aan de anabolen!”

Dat André Hazes flink in de sportschool tekeer aan het gaan is, is inmiddels wel bekend. Om de zoveel tijd plaatst de zanger namelijk kiekjes dat hij in de sportschool aan het trainen is met zijn trainer. Dat hij progressie aan het boeken zijn mag ook wel duidelijk zijn, voornamelijk na de laatst geplaatste foto van zijn bovenarm. Het lijkt er zelfs nog op dat hij er een sponsordeal uit heeft weten te halen met XXL Nutrition, een groot fitness merk. Maar sommige volgers vinden de vooruitgang iets té makkelijk gaan.

André Hazes laat indrukwekkende vooruitgang zien!

Nu kun je wel zeggen dat mensen érg makkelijk oordelen en zeggen dat iemand anabolen heeft genomen.

We gokken er dan ook maar op dat dit niet het geval is bij de zanger. Maar de reacties liegen er niet om: “Typisch een anabooltje. Past goed bij zijn nieuwe vlam met d’r opgespoten lippen.” en “Die zou bij de Olympische Spelen niet door de dopingcontrole komen.” en “Hij én zijn vriendin staan op knappen, straks ontploffen ze nog samen!!” valt er te lezen. Wat denk jij:

Bron: Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Patricia Paay (71 jaar) deelt foto van haar zwangerschap!

Patricia Paay noemt de geboorte van haar dochter Christina Curry het mooiste dat haar is overkomen. De diva blikt terug op de laatste weken van haar zwangerschap.

Patricia verbleef in de laatste weken voor haar bevalling in New Jersey, Amerika. Het was een warme zomer, herinnert ze zich. De diva poseert op het kiekje voor een witte open haard, met een bolle babybuik. ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

Trots

De diva spreekt van ‘onvoorwaardelijke liefde’. Inmiddels is haar dochter 30 jaar. ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending