Meghan Markle stelt 2 eisen voor verzoening met Prins William en Kate
Connect with us

Nieuws

Meghan Markle stelt 2 eisen voor verzoening met Prins William en Kate

Meghan Markle en haar echtgenoot, prins Harry, hebben sinds hun vertrek uit het koninklijke leven in januari 2020 geen goede relatie gehad met de koninklijke familie. Het paar vestigde zich in Montecito, Californië, en leidt nu een heel ander leven dan in het Verenigd Koninkrijk, waar ze hun twee kinderen, Lilibet en Archie, opvoeden.

Harry

Nadat het paar de Britse bodem had verlaten, duurde het niet lang voordat ze hun stem lieten horen. Hun nu beruchte interview met Oprah, een Netflix-serie en Harry’s boek “Spare” werden wereldwijd groot nieuws, en de Sussexes aarzelden niet om de koninklijke familieleden van allerlei zaken te beschuldigen. Het paar deed verschillende schokkende beweringen over wat ze hadden meegemaakt, en het is gemakkelijk te zeggen dat dit de basis heeft gelegd voor wat er vandaag de dag nog over is van enige vorm van contact tussen de twee partijen.

Meghan is slechts een paar keer terug geweest in het Verenigd Koninkrijk sinds ze met Harry het koninklijke leven verliet, maar in mei is er een kans dat ze terugkeert. Het bezoek zou het begin kunnen betekenen van een verzoening tussen Harry en Meghan en prins William en Kate Middleton. Maar het zou een uitdagende weg kunnen worden, want volgens een koninklijke expert heeft Meghan Markle nu twee eisen, waaronder een “nederige excuses”, voordat ze ooit toenadering zal zoeken.

Harry

Hoewel Harry en Meghan pas net waren gesetteld in de VS voordat ze verschenen in het spraakmakende interview met Oprah Winfrey. Het was slechts het begin van een intense ruzie tussen de Sussexes en de koninklijke familie, en aan de kant van het VK stonden prins William en Kate Middleton op de voorste linie.

Harry en Meghan schitterden in hun eigen Netflix-miniserie, en later, na de release van Harry’s boek “Spare”, was de strijd aan de gang. Prins William en Kate Middleton kwamen voor in het boek toen Harry veel dingen over de koninklijke familie onthulde. Hij gaf zijn kijk op hoe zijn leven als “spare” binnen de koninklijke sfeer helemaal niet prettig was.

Meghan

Ondertussen kozen koninklijke familieleden, waaronder prins William, ervoor om niet te reageren of commentaar te geven op de uitbarstingen van Harry over hen. Tot op de dag van vandaag zal prins William met zijn broer praten wanneer hij een oprecht excuus krijgt, volgens Ingrid Seward, hoofdredacteur van Majesty Magazine.

“William zou van streek zijn dat Harry opnieuw heeft gekozen om dit bezoek om zijn vader te zien als een PR-mogelijkheid te gebruiken”, vertelde ze aan The Sun. “Voor zover William zich zorgen maakt, heeft hij absoluut geen interesse om met Harry te praten totdat Harry zich gedraagt als een heer en zijn excuses aanbiedt voor de jaren van grofheid en laster die hij aan William en de prinses van Wales heeft gericht.”

Harry en Megan

“William moet privé woedend zijn als hij nadenkt over al die jaren hoe hij Harry heeft gesteund, en op dit ene moment in zijn leven, wanneer zijn 75-jarige vader en vrouw van 13 jaar allebei mogelijk ernstig ziek zijn, kan Harry alleen maar aan Harry denken en het gebruiken als een kans om zijn aankomst aan te kondigen en te verwachten William te zien.”

Prins Harry en Meghan Markle woonden beiden de begrafenis van koningin Elizabeth II bij. De hertogin sloot zich niet aan bij haar man voor de kroning van koning Charles vorig jaar. “Harry voelt zich niet schuldig tegenover Kate” Toch woonde Harry de kroningsceremonie bij in Westminster Abbey maar vertrok snel om terug te vliegen naar de VS. Als de berichten waar waren, waren de royals blij dat hij meteen vertrok.

Harry

Koning Charles is hoogstwaarschijnlijk degene die het meest enthousiast is om zijn twee zonen zich met elkaar te zien verzoenen, niet alleen voor zijn eigen bestwil, maar ook voor hun toekomst. Kate Middleton en Meghan Markle werden beschouwd als de toekomst van de monarchie samen met hun echtgenoten, maar hun tijd zij aan zij eindigde helemaal niet mooi.

Harry

Dus, is verzoening tussen de twee stellen zelfs mogelijk? Volgens koninklijke expert Tom Quinn zal het nooit gebeuren. In een interview met de Mirror zei Quinn dat Meghan vond dat Kate haar niet genoeg had gesteund tijdens haar tijd als werkende royal. Ondertussen vond de hertogin, beweert hij, ook dat de twee een band hadden moeten opbouwen omdat ze allebei achtergronden hadden als “buitenstaanders” die in de koninklijke familie waren getrouwd.

Harry en Megan

“Megan voelt zich niet schuldig tegenover Kate, omdat ze vindt dat Kate de enige persoon in de koninklijke familie had moeten zijn die haar tegen elke moeilijkheid had moeten steunen,” vertelde Tom Quinn aan de Mirror. “Los van alles, wist Meghan dat Kate een buitenstaander was, dus ze kon gewoon niet begrijpen waarom Kate altijd de koninklijke lijn volgde in plaats van haar, Meghan, de andere buitenstaander te steunen.”

Aanvallen van Harry & Meghan hebben Kate, William, Charles en Camilla dichter bij elkaar gebracht, zegt expert “Onvergetelijk”: prins William doorbreekt stilte voor het eerst sinds de aankondiging van de diagnose van kanker van Kate Middleton Harry en Meghan namen contact op met Kate Middleton om hun beste wensen te sturen na haar buikoperatie. Ondertussen zouden het paar via het nieuws hebben gehoord over de k@nker van Kate.

Harry

Sommigen beweren dat de gezondheid van Kate Middleton een manier zou kunnen zijn om het weer goed te maken tussen haar en Meghan Markle. Quinn betoogt echter dat hun relatie te “vergiftigd” is om van te herstellen.

Harry

“De k@nkerdiagnose van Kate was een echte schok voor Meghan, maar ze ziet geen manier om de relatie te herstellen simpelweg omdat het zo vergiftigd is geworden,” voegde hij eraan toe. “Ze wil ook niet dat mensen zeggen dat ze probeert de relatie met Kate te herstellen alleen maar omdat Kate ziek is. Meghan vindt nog steeds dat Kate verkeerd was en haar excuses moet aanbieden voordat ze proberen de kloof te overbruggen.”

Harry en Megan

Prins Harry & Meghan Markle bezoeken het VK?

Prins Harry bracht een kort bezoek aan het VK nadat zijn vader, koning Charles, zijn kankerdiagnose had gekregen. De twee hadden naar verluidt een kort gesprek op Sandringham, maar prins William was niet aanwezig. De twee broers praten niet met elkaar, en hoewel Harry naar verluidt heeft aangeboden om in te springen en de royals te helpen met verplichtingen tijdens deze uitdagende tijd, zou William nooit instemmen.

Harry

Binnenkort zouden de Sussexes weer op Britse bodem kunnen zijn, maar het heeft niets te maken met de koninklijke familie. Op 8 mei vindt het evenement ter gelegenheid van de verjaardag van de Invictus Games plaats, en er wordt een dienst gehouden in de St. Paul’s Cathedral in Londen.

Prins Harry, die de Invictus Games heeft opgericht, zal aanwezig zijn. Volgens Express staat Meghan “vermeld als gast” voor het evenement. Bronnen vertelden de tabloid: “Zowel Harry als Meghan staan vermeld als gasten, en er is een toespraak gepland, maar er is nog steeds een vraagteken over of Meghan zal verschijnen. Haar naam is ingevuld als TBC (te bevestigen).”

Harry

Terwijl de relaties tussen Harry en Meghan en William en Kate op een dieptepunt zijn, beweert Tom Quinn verrassend genoeg dat de prins en prinses van Wales degene zijn die proberen de dingen te repareren. In een ander interview met de Mirror beweerde de koninklijke expert dat prins William en Kate Middleton “suggereerden” dat Harry en Meghan Markle hun kinderen mee zouden moeten nemen in verband met het evenement van de Invictus Games.

Harry

“William en Kate hebben voorgesteld dat Meghan en Harry de kinderen meenemen en dat de twee stellen en hun families proberen het goed te maken, maar het voorstel leidt tot nu toe nergens heen,” vertelde Quinn aan de Mirror. Meghan Markle maakt zich zorgen om de veiligheid van haar kinderen in het VK Hoewel Meghan, volgens Express, momenteel als gast staat vermeld, lijkt het erop dat ze van gedachten is veranderd, wat haar kinderen betreft.

Harry en Megan

Een bron vertelde OK! Magazine dat Meghan, hoewel ze de hoop had om in mei met Harry naar het VK te gaan, niet met Archie en Lilibet wil komen omdat ze zich zorgen maakt om de veiligheid van haar kinderen. “Het is nu zover gekomen dat Meghan niet met de kinderen naar het VK wil komen. Ze voelt zich gewoon niet veilig. De situatie gaat nu over of de familie moet komen met verhoogde beveiliging of dat Harry alleen moet gaan,” zei de bron.

Harry

Bovendien smeekte Harry zijn vrouw om opnieuw na te denken, zeggende: “Ik wil dit niet alleen doen.” “Harry wil geen solo-reizen meer maken naar het VK,” ging de bron verder. “Hij zou het liever zien als het hele gezin regelmatig op bezoek komt om zijn familie te zien en de banden te versterken, maar er speelt zoveel achter de schermen dat het op dit moment gewoon niet mogelijk is.”

Harry

“Zowel Harry als Meghan waren van plan om naar het VK te komen, maar toen de exacte tijd en datum van hun optreden openbaar werden gemaakt, begon ze dat idee te heroverwegen,” zei de bron.

Meghan Markle heeft ’twee eisen’ voordat ze zich verzoent met William & Kate De veiligheid van de kinderen is niet het enige waar Meghan zich zorgen over maakt bij terugkeer naar het VK. De bron van OK! Magazine verklaarde dat de hertogin niet terug wil naar een angstig bezoek aan Engeland waar ze zich niet welkom voelt. Tegelijkertijd zou Harry erg verscheurd zijn over hoe hij zijn vrouw kan steunen en tegelijkertijd Kate Middleton, zijn schoonzus, kan steunen.

Harry

Zoals vermeld, is prins William boos op zijn broer voor wat zou kunnen worden omschreven als “geheimen verkopen” over de koninklijke familie. Het feit dat de hertog Kate Middleton in zijn boek betrok, verbeterde de zaken niet, en William wil niets met zijn broer te maken hebben na ‘het familie onder de bus gooien’.

Harry

Zoals men zich kan voorstellen, zal de geïnfecteerde ruzie zichzelf niet oplossen. Prins William eist excuses van Harry, en Harry wil ook excuses van zijn broer. Nogmaals, koninklijke expert Tom Quinn legt uit dat twee eisen verzoening tussen de twee stellen voorkomen – en Meghan Markle is niet bereid om de dingen te accepteren zoals ze zijn.

Harry en Megan

“Harry zou graag een verzoening zien, maar steunt zijn vrouw volledig en totdat zij het gevoel heeft dat de koninklijke familie voldoende aardig is geweest tegen haar – en zich nederig heeft verontschuldigd voor het verleden – zal het niet gebeuren,” vertelde Quinn aan de Mirror, volgens Daily Record.

Bovendien beweerde de koninklijke expert dat Meghan Harry blokkeert om deel te nemen aan vredesbesprekingen. “Er is hier een verschuiving geweest sinds de ziekte van Kate, en Harry en Meghan voelen dat ze een olijftak moeten uitstrekken, maar Meghans gevoel van grief voorkomt nog steeds dat er iets echt betekenisvol gebeurt. Ziekte brengt vaak strijdende familieleden samen, en er waren hoop in Kensington Palace dat de ziekte van Kate dat zou kunnen doen,” legde de koninklijke expert uit, eraan toevoegend dat “er geen enkele manier is” waarop Meghan haar kinderen naar het VK brengt.

Harry

“William en Kate hebben voorgesteld dat Meghan en Harry de kinderen meenemen en dat de twee stellen en hun families proberen het goed te maken, maar het voorstel leidt tot nu toe nergens heen,” voegde Quinn toe.

Nieuws

Boer neemt zoete wraak op klimaatactivisten: spuit ze helemaal onder de poep

Milieuproblemen blijven wereldwijd hoog op de agenda staan, vooral na recente extreme weersomstandigheden die de gevolgen van klimaatverandering benadrukken. Hoewel er nog steeds sceptici zijn die de klimaatverandering in twijfel trekken, zijn er gelukkig velen die actief bijdragen aan een positieve verandering.

Klimaatactivisten

Dit kan zijn door aanpassingen in hun dagelijks leven, zoals recycling of fietsen naar het werk, of door deel te nemen aan klimaatacties. Deze inzet verdient groot respect. Echter, hoe groot de frustratie over misinformatie ook is, het is cruciaal dat we binnen de grenzen van de wet blijven om onze boodschappen over te brengen.

Een tijd geleden overschreden enkele milieuactivisten deze grenzen door zonder toestemming een boerenerf te bezetten voor een anti-fracking protest. Ze richtten grote tenten op, waardoor het terrein meer weg had van een handelsplaats dan van een boerderij.

Boer neemt wraak

De boer, die de groep meerdere keren had verzocht te vertrekken, besloot uiteindelijk tot een unieke en effectieve methode om zijn ongenoegen te uiten. Hij koppelde een enorme mesttank aan zijn tractor en reed rond de plek waar de demonstranten hun kamp hadden opgeslagen, waarna hij het geheel besproeide met een mengsel van urine en mest.

Dit resulteerde in het vertrek van de activisten. De boer wist niet alleen de ongewenste bezoekers te verdrijven, maar ook zijn land te bemesten – een voorbeeld van efficiëntie waarbij hij twee problemen in één keer oploste.Dit incident werd snel verspreid op sociale media en lokte uiteenlopende reacties uit.

Velen prezen de boer voor zijn vindingrijkheid en meenden dat hij de activisten een lesje had geleerd dat ze niet snel zouden vergeten. Anderen meenden echter dat er een meer vreedzame oplossing mogelijk was geweest. Zonder twijfel zullen de betrokken demonstranten voortaan beter nadenken alvorens zij ongevraagd privéterrein betreden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Deze foto van Linda de Mol op een nudistencamping gaat rond in het buitenland!

Deze week ging Linda de Mol volledig uit de kleren voor een gedurfde fotoshoot voor haar eigen weekblad, LINDA..

De Mol prijkt op de cover terwijl ze op een campingstoeltje zit te midden van nudisten op een camping. LINDA. beschrijft de fotoshoot als volgt: “De een vindt het heerlijk, de ander moet er niet aan denken.

In je na*kte niksie over de camping lopen. Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden.

Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid? In de nieuwe LINDA. ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’ duiken we in de na*kte waarheid, in de breedste zin van het woord.

Of je nu blij wordt om in je blootje rond te lopen of juist open en bloot durft uit te komen voor wie je bent en waar je voor staat.”

Linda de Mol maakt met deze foto’s een sterke indruk en zet een statement neer. Ze uit haar zorgen over hoe we in 2023 steeds meer ‘vertrutten’.

Linda benadrukt dat jonge meisjes tegenwoordig geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal, mede door influencers die hun foto’s bewerken met filters.

Ze merkt op dat niemand meer durft topless te zonnen uit angst voor stiekeme foto’s die in een oogwenk gemaakt en gedeeld kunnen worden, waardoor ze eeuwig op het internet kunnen blijven circuleren.

De foto van Linda de Mol gaat zelfs over de grenzen heen, en heeft ook in Duitsland de aandacht getrokken.

Het Duitse blad Bild schrijft: “Linda na*kt: ‘In mijn volgende leven zal ik een overtuigd naturist zijn’.”

Ze vermelden dat de beroemde tv-persoonlijkheid op deze manier op de cover staat, wat eigenlijk geen grote verrassing is, gezien Linda’s bekentenis dat ze dol is op na*kt kamperen.

De fotoshoot met Linda de Mol toont haar kwetsbaarheid en durf om zich bloot te geven, zowel fysiek als emotioneel.

Het beeld van Linda op de cover van LINDA. spreekt boekdelen en laat zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken en zichzelf te laten zien zoals ze is.

Het thema van de fotoshoot, ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’, nodigt uit tot reflectie over het idee van vrijheid en openheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een krachtig statement van Linda de Mol, die met haar cover en bijbehorende boodschap een belangrijke discussie aanwakkert over body positivity, zelfacceptatie en de druk van sociale normen.

De fotoshoot herinnert ons eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich comfortabel te voelen in zijn eigen huid, zonder oordeel of schaamte.

Linda’s moed om zichzelf te tonen inspireert anderen om hetzelfde te doen en zich niet te laten weerhouden door maatschappelijke verwachtingen.

Doorgaan met lezen

Trending