Meisje (18) verdrinkt nadat ze drie kinderen uit kolkend water redde.
Connect with us

Meest bekeken

Meisje (18) verdrinkt nadat ze drie kinderen uit kolkend water redde.

Een 18-jarige vrouw uit Bagley, Minnesota, verdronk in een meer nadat ze verschillende kinderen uit het kolkende water redde.

De lokale politie identificeerde de jonge vrouw als Raina Lynn Neeland.

Getuigen zagen een groep kinderen zwemmen in de buurt van de dam, maar het waterniveau was hoger dan normaal vanwege de hevige regenval. Enkele kinderen zijn dan gegrepen door het kolkende water dat over de dam stroomt.

 

De familie van Raina zegt dat ook drie van haar broers en zussen, en nog eens vijf neefjes en nichtjes in het water waren. Drie van de jongere neefjes en nichtjes, kinderen van 6, 8 en 10 jaar, raakten gevangen in het kolkende water.

De oma van Raina, Lenny Neeland, zei dat haar kleindochter meteen in het water sprong om de kinderen te redden. Ze getuigde: “Ze sprong in het water en gooide ze naar haar broer die ze kon opvangen en aan de oever trekken. Ze bracht hen dicht genoeg zodat hij ze uit het water kon trekken.”

De eerste agent arriveerde ter plaatse nadat een achtjarig kind uit het water was gehaald en bewusteloos aan de kant lag. Omstanders begonnen het kind te reanimeren en konden het kind tot leven wekken.

Helaas kon Raina zelf niet meer gered worden, ondanks de inspanningen van omstanders en hulpverleners om haar te reanimeren.

Haar oma vervolgt: “Ze wilde altijd mensen helpen en beschermen, en dat is precies wat ze nu ook weer deed. Ik dank God voor Raina, dat ze mijn andere kleinkinderen redde, want het had nog veel erger kunnen zijn.”

Het breekt ons hart om te horen over het tragische verlies van Raina. Deze dame was zo dapper, ze gaf haar leven zodat anderen zouden overleven. Laten we hulde brengen aan deze moedige jongedame!

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem fataal worden’

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds een paar weken weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed. Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van de markante man uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe slecht het met de gezondheid van de kasteelheer lijkt te gaan.

Gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen des huizes maken zich zorgen om de aanhoudende benauwdheid van de kasteelheer. Dit komt allemaal bij zijn depressiviteit kijken wat het allemaal nog een tikkeltje heftiger maakt. Erica laat het volgende weten: “Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.” Eenmaal bij de dokter geweest blijkt dat er niet veel lichamelijk aan het handje is. Of de benauwdheidsklachten voort zouden kunnen komen uit de depressieve klachten is niet duidelijk. Tekst gaat verder onder de onderstaande video:

De biografie van de kasteelheer

Met al het succes van nu zal zijn biografie, vernoemd naar zichzelf, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Trending