Meer details over “relatiebreuk” Max Verstappen en Kelly Piquet
Connect with us

WOW

Meer details over “relatiebreuk” Max Verstappen en Kelly Piquet

Ondanks zijn prachtige overwinning van het vorig seizoen, loopt het nieuwe raceseizoen voor Max verstappen niet al te best. En daarnaast komt er ook nog eens bij dat zijn relatie met Kelly Piquet aan een zijde draadje hangt. Er gaan vele geruchten rond over dat Max en Kelly een zeer toxic relatie hebben.

Grote flirt

Verschillende juicekanalen melden op Instagram dat Max en Kelly absoluut geen gezonde relatie hebben. Zij beweren dat het niet echt lekker verloopt tussen de twee. Vooral Kelly lijkt er een beetje de kantjes vanaf te lopen…

Het Braziliaanse model neemt de relatie met Max nog maar amper serieus neemt. Kelly is blijkbaar een hele erge flirt. Wanneer ze een avondje uit is, heeft ze Max nog maar amper in haar hoofd zitten, als we de juicekanalen moeten geloven.

Vreemdgaan

Een aantal maanden terug werd Kelly er ook al van verdacht dat ze vreemd was gegaan. Ze zou het toen erg gezellig gehad hebben met een man die op haar verjaardag aanwezig was. We zullen zien hoe lang de relatie nog stand houdt tussen Max en Kelly.

WOW

Zo ziet Isebrand, de vriend van prinses Amalia, eruit

Het is inmiddels al een tijdje geen geheim meer dat kroonprinses Amalia al even samen is met Isebrand Kaldewei, maar we kregen nog maar weinig van hem te zien. Tot nu. Website Ditjesendatjes publiceert een foto waarop de Duitser te zien krijgen.

Actief mannetje
De uit de Noord-Duitse stad Münster afkomstige Isebrand studeert tegenwoordig aan de Universiteit van Tilburg. Voordat hij naar Nederland kwam, studeerde hij in 2018 en 2019 aan de de Stony Brook School in New York, waar veel internationale studenten zitten. Daar was hij een actief mannetje. Zo zat hij onder meer in het zwem- en in het tennisteam van de school.

Ditjesendatjes wist een foto in handen te krijgen van Isebrand uit zijn tijd in New York. Hierop staat hij links, naast vier andere studenten. De foto dateert wel al uit 2019.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg laat voor het éérst van zich horen: “Bruiloft!”

Monique Westenberg liet een kleine twee weken even weten uit te checken om met mini-Dré en André Hazes als gezin op vakantie te zijn. Op Instagram liet Monique het volgende weten: “Wij checken even uit. Met én voor elkaar.” De reden dat het gezin even met elkaar moest zijn: “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal.

Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.” Echter was het meest spannende aan het verhaal van Monique het volgende: “Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!” Dit zou dus betekenen dat er een mogelijkheid zou zijn dat het stel weer bij elkaar zou komen.

Monique Westenberg laat weer van zich horen!
Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat er mensen zijn die denken dat het stel gaat trouwen: “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou zijn afgevallen en spionnen denken dat ze stiekem een bruiloft plannen. Hou. Op. Met. Mij.” Het stel is via medereizigers al gespot in Orlando in een attractiepark met het gehele gezin. Echter zijn er ook geluiden dat het stel naar Las Vegas zou vertrekken om daar te trouwen, Vegas-style. Zal onderstaande droom van Monique dan tóch nog uitkomen? In ieder geval heeft de altijd scherpe showbizzwatcher achter Reality.FBI alles goed in de gaten gehouden. Dat uitchecken bleek dus symbolisch te zijn en van hele korte duur. Het lijkt er in ieder geval wel op dat Monique zich lekker in haar vel voelt gezien de post, dat betekent wellicht goed nieuws. Te zien onder de video:

Doorgaan met lezen

WOW

Het gaat erg slecht met Rachel Hazes – Huilt de hele dag en wil haar villa niet meer uit

Volgens meerdere bronnen lijkt het erg slecht te gaan met Rachel Hazes. Het lijkt erop dat ze even helemaal nergens meer zin in heeft en wij denken dat dit te maken heeft met onder andere de breuk tussen haar en Klaas Otto. Rachel heeft eerder ook al aangegeven dat ze een keer zelfmoord heeft geprobeerd te plegen.

Maar er zullen waarschijnlijk meerdere factoren meespelen waarom het niet goed gaat met Rachel. Het lijkt er namelijk op dat ook André en aartsvijand Monique weer bij elkaar terug zijn – iets waar Rachel zeker niet op zit te wachten aangezien de twee elkaar nog hebben gemogen. Ook gaat het helemaal niet goed met haar zoon aangezien hij in een burn-out zit en waarschijnlijk te kampen heeft met verschillende verslavingen.

Insiders hebben laten weten dat Rachel erg verdrietig is en haar huis niet meer wil verlaten.

Het gaat niet goed met Rachel Hazes
Ook heeft Rachel al een lange tijd ruzie met haar dochter Roxeanne en heeft haar kleinkind dus ook al een lange tijd niet gezien. Haar andere kleinkind, van André ziet ze ook al nauwelijks omdat Monique dat niet toelaat.

Voor de rest van Nederland lijkt het goed te gaan met haar maar naar alle waarschijnlijkheid is dat dus totaal niet zo. Ze zit er doorheen en heeft momenteel helemaal nergens zit zin. Wij denken dat de breuk met Klaas de druppel is geweest.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending