Medepassagiers ontmaskeren influencer die faket dat ze in business class vliegt
Connect with us

Meest bekeken

Medepassagiers ontmaskeren influencer die faket dat ze in business class vliegt

Oceane El Himer, een 27-jarige influencer, fakete dat ze in business class vloog, maar viel keihard door de mand. Een medepassagier deelde immers een foto van hoe de vrouw gewoon in economy class zat.

Oceane schreef bij het elegante kiekje: “Next stop – Monaco. Je fly toute la night.” De influencer ging vlak voor het opstijgen even naar de business class om het kiekje te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oceane El himer (@oceanelhimer)

Storm van kritiek

Volgers op sociale media waren ongenadig voor de vrouw. De influencer krijgt er flink van langs. Zo schreef een twitteraar: “Sociale media is een ziekte. Mensen liegen voor aandacht en willen zo carrière maken.” Een andere sociale media-gebruiker vindt: “Bizar om te zien hoe mensen tot het uiterste gaan om indruk te maken op anderen die niets toevoegen aan hun leven.”

Celeberties

Zoon René Le Blanc: ‘Hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger was’

René Le Blancs zoon Nicky de Wit doet in de nieuwste editie van weekblad Story een nogal schokkend boekje open over zijn vader. Het steekt hem enorm dat zijn vader door de SBS6-realityserie Ik Geloof In Mij door velen wordt bejubeld, terwijl hij zich volgens Nicky schuldig maakte aan mishandeling, vernieling en vreemdgaan.

We wisten al dat René nagenoeg geen contact meer heeft met twee van zijn drie kinderen die hij kreeg bij drie verschillende vrouwen. Alleen Isaura (15) spreekt hij nog af en toe. In navolging van dochter Charrelle klapt nu ook Nicky uit de school over ‘Dutch Engelbert’. “René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was”, zegt hij bijvoorbeeld.

Mishandeling en vreemdgaan

Volgens Nicky is René allesbehalve die vrolijke entertainer die we op tv zien. “Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan”, gaat hij verder. Ook zou de zanger Nicky’s moeder hebben bedrogen. “René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.”

Schuld

Volgens René’s oudste zoon heeft de reality-ster ook jaren geen alimentatie betaald aan hem en zijn moeder. “Mijn moeder en ik krijgen nog ruim 18.000 euro van René – om precies te zijn 18.854,21 euro. En dat is nog zonder boetes.” Ook blijkt uit rechtbankdocumenten dat de moeder jaren gelden een omgangsregeling tussen René en haar zoon wilde voorkomen, mede vanwege ‘het agressieve gedrag’. De huisarts van de moeder was zelfs bereid een verklaring af te leggen…

Reactie René Le Blanc

Nicky gooit er verder ook zijn hele ziel en zaligheid uit en praat ook over de volledig mislukte band met zijn vader en pogingen om weer contact te houden, wat mislukte. Natuurlijk ging het weekblad ook verhaal halen bij René zelf. Die bedankte het blad dat ze hem op de hoogte stelde van het interview met Nicky, maar liet via zijn manager weten dat hij niet op privé-zaken wil ingaan.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

ZIEN: Chantal Janzen verrast alles en iedereen met piepkleine bikinifoto

Chantal Janzen geniet na haar intensieve songfestivalklus van een welverdiende vakantie met haar gezin.

Tussendoor verrast ze haar volgers op Instagram nog even met een bikini-selfie.
Het is overigens niet voor het eerst dat de presentatrice zich blootgeeft.

Eerder schreef ze bij een foto waarop ze uit de kleren ging: ‘Vrouw. Accepteer haar. Hoor haar. Gebeurt steeds meer. Moet nog meer. Niet alleen aan de top, maar overal. Spreek je uit. Durf kwetsbaar te zijn. Steun elkaar. Eer haar. Ben trots. Ben sterk. Wanneer het kan. Zie haar. Zie jezelf. Laat jezelf zien.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wesley Sneijder woedend na geruchten over affaire met Jaime Vaes

Wesley Sneijder op de media nadat sommige bronnen beweerden dat hij de reden was van de ruzie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes.

Ondertussen blijft het gissen over wat er echt gebeurde op die hotelkamer in Ibiza. Er was sprake van bloed, gescheurde kleding en een vernielde hotelkamer. Lil’ Kleine is zelfs even aangehouden. Later verklaarde het koppel dat er niets aan de hand was en dat er geen fysiek geweld aan te pas kwam.

De ene speculatie was al spectaculairder dan de andere. Op een bepaald ogenblik werd Wesley Sneijder met de vinger gewezen. De ex-voetballer kan er niet om lachen.

Lunch met Jaimie

Vorig jaar was de voetballer samen met Jaimie op een lunch in Ibiza. De twee zouden elkaar sindsdien nog altijd zien en dat was volgens sommige insiders de oorzaak van de ruzie met de rapper.

Wesley wil dit gerucht voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. “Ik begrijp niet hoe ze zoiets kunnen zeggen! Aan de hand van die foto die vorig jaar van mij en Jaimie bij Coco Beach is gemaakt? Wat je niet op de foto ziet, is dat er nog twintig man aan die tafel zat. Het lijkt of we daar met z’n tweeën waren, maar dat was dus niet zo”, vertelt Wesley.

Niet mijn type

Lil’ Kleine was op dat moment niet aanwezig, maar hij wist wel wat Jaimie aan het doen was. Wesley benadrukt dat er nooit iets gebeurde en dat dit ook nooit zal gebeuren. Hij voegt eraan toe: “Ik zou überhaupt de laatste zijn die iets met Jaimie zou aangaan. Zij is totaal mijn type niet.”

Doorgaan met lezen

Trending