Meilandjes halen heel hard uit naar huishoudster Nadège: ‘Ondankbare’
Connect with us

Meest bekeken

Meilandjes halen heel hard uit naar huishoudster Nadège: ‘Ondankbare’

Volgens de familie heeft Nadège haar eigen glazen ingegooid. De liefde tussen de familie Meiland en huishoudster Nadège is helemaal over.

Nog geen jaar geleden nam Martien haar het liefst mee naar Nederland, maar nu hoeft ze niet meer aan te kloppen. In de nieuwe Weekend vertellen de Meilandjes over hun band met Nadège.

Ondankbaar

“Ik heb haar niet meer gesproken”, vertelt Martien. “We hebben geprobeerd alles voor haar te doen.” Zo vertelt de kasteelheer dat Nadège op een onveilige plek woont.

“Zij woont in een nare buurt waar auto’s in de brand worden gestoken. We hebben geprobeerd om haar op een andere plek te krijgen, maar niets was goed genoeg.

Bijvoorbeeld: waren er dakramen, dan komt de zon en is het volgens haar te heet. We gaven haar een vloer van 1200 euro en toen zocht ze de pers op om zich negatief over ons uit te laten. Dat vind ik alsof iemand een dolk in je rug steekt. Dat is toch niet leuk? Het is ondankbaar.”

Laat maar

Ook Erica heeft het een en ander te zeggen over de voormalig huishoudster van Chateau Meiland. “Toen we een ander huis voor haar zochten, hadden wij het idee om er twee vaste kamers en een badkamer bij te maken, zodat ze Nederlandse gasten kon ontvangen.

Wij zagen al een b&b met Chez Nadège aan de gevel voor ons, maar zij wilde niks, terwijl ze wel van koken houdt”, vertelt zij.

“Het is gewoon iemand waar niet zoveel bij zit en zo iemand kun je wel proberen mee te trekken, maar dat lukt niet. Dan denk je op een gegeven moment: laat maar.”

Eigen glazen ingegooid

Wat dochter Maxime betreft hoeft Nadège niet meer aan te kloppen als het kasteel in 2021 weer opengaat. “Nee, natuurlijk niet.

Ze heeft wat dat betreft heel erg haar eigen glazen ingegooid”, zegt de jongste Meilandtelg stellig. “Wij vinden het jammer dat iemand zo om kan draaien, omdat ze klusjes moet doen waar ze opeens geen zin in heeft.

Toen ze in coronatijd zei: ‘Ik heb een contract voor alleen de kamers en het ontbijt’, dan ga je in discussie en kom je daar gewoon niet uit. Zoals het verdergegaan is, dat hadden wij helemaal niet verwacht.”

Carrièreswitch

Of Nadège nog zit te wachten op een verzoening met de Meilandjes en een terugkeer op het Chateau, is nog maar de vraag.

Inmiddels heeft de 53-jarige Française namelijk een bijzondere carrièreswitch gemaakt. Schoonmaken doet ze nog altijd, maar daarnaast oefent ze tegenwoordig ook een heel ander beroep uit.

Nadège werkt namelijk als pizzabakker, en dat gaat haar goed af. “Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s. Ik ben zelf dol op Italiaans eten, dus ik weet precies hoe ik ze moet maken.”

Celeberties

Koning Willem-Alexander en Máxima laten niet met zich sollen: ‘We worden bedreigd’

De laatste keer dat het koninklijk paar naar Griekenland trok, zorgde voor heel wat commotie. Maar ook het vakantietripje ervoor ging niet onopgemerkt voorbij.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaan minstens twee keer per jaar naar hun buitenverblijf in Griekenland. Ook in augustus trokken ze naar het zonnige gebied.

Van die reis publiceerde het Duitse dagblad Bild foto’s van koningin Máxima in bikini. Ook op sociale media circuleerden de foto’s van Máxima en een ietwat onhandige Willem-Alexander.

Boete bij overtreding

De verspreiding van die foto’s laat het paar niet zomaar aan zich voorbijgaan, aangezien in 2005 een mediacode werd afgekondigd die stelt dat zo’n privéfoto’s niet verspreid mogen worden. Ze stapten dan ook naar de Duitse rechter.

Máxima en Willem-Alexander hebben die rechtszaak nu gewonnen. The Post Online schrijft dat bij overtredingen een boete van 250.000 euro kan worden opgelegd. De uitgever van het blad legde zich neer bij de uitspraak van de rechter.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Nieuwe vriendin van Marco Borsato laat niets aan de verbeelding over!

Sinds een aantal dagen gaan er geruchten rond dat Marco Borsato gelukkig is met een nieuwe liefde. Eigenlijk moeten we zeggen dat het een oude liefde is. Het is namelijk zijn ex-vriendin Denise Boekhoff.

Voordat Leontine in beeld kwam zou de zanger een relatie van maar liefst 8 jaar gehad hebben met deze blondine. Wat de reden van de breuk is geweest weten we niet. Maar dat het hoogstwaarschijnlijk weer aan is tussen de twee kunnen we wel opmaken uit alle berichten van de roddelsites. En we moeten dan ook zeggen dat we wel inzien wat de zanger in haar ziet.

Dat heeft Marco Borsato goed voor elkaar!

We weten niet precies wat de leeftijd van deze beeldschone dame is. Maar we gokken dat het wel rond de leeftijd van de zanger zit, die 53 jaar is. En dag gezegd te hebben kunnen de meeste vrouwen alleen maar dromen om er nog zo bij te lopen als Denise:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Eloise van Oranje plaatst hele brutale foto met “Koninklijke inkijk”!

Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg, juist, dat is haar volledige naam. In de media ook wel vaak simpelweg Eloise van Oranje genoemd dus laten we het daar maar even bij houden.

Deze 18-jarige dame doet iets wat we nog nooit een koninklijk lid hebben zien doen. Dat is namelijk gigantisch actief zijn op social media. De jongedame is al een behoorlijk influencer aan het worden met haar, inmiddels, 200.000 volgers. Maar we gaan het nu eventjes hebben over haar meest recente creatie op haar social media-account.

Eloise van Oranje plaatst “brutale foto”

We weten natuurlijk niet wat haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien, hiervan vinden. Een aantal van de reacties onder haar foto: “Mooi brutaal meisje ben je. !!!” aldus een ruim 40-50-jarige man. Een andere reactie: “we hebben inkijk uwe hoogheid”. Zie foto hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending