Maxime Meiland staan in vuur en vlam van onderen: “Pijnlijk!”
Connect with us

Celeberties

Maxime Meiland staan in vuur en vlam van onderen: “Pijnlijk!”

Maxime Meiland en haar nieuwe vriend Leroy zitten nog maar net in hun nieuwe huis of het gaat al pijnlijk mis. De twee zijn pas ingetrokken in hun nieuwe woning in Noordwijk en hebben de tierelantijntjes vast neergezet door het huis. Zo heeft het stel ook fijn een roomspray op het toilet staan om de wat minder fijne geurtjes te maskeren.

Maar wanneer je je toiletrollen vlak naast die roomspray bewaard, dan moet je goed uitkijken dat er niet iets van die vloeistof op je toiletpapier terecht zal komen. Dan kun je jezelf natuurlijk afvragen wat daar zo belangrijk is, dan ruikt je krent ook een keertje naar lavendel, toch? Nou, Maxime en Leroy hebben ondervonden dat dat niet héél prettig is.

Maxime Meiland en vriend in vuur en vlam!

Ze laat het volgende op haar Instagram Stories weten: “Ik moet dit verhaal even vertellen. Omdat het toch wel iets doms heeft, iets gênants en iets geestigs ook wel. Wie overkomt dit nou! Nou hebben wij een hele mooie wc en daar wil je natuurlijk ook een lekker geurtje bij hebben. Dus hebben wij deze roomspray gekocht en hier stonden allemaal toiletrollen. Misschien voel je hem al aankomen. Toevallig, toen Leroy gisteren op de wc zat, was de wcrol op. Dus hij pakt er een van achter die roomspray. Hij kreeg toen ineens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook. Ik dacht toen gelijk: ik heb een blaasontsteking. Het had ontzettend op de wcrol gelekt. Wij stonden in vuur en vlam van onderen gister. Het is echt vreselijk. Mensen kijk uit, het is ook nog gevaarlijk!”

Celeberties

Zo ziet het prachtige zusje van Sarah van Soelen er uit

In een aantal weken is de naam Sarah van Soelen uitgegroeid tot een waar begrip in het Nederlandse medialandschap. Bijna iedereen weet dat Sarah van Soelen de controversiële nieuwe vriendin van André Hazes is. Zij vulde de leegte die Monique Westenberg, de ex van André, achterliet toen de twee uit elkaar gingen.

Maar wat heel weinig mensen weten, is dat Sarah van Soelen niet de enige knappe ‘van Soelen’ dochter is. Sarah heeft namelijk een jonger zusje, Julia van Soelen. En die mag er zeker zijn!

Op Instagram is te zien dat deze twee het ook goed kunnen vinden met elkaar. Dan hebben we het dus over André Hazes en Julia van Soelen. Bij een foto van André op Instagram waar hij het bijschrift ‘ROCKSTAR‘ heeft staan reageert zijn schoonzusje met ‘PION‘.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden van prinses Alexia gaat viral in het buitenland

Dat onze prinsessen nogal fotogeniek zijn is geen geheim meer. Eerder deze week schitterden de prinsessen nog op de jaarlijkse fotosessie en dat is ook de buitenlandse media niet ontgaan. Een foto van Alexia gaat namelijk heel de wereld rond.

Prinses Alexia staat namelijk op de cover van het Argentijnse blad ‘Hola’. De Argentijnen zijn namelijk maar wat trots dat de dochter van de Argentijnse Máxima zo’n mooie dame is geworden. Ook schrijven ze in het blad over dat Alexia iet wat rebels is, omdat ze eerder dit jaar een paar keer in extravagante TikTok-video’s te zien was.

We kunnen echter hoe dan ook concluderen dat het een prachtige foto is!

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Marco Borsato en Leontine komen weer bij elkaar’

Marco Borsato geeft niet op. De zanger doet er naar verluidt alles aan om het hart van zijn ex-vrouw Leontine weer te veroveren. En dat lijkt te lukken…

Marco en Leontine gingen na een huwelijk van bijna 22 jaar uit elkaar, vanwege aanhoudende relatieproblemen. Het bleek dat de zanger regelmatig een scheve schaats reed, iets wat het huwelijk opbrak. Onlangs schoof Marco aan bij Linda’s Wintermaand en trok hij het boetekleed aan. Nu lijkt het erop dat zijn spijtbetuigingen het gewenste effect hebben…

Liefde
Weekblad Story sprak een goede vriend van het stel, die vertelt dat Marco bezig is met een charmeoffensief. ,,Hij is zorgzaam en lief voor Leontine, hij maakt haar net als vroeger vaak aan het lachen, hij kookt voor haar. En Leontine waardeert dat”, vertelt de goede vriend van het stel. ,,Ze is een vrouw die in alles wil voelen dat ze door haar geliefde gewaardeerd wordt, en op handen gedragen.

Volgens de insider krijgt Leontine nu van Marco wat zij al die jaren heeft gemist. ,,Daar schortte het in de moeilijke jaren van hun huwelijk nogal aan. Marco en Leontine groeiden uit elkaar en gingen daar anders mee om. Waar hij zijn heil zoals bekend buiten de deur zocht, focuste zij zich op haar gezin.”

Hereniging
Volgens de bron zit er een hele dikke kans in dat Leontine Marco weer zal toelaten in haar leven. ,,Nu de kinderen groot zijn mist ze natuurlijk een stuk genegenheid in haar leven. En het is binnen de vriendenkring geen geheim dat ze die het liefst van Marco zou krijgen…”

Het is duidelijk dat de vriendenkring van het voormalige stel niets liever wilt dan dat ze weer bij elkaar komen. ,,We hopen echt dat het Marco en Leontine lukt elkaar definitief terug te vinden. Ze horen gewoon bij elkaar!”

Doorgaan met lezen

Trending