Connect with us

Meest bekeken

Meisje claimt Madeleine McCann te zijn

De zaak rondom de vermiste Madeleine McCann lijkt een bizarre wending te krijgen. De Engelse studente Harriet Brookes denkt dat ze Maddie is, die op 3-jarige leeftijd verdween uit een appartement in Portugal.

‘Dit is het bewijs’
De studente stuurde haar vrienden berichten met een hele theorie over het feit dat zij wel eens de vermiste Maddie zou kunnen zijn. Ze plaatste dit als grap in een besloten groepschat op Facebook. Harriet claimde dat de moedervlek op haar rechteroog en been hét bewijs is dat ze Madeleine is. “Ik geloof eigenlijk niet in complottheorieën, maar ik denk echt dat ik Madeleine McCann ben.” Je ziet de volledige chat HIER.

Not amused
Hoewel de tweet van Harriet, waarin ze claimt dat ze Madeleine is, al meer dan 30,000 retweets kreeg, kan het merendeel deze ‘joke’ niet waarderen. Volgers vinden het ziekelijk en vragen zich af waarom er überhaupt een grap over een vermist meisje wordt gemaakt.

Het is niet mogelijk dat Harriet Brookes daadwerkelijk de vermiste Madeleine McCann is. De echte Maddie verdween in 2007 op 3-jarige leeftijd. Dit zou betekenen dat ze nu veertien jaar zou zijn.

https://twitter.com/Harriet_Brookes/status/933498588545585152?ref_src=twsrc%5Etfw

Celeberties

Hoe zit het nu met de zwangerschap van Bridget Maasland?

Een tijdje geleden heeft weekblad Story geruchten aan weten te wakkeren dat Bridget Maasland zwanger zou zijn. Ze was destijds natuurlijk nog met André Hazes die nu naar alle waarschijnlijkheid weer samen is met zijn ex, Monique Westenberg.

Wat hier destijds van waar was kunnen we niet met zekerheid zeggen. We zullen nog een maandje of 7 tot 8 moeten wachten op het antwoord gokken we. Maar hetzelfde weekblad heeft nu toch wel een héél merkwaardige titel op hun voorblad van de nieuwe uitgave.

Bridget Maasland toch zwanger?

Er staat groot vermeldt: “André en Monique… en de zwangerschap die alles pijnlijk maakt”. We hebben nog geen reactie gekregen van één van de drie waar al deze geruchten over gaan, maar die zullen ongetwijfeld deze week nog aan de orde komen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Bridget Maasland wordt achtervolgd door autodrama’s, waarvan de meest recente de grootste impact op haar leven had: ze belandde in het ziekenhuis nadat ze van een andere automobilist geen voorrang had gekregen. Deze reed in volle vaart tegen de linkerkant van de auto van de RTL-ster.

Onlangs moest Bridget volgens omstanders urenlang ‘lijkbleek’ allerlei onderzoeken ondergaan, nadat zij betrokken was geraakt bij een botsing met meerdere voertuigen. Navraag bij de Amsterdamse politie leert dat er inderdaad een flinke aanrijding heeft plaatsgevonden, die gemakkelijk veel dramatischer had kunnen aflopen voor Bridget. De blonde presentatrice kreeg geen voorrang van een weggebruiker die van links met volle vaart op haar gloednieuwe BMW-mini inreed, precies ter hoogte van de bestuurdersplek. Door de enorme impact schoot de auto van Bridget naar rechts, waardoor zij op haar beurt de auto raakte die naast haar reed en die daardoor van de weg in het water dreigde te belanden.

Paniek

De paniek bij alle bestuurders moet enorm zijn geweest. Maar toen alle auto’s tot stilstand waren gekomen, bleek er in eerste instantie vooral veel blikschade te zijn. Vooral Bridget’s auto moet er heftig hebben uitgezien, aangezien die aan twee kanten geraakt was. Dat de RTL Boulevard-presentatrice zonder kleurscheuren uit haar bolide kon stappen, zou volgens de politie een wonder zijn. ‘Het is sowieso een gevaarlijk punt waar wel vaker wat gebeurt. En die Mini is maar een klein autootje, daar blijft na zo’n dubbele aanrijding maar weinig van over. Als je dan niks hebt, heb je echt een engeltje op je schouder gehad’, aldus de medewerker.

De schrik zat er in ieder geval goed in. De blondine moet dan ook opgelucht zijn geweest toen na meerdere ziekenhuisonderzoeken bleek dat zij geen gevolgen had overgehouden aan het onfortuinlijke moment. Gelukkig maar, want sinds augustus heeft ze weer een heel gelukkig privéleven met haar zoon Mees en haar 14 jaar jongere vriend Bram, met wie ze alleen maar gelukkiger lijkt te worden. De blijdschap dat Bridget er, behalve autoschade, niets aan overhield, was dan ook groot.

Bron: Weekend Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

Daphne Deckers deelt een bikini kiekje: ‘Hoe blijf je zo slank?’

Daphne Deckers zit goed in haar vel. Ze is op vakantie in het Spaanse Marbella en deelt een gezellige vakantiefoto.

De schrijfster laat zien dat ze een prachtig figuur heeft.

En dat ontgaat ook haar fans niet. ‘Hoe blijf je zo slank’, vraagt iemand zich af? De positieve reacties stromen binnen onder de bikinifoto van de vrouw van Richard Krajicek. ‘En deze vrouw is bijna 51 jaar’, merkt iemand op. ‘Het werkzame leven gaat bijna weer beginnen… maar vandaag nog even niet’, zegt Daphne zelf over haar bikinifoto. Ze noemt het een ‘happy Sunday’.

Doorgaan met lezen

Trending