Mediadeskundige doet grote ontdekking:” Marco Borsato is weer aan het liegen”
Connect with us

Celeberties

Mediadeskundige doet grote ontdekking:” Marco Borsato is weer aan het liegen”

Marco Borsato gaf bij Linda De Mol een openhartig interview over zijn huwelijksbreuk met Leontine.

Marco Borsato ging door de hel. Hij had ook zelfmoordgedachten. “Wat hij vertelde heeft wel indruk gemaakt”, vertelt mediadeskundige Rob Goossens bij RTL Boulevard.

“Hij werd ook gesignaleerd bij een vrouw in Heerenveen. Marco ontkent in dat interview dat hij daar geweest is.”

“Maar hij is weer aan het liegen. Dat klopt niet wat hij zegt want ik heb het opgezocht. Hij heeft in die tijd daar nog een concert gegeven met Guus Meeuwis.”

“De achterban van Marco was erg blij met het interview. Zijn kinderen hebben laten dat ze achter hem staan. Vooral dat Luca hem steunt is wel mooi voor hem. Hij had het heel moeilijk de huwelijksbreuk van zijn ouders.”

Bron: Story

Celeberties

‘André Hazes maakt Sarah helemaal belachelijk: Lacht haar keihard uit’

Het klikt onwijs tussen André en Sarah. Ook de goeie klik met elkaars familie ontbreekt niet. Toch kan André Hazes het niet laten een kleine sneer uit te delen aan zijn nieuwe vlam.

Bassie & Adriaan

Sarah van Soelen draagt een blauwe blouse. Iets wat volgens André wel héél erg lijkt op de blouse van acrobaat Adriaan, bekend van artiestenduo Bassie en Adriaan. In zijn Instagramverhaal deelt de zanger een foto van Sarah, met daarnaast voor de vergelijking een foto van Adriaan. André plaatst daarbij de tekst: ,,Met Adriaan op pad!”

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Soortgelijke blouse als Monique

De blouse die Sarah draagt lijkt overigens wel heel erg veel op een blouse van Monique. Monique publiceerde enkele jaren geleden een foto, waarop ze de soortgelijke blouse droeg.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes haalt keihard uit naar zijn moeder Rachel Hazes

Tijdens het liefdesnieuws van André en Sarah, kwam ook moeder Rachel een aantal weken geleden weer in de media. Op Instagram deelde ze een pittige sneer uit naar haar dochter Roxeanne, met wie ze geen contact heeft. Vele fans en volgers vonden dat een lage actie van Rachel. Zelfs zoon André besloot hierna even met zijn moeder te gaan praten.

Sneer naar Roxeanne

Roxeanne heeft nog altijd goed contact met ex-schoonzus Monique en feliciteert Monique met haar hond die 2 jaar is geworden. ‘Fenders vriendje, gefeliciteerd’, schreef de zangeres. Rachel – die geen contact heeft met haar dochter én ex-schoondochter Monique niet volgt op Instagram – vond het nodig om op haar dochters reactie te reageren met een keiharde sneer. ‘Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…’

Mam, wat is dit?

Dat zelfs André hier tussen moest komen, zegt genoeg. ‘Ik belde haar op met de vraag: “Wat is dit dan?”‘, laat André weten in de Shownieuws podcast. ‘Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje’, legt hij uit. “En dat is anders dan mijn moeder en ik ooit hebben gehad. En ik heb haar ook vier jaar niet gesproken.”

Voorbereiding op het boek

Wat zijn moeders antwoord was? ‘Ik kreeg echt maar één antwoord: “Nou luister Dre, dan kunnen mensen zich alvast voorbereiden op mijn boek.”‘

Dat dit boek dus best nog eens meer problemen tussen moeder en dochter kan veroorzaken, valt volgens André wel mee. ‘Ze hebben een ding. Ik vind dat heel erg. En ik denk dat ze het allebei ook heel erg vinden en vooral mijn moeder. Mijn moeder is voor de mensen heel hard en knettergek, maar ik weet zeker dat als je dit meemaakt met je kind. Dit is echt ontzettend zuur.’

Liefde tussen broer en zus

André is sinds kort weer goed met zowel zijn moeder als zijn zus en daar is hij ontzettend blij mee. “Ik hou van m’n zus en ik ben blij met het contact dat we hebben.’ Toch laat zich kort uit over de ruzie tussen zijn moeder en zijn zus. ‘Maar m’n moeder heeft wel bepaalde standpunten. Ik weet het ook niet.’

Veel zorgen

Ook zoonlief weet verder niet wat mama Rachel met dit boek wil bereiken. ‘Ik weet ook niet wat er in dat boek komt. Ik maak me daar een beetje zorgen om. Daarom ben ik nu ook lief voor haar’, zegt hij lachend.

Bron: Shownieuws, Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizar: Ronnie Flex gaat van naam veranderen

Ronnie Flex is zijn achternaam spuugzat en gaat hem veranderen. Ronell Plasschaert, zoals de rapper in het echt heet, zegt dat hij na zijn nieuwe album zijn artiestennaam verandert.

Ronnie laat op Twitter weten: “Na dit album haal ik de Flex weg van mijn artiestennaam.” De rapper vindt het ‘gewoon hard om de puur Hollandse naam Ronnie te claimen’.

Hij dook de studio in met Emma Heesters. Vrijdag postte de artiest een onherkenbaar kiekje van hen beiden op de sociale media. De fans zagen meteen het silhouet van de zangeres. Op 14 mei komt hun nummer Alles wat ik mis uit.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending