Méér aan de hand tussen Monique Westenberg en André Hazes op speciale dag!
Connect with us

Meest bekeken

Méér aan de hand tussen Monique Westenberg en André Hazes op speciale dag!

Monique Westenberg heeft op social media een foto geplaatst waarin ze aangeeft wat een speciale dag 12-12 voor haar is. Precies een jaar geleden heeft André Hazes haar namelijk ten huwelijk gevraagd. Best merkwaardig aangezien Sarah van Soelen nog steeds zegt een relatie met André te hebben. Monique schrijft: “12•12 is in meerdere opzichten voor altijd een hele bijzondere datum voor mij. Vandaag extra veel omdat ik mijn eerste eigen collectie lanceer waar ik het afgelopen jaar samen met een fantastisch team keihard aan gewerkt heb.

Toen zij mij aangaven dat de lancering op deze datum zou zijn wist ik zeker dat er eentje daarboven hiervoor heeft gezorgd. Happy Birthday aan de andere kant mijn mooiste zieltje.” Ze sluit hiermee af, doelend op haar overleden hond, Dunya, die op de foto te zien is. Niet veel later plaatst de blondine ook nog een video van een besloten feestje voor de lancering van haar Kruidvat collectie. En daar zegt ze het volgende.

Monique Westenberg over speciale dag

In een video van haar besloten feestje houdt de blondine nog een emotionele toespraak. Ze zegt hier onder andere: “12-12 is voor mij een bijzondere dag in meerdere opzichten. Ik ga bijna huilen. 12-12 is voor mij altijd een mooie dag. Ik heb vorig jaar echt een van de mooiste dagen van mijn leven beleeft.” Dit is natuurlijk iets wat je niet zomaar zou zeggen wanneer je relatie met degene die je destijds ten huwelijk gevraagd heeft geen toekomst meer heeft. Dat zou voor vele van ons namelijk een behoorlijk zure nasmaak geven. Beide dames lijken dus te claimen dat André bij hun terecht zal komen. Wie het gaat worden begint steeds spannender te worden. Video en foto hieronder:

Celeberties

Maan de Steenwinkel op heterdaad betrapt in The Voice-video!

Maan de Steenwinkel is herkent in een video waar ze hoogstwaarschijnlijk niet op herkent had moeten worden. De vele juice-channels maken het lastig om als BN’er of influencer stiekem dingen te doen. Je wordt namelijk op de voet gevolgd en ze weten zelfs welke ringen je om welke vingers hebt zitten. Dit blijkt maar weer uit de volgende bekendmaking.

In een video van ‘The Voice of Holland’ op Instagram én op Facebook is een mysterieuze video te zien. Boven de video is een tekst te lezen ‘Stay Tuned’ met twee grote ogen erbij. Aan het einde staat een datum: ’13 december 2021 – 18:30′. Ook staat erbij dat we naar RTL4 – RTL Boulevard moeten gaan kijken op dat tijdstip. Wanneer je in de reacties kijkt dan zie je al snel dat men denkt dat er nog een coach bekend gemaakt zal gaan worden. Je raadt het al, dat is al gezien!

Maan in mysterieuze video van The Voice!

In de video zijn verschillende teksten te zien zoals: “Alles heeft een reden”, “Zo zijn er nog wel duizend vragen” en “Hoe anders zou het zijn.” Wat volgt zijn een heleboel snelle beelden die voorbij schieten. Je zou ne natuurlijk niet heel snel deze beelden gaan stopzetten om te kijken wat daar te zien is. Toch zijn er mensen die dat wél doen. Op de beelden zijn verschillende onherkenbaar gemaakte mensen te zien. Maar er is ook een hand te zien. En die hand draagt precies dezelfde ringen als mevrouw De Steenwinkel ook draagt. We kunnen dus wel raden wat er vanavond bekend gemaakt gaat worden en we gokken dat RTL in het vervolg wat secuurder hun ‘flits-beelden’ gaat uitzoeken. Hieronder de video én foto van stilgezet flitsbeeld:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Deze foto van Monique Westenberg zorgt ervoor dat André Hazes thuis wil komen met Kerst!

Monique Westenberg is volledig in Kerstsferen de laatste week. De blondine heeft haal huis volledig laten versieren met de mooiste slingers, kransen en lichtjes en het lijkt net een sprookje wanneer je binnen komt wandelen. Op Instagram heeft de blondine laten zien wat ze allemaal in huis heeft gehaald, en dat is een hoop kunnen we je vertellen.

De beelden hiervan zijn onderaan dit artikel te zien. Voor de deur zien we gigantische houten rendieren met versieringen. Binnen in de hal zijn talloze kerstballen te zien, hangend aan de trapleuningen. In de woningen is een gigantische en rijk gevulde kerstboom te bewonderen. Er zijn zelfs verschillende bedrijven die aan de versieringen hebben meegewerkt. Maar het mooiste van alles, volgens haar volgers, moet nog komen. En volgens haar volgers kan dat er nog weleens voor gaan zorgen dat André lekker thuis komt met de kerstdagen.

Monique Westenberg verbluffend op foto!

We hebben het natuurlijk over Monique zelf. De blondine heeft namelijk een foto geplaatst met nieuwe oorbellen en volgers zijn verbluft door de foto. Zo valt er te lezen: “Je straalt. Je ziet er elke dag beter uit. Te gek.” en “Wat ben je toch mooi niet moeilijk dat Andre altijd naar je terugkeert!“. Maar ook mensen die denken dat André dit niet meer kan weerstaan: “Als André nu nog niet thuis wil komen met Kerst dan weet ik het ook niet meer!” Het is natuurlijk nog maar de vraag of André in Nederland zal zijn. Er zijn namelijk geruchten dat hij een tijdje in het buitenland zal gaan vertoeven vanaf deze maand.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Extreme coronamaatregelen: “Wat ons deze winter te wachten staat, zal niet leuk worden”

Onze Belgische buren zijn niet optimistisch. Alexander De Croo kondigde laatst extra maatregelen aan. Ze verwachten dat deze extra maatregelen nodig zijn om de wintermaanden door te komen. Dit zegt topviroloog Emmanuel André.

Extra maatregelen

“Zeker wat ons deze winter te wachten staat, zal niet plezant zijn”, zegt André tijdens een interview. “De derde prik moet massaal uitgerold worden, maar dat is geen garantie. Hoe we dat als maatschappij moeten klaren, da’s een moeilijk debat waarin ik me als wetenschapper niet meer te veel wil mengen.”

“Het is moeilijk, want er is elke week meer frustratie”, merkt André op. “Logisch, want het evenwicht – denk aan de scholen, het werk en de familiale contacten – is moeilijk. Ik zeg niet hoe we het moeten aanpakken, maar het zal moeilijk worden met wat we in onze handen hebben om hierop in te spelen.”

Volgende week hebben wij in Nederland ook weer een persconferentie. Wij verwachten niet dat er maatregelen komen te vervallen. Misschien mogen de buitensporten wel weer doorgaan. Dat zou al een hele geruststelling zijn voor een grote groep!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending