Maxime Meiland wil vriend Leroy niet bij bevalling: ‘Hij steunt mij niet’
Connect with us

Celeberties

Maxime Meiland wil vriend Leroy niet bij bevalling: ‘Hij steunt mij niet’

Vorige week maakte Maxime Meiland bekend dat zij en vriend Leroy een kindje verwachten. De blondine zegt nu dat ze haar vriend wellicht niet bij de bevalling wil.

Maxime vertelt aan RTL Boulevard dat ze zich goed voelt. Ze zegt: “Ik merk wel dat ik meer kwaaltjes heb dan bij Claire. Ik heb nu ook al een veel grotere buik, maar het is de tweede dus dat schijnt normaal te zijn.”

De familie Meiland blikt alvast vooruit op de bevalling. Erica geeft aan dat Maxime haar vroeg om bij de geboorte zijn. De kasteelvrouw gaf echter aan: “Ze zegt dat ze mij weer bij de bevalling wil hebben, net als bij Claire, maar ik zeg ja dat moet je met Leroy doen.” Dochter Maxime ziet dat niet zitten. Zij meent: “Hij steunt mij waarschijnlijk helemaal niet, want hij weet niet wat hij moet doen.”

Loslippige Claire

Het nieuws van de zwangerschap raakte pas vorige week bekend, maar het had al veel eerder kunnen uitleggen. De kleine Claire flapt er immers geregeld uit dat haar mama een baby in de buik heeft. Het geslacht van de baby is nog niet bekend, maar dat wordt later ongetwijfeld op grootse wijze wereldkundig gemaakt. Martien verklapt dat de gender reveal party “met tafellakens en servetten” zal zijn. “Ja tuurlijk, dat wordt helemaal leuk.”

Celeberties

‘Bizar zeg!’ Mensen noemen Marieke Elsinga te dik vanwege deze foto’s:

Marieke Elsinga heeft een flinke scheut gemaakt in de social media omdat een afslankmerk haar benaderd heeft om van haar “quarantaine kilo’s” af te komen. In haar artikel schrijft ze: “Ik zal hier iets doen wat ik niet vaak doe, namelijk mijn frustratie delen.

Mijn management ontvangt regelmatig verzoeken van merken die willen samenwerken. Ambassadeurschap, partnerschappen, zoals je het zou kunnen noemen. In bijna alle gevallen weiger ik. Soms past een merk goed bij mij en reageer ik er op. Tussen de verzoeken van vorige week zat een e-mail van een bureau dat op zoek was naar ambassadeurs voor een bekend afslankmerk. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging willen aangaan om van hun (corona?) kilo’s af te komen. We zien een goede match met Marieke”.

Marieke Elsinga niet zo blij

Dit viel niet helemaal lekker bij de presentatrice: “Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen!

Het bureau bedoelt het heus niet kwaad en ik sta redelijk stevig in mijn schoenen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (sterker nog, ik ‘Sonja Bakkerde’ me in mijn studietijd suf!), maar actief het signaal uitdragen dat mijn lichaam ‘te dik is’, zie ik niet zitten. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Mijn lijf is sterk en fit. ‘Hilversum slank’ ben ik misschien niet en daar zit volgens mij precies de kracht. Als we blijven doen alsof elke vrouw eruit moet zien zoals in de bladen of op tv, geven we écht het verkeerde signaal af. Aan onszelf en aan onze kinderen. Je mag me te dik vinden, precies goed of zelfs te dun, allemaal prima. Ik deel dit niet omdat ik zo graag hieronder ‘Je bent perfect’ of ‘Je bent prachtig’ wil lezen, ik deel dit omdat ik wil bijdragen aan een normaler zelfbeeld bij (jonge) vrouwen. Iets waar ik zelf ook mee worstel.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Fabiola onthult naam van BN’er die haar aanrandde

Vandaag kwam aan het licht dat acteur en rapper Bilal Wahib een 12-jarige onder voorwendsel van betaling dwong om zijn geslachtsorgaan te laten zien. Nu komen er nog meer schokkende zaken naar buiten. Fabiola Volkers onthult dat Bilal haar aanrandde.

In een openhartige YouTube-video vertelde Fabiola eerder dat ze in een hotel is aangerand door een BN’er. Ze wilde toen niet prijsgeven om wie het ging. Na het nieuws van vandaag besloot ze om de identiteit van de dader te onthullen.

Fabiola Volkers beschuldigt Bilal

 

In een Instagram Story geeft ze aan dat het Bilal was die haar indertijd misbruikte. De blondine getuigt: “Hij zei dat hij me uit elkaar wilde trekken. Dat snapte ik wel, omdat ik heel sexy gekleed was. Maar als ik ‘nee’ zeg, is het ‘nee’. Uiteindelijk heb ik het voor elkaar gekregen dat hij klaarkwam, zonder iets te hebben gedaan. Dan kan je zelf wel invullen hoe dat is gegaan. Toen ik daar wilde gaan slapen, zei hij dat dat ook niet meer mocht. Hij sleurde me in mijn ondergoed de gang op.”

Bilal reageerde nog niet op de nieuwe beschuldigingen aan zijn adres.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rapper Akwasi beleefde moeilijke tijd na Dam-uitspraak: “Had tijd nodig om tot mezelf te komen” |

Akwasi wachtte lang met het aanbieden van zijn excuses voor zijn uitspraken op de Dam omdat hij “tijd nodig had om tot zichzelf te komen”, vertelde hij onlangs in een interview met Humberto Tan op NPO Radio 1.

De rapper raakte in opspraak toen hij in juni tijdens een Black Lives Matter-demonstratie op de Dam opriep tot geweld tegen Zwarte Piet. “Op het moment dat ik in november een Zwarte Piet zie, ik trap hoogstpersoonlijk op zijn gezicht”, scandeerde hij destijds.

De 32-jarige vindt het moeilijk om terug te kijken naar dat moment. “Het is een moment van opwinding geweest waarin ik ontzettend gefrustreerd ben geweest. Ik had het nog nooit gezegd en ik voelde het wel. Maar hoe weerleg je dat? Daar moest ik echt goed over nadenken. Het gaat me nog steeds eigenlijk wel aan het hart. Het is een pittige periode geweest.”

Na zijn uitspraken op de Dam volgden tientallen aangiften, maar Akwasi weigerde zijn uitspraken in eerste instantie terug te nemen. “Ik sta achter ieder woord dat ik toen, op dat moment, in de microfoon versterkte. 100 procent”, stelde hij een week daarna in Beau.

In augustus kwam hij toch terug op de uitspraken middels een uitgebreide verklaring. Kort daarna maakte het Openbaar Ministerie bekend Akwasi niet te vervolgen, ondanks dat zijn uitspraken wel als strafbaar werden bestempeld. Dit omdat Akwasi in de verklaring zijn excuses aanbood en de uitspraken terugnam.

Volgens Akwasi duurde het zo lang voordat die verklaring er kwam, omdat hij er eerst goed over na moest denken. “Het was een wervelwind en ik moest echt even de tijd nemen om tot mezelf te komen om met dat statement te komen.”

Procedure aangespannen
Momenteel loopt er een zogeheten artikel 12-procedure tegen het Openbaar Ministerie, omdat zij besloten Akwasi niet te vervolgen. Een groep van 44 mensen wil hiermee afdwingen dat het OM alsnog overgaat tot vervolging.

Daarnaast onderzoekt het OM nog steeds een reeks oude tweets van Akwasi uit 2011 en 2012. Daarin schreef de rapper onder meer: “Gaat er iemand nou nog een Zwarte Piet knallen of moet ik het doen?” Kort na het opduiken daarvan, verwijderde Akwasi zijn Twitter-account.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending