Maxime Meiland trekt jurkje aan waar mannen héél blij van worden!
Connect with us

Celeberties

Maxime Meiland trekt jurkje aan waar mannen héél blij van worden!

Maxime Meiland doet het op zakelijk vlak erg goed. Op Instagram heeft ze een gigantisch aantal volgers weten te verzamelen waardoor ze tegen betaling reclame kan gaan maken voor producten. Maar dat was natuurlijk nog niet genoeg. De blondine is namelijk ook van start gegaan met haar eigen kledinglijn. Ze wil hiermee haar eigen ingeving geven aan kleding voor vrouwen. Maar toen de eerste samples bekend waren bleek alles gewoon rechtstreeks van AliExpress geplukt te zijn. Niet heel netjes natuurlijk, mocht dit ook echt waar zijn. De lijn is nu online gegooid en het blijkt wel degelijk dezelfde kleding te zijn, met wat kleine aanpassingen zegt ze zelf.

De kledinglijn van Maxime Meiland
De kasteelvrouw heeft een verklaring gegeven aan RTL Boulevard. Ze zegt dat de stoffen uit een Chinese fabriek komt, hierdoor zouden diezelfde stoffen ook op AliExpress kunnen staan. Ze had hier nog een eigen zwaai aan willen geven waardoor het toch iets van haarzelf is. Op social media heeft de blondine al wat van haar werken laten zien, en de laatste krijgt toch wel erg veel lof van haar mannelijke fans. Dat begrijpen we best (foto onderaan dit artikel).

Gevonden bij ome Ali?
In de reacties is al veel te lezen of dit kledingstuk ook bij ome Ali te koop is. Een paar speurders hebben inderdaad een jurkje gevonden die wel erg veel lijkt op het jurkje dat de blondine uit het Franse kasteel aan heeft. Hiervan is een screenshot onder haar eigen foto van te zien. De ‘Celine Top’ staat op haar eigen website te koop voor 69 euro. De vermeende Ali-versie staat te koop voor 31,22 euro.

Celeberties

Gerucht: Monique Westenberg heeft relatie met déze BN’er

André Hazes springt van vrouw naar vrouw en lijkt er maar geen genoeg van te krijgen. Zijn ex-verloofde Monique is heel anders: zij heeft maar één grote liefde in haar leven en dat is haar zoontje André. Of is er toch nog iemand anders?

Oogje op elkaar?
Shownieuws weet dat er opnieuw geruchten rondgaan over een liefde tussen Monique en Tino Martin! En dat terwijl de volkszanger voor zover bekend nog steeds gelukkig is met zijn vriendin Kimberly.

Het gerucht over de ontluikende liefde tussen Monique en Tino stak voor het eerst de kop op in 2019, toen Monique en André Hazes uit elkaar gingen en de jonge volkszanger verder ging met Bridget Maasland. Uiteraard was van het gerucht niets waar. Toch wordt nu opnieuw beweerd dat Monique en Tino een oogje op elkaar hebben.
Volgers reageren op berichten van Tino op Instagram onder andere met: ,,Jij en Mo! Blijf van de drank af, doe haar dat niet weer aan. Ik zei heel lang geleden, oh dat zou een goeie match zijn, Tino en Mo. En YESS! Veel geluk samen.”

Reactie Kimberly
Ook Kimberly reageert op het gerucht, die er gelukkig smakelijk om kan lachen en haar vriend niet meteen verdenkt van vreemdgaan. ,,Thee met dubbel suiker, casino wit mét boter en rosbief en niet te vroeg de gordijnen open ’s morgens! Prettige wedstrijd, Monique”, schrijft zij.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Maxime Meiland deelt een vreselijke ervaring

Maxime heeft naar eigen zeggen een ‘vreselijke’ ervaring op haar nieuwe toilet achter de rug. Op Instagram deelt zij een video waarin zij vertelt over het incident.

,,Hé jongens, ik moet dit verhaal toch gaan vertellen. Het is een beetje dom en gênant, maar ook wel geestig, want wie overkomt dat nou?”

,,Wij hebben een heel mooie wc en daar wil je natuurlijk ook een lekker geurtje bij hebben. Wij hebben deze roomspray gekocht (geurstokjes, red.) en hier stonden allemaal toiletrollen. Misschien voel je hem al aankomen…”

,,Toen Lee gisteren op de wc zat, was de wc-rol op. Hij pakt er dus een achter de roomspray-houder en doet dat op de rol. Hij krijgt opeens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook en toen dacht ik: ik heb blaasontsteking.”

Al gauw kwam het stel erachter wat de boosdoener voor hun brandende bips was: de vloeistof van de geurstokjeshouder bleek in het toiletpapier te zitten.

,,Hij zei toen: ‘Volgens mij is het toch omdat het ontzettend gelekt heeft op de wc-rol.’ We stonden gisteren dus in vuur en vlam van onder.”

,,Het is echt vreselijk. Mensen, kijk uit. Het is ook nog gevaarlijk trouwens.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Enorm veel kritiek op foto van Famke Louise: ‘Je ziet letterlijk alles’

Famke Louise is afgelopen tijd enorm veel in de media geweest. Het begon allemaal met de #ikdoenietmeermee challenge waarbij ze haar jongere volgers aanspoorde om niet meer mee te doen met de coronaregels.

Helaas ging haar plan niet zo goed en ze liet allemaal maar de wereld zien dat het haar niet heel veel uitmaakt wat Nederland of de media van haar vindt.

Na dit hele incident was ze bij Jinek en besloot ze het toch goed te maken en met Diederik Gommers het een en ander te bespreken zodat ook de jongeren wat meer duidelijkheid krijgen over de regels rondom het coronavirus.

Dit is inmiddels al weer een aantal weken geleden maar gisteren was er wederom enorm veel kritiek rondom Famke omdat ze een foto op instagram plaatste waar je wel héél veel op kan zien.

Op de foto zie je overduidelijk delen (waarbij er ergens zelfs een piercing doorheen zit) van Famke die eigenlijk niet zijn toegestaan op Instagram maar omdat ze het net op een bepaalde manier heeft bedekt is de foto waarschijnlijk nog niet verwijdert.

Iemand reageerde op de foto: “Waarvoor heeft dat topje eigenlijk zin?” En iemand anders zei: “Plant achter je heeft dikkere knoppen dan jij”. Ook veel ouders zien niet bepaald blij met de foto omdat veel jonge kinderen haar volgen op Instagram.

Hieronder de foto:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending