Meisje wordt gedumpt in de prullenbak en haar neus wordt afgebeten – daarna geven artsen haar een gratis operatie
Connect with us

Nieuws

Meisje wordt gedumpt in de prullenbak en haar neus wordt afgebeten – daarna geven artsen haar een gratis operatie

“Ik denk dat liefde het belangrijkste is, dus ik probeer er meer van te verspreiden.”

De verklaring komt van Kristen Williams, een leraar uit Cincinnati, Ohio, die een groter hart heeft dan de meesten.

Kristen heeft twee kleine meisjes uit India geadopteerd. De meisjes hadden eerder trauma’s doorstaan ​​die niemand ooit zou moeten meemaken.

Maar onder het liefdevolle en zelfverzekerde ouderschap van hun nieuwe moeder ontvingen de jonge meisjes alle kans om uit te groeien tot zelfverzekerde, jonge vrouwen met een mooie toekomst.

Maar laten we beginnen vanaf het begin.


Kristen Williams was nooit geïnteresseerd in trouwen – maar verwierp ook het idee dat alleenstaande ouders hun kinderen niet met succes konden opvoeden.

Nadat ze had besloten dat ze ouder wilde worden, ging ze door lange en gecompliceerde adoptieprocedures.

Kristen begon naar Indiase kinderen te kijken – en merkte dat ze diepbedroefd was toen ze door foto na foto scrolde van jonge Indiase kinderen die een thuis nodig hadden.

Haar ogen rustten eindelijk op het gezicht van een 5-jarig meisje genaamd Munni. Toen ze Munni’s gezicht zag, was haar hart vervuld van liefde en mededogen voor het kleine meisje.

“Ik voelde meteen een sterke aantrekkingskracht voor dit kleine meisje,” zegt Kristen. “Ik weet niet wat het was, maar ik voelde dat er een band was. Ik wist gewoon dat ze mijn dochter was, ik voelde dat we samen moesten zijn en dat de bal aan het rollen was. ”

Na hard gewerkt te hebben om voldoende geld op te halen, lange informatiesessies te doorlopen en pagina na pagina saaie papieren te voltooien, kwam Munni uiteindelijk in 2013 thuis bij Kristen.

Zoals veel geadopteerde kinderen met moeilijke opvoeding, was Munni verlegen en in het begin gereserveerd. Ze had meerdere zichtbare littekens op haar hoofd en gezicht, maar ook emotionele littekens in haar hart.


Later datzelfde jaar zag Kristen nog een foto van een klein meisje van het adoptiebureau in India.

Het kind was letterlijk door haar ouders in het vuilnis gedumpt. De Indiase politie vond gelukkig het kind op tijd om haar leven te redden – helaas kan hetzelfde niet worden gezegd over haar neus.

Een groot deel van haar neus was afgebeten – hoogstwaarschijnlijk door insecten of straathonden.

Het meisje, genaamd Roopa, woonde al een tijdje in een Indiaas weeshuis. Niemand wilde haar adopteren vanwege de schade aan haar gezicht.

Maar Kristen wist meteen dat dit meisje ook in haar familie thuishoorde.

“Op het eerste gezicht besefte ik dat het de bedoeling was dat ik voor haar zou zorgen, ze zou mijn dochter zijn,” zei Kristen tegen Times of India. “Net als elk ander kind, verdient ze een gezin dat ze haar eigen kan noemen. In mijn ogen is ze het mooiste meisje ooit. ‘

Munni en Roopa werden uiteindelijk beste vrienden en begonnen zich aan te passen aan hun nieuwe leven in de Verenigde Staten.

Maar toen het populaire tv-programma “The Doctors” lucht kreeg van deze ongelooflijke familiegeschiedenis, voelden ze zich gedwongen om te helpen.

‘The Doctors’ zorgde ervoor dat Roopa en Munni kennismaakten met hooggekwalificeerde en bekwame chirurgen om de zusters te helpen genezen – zowel van buiten als van binnen.

De artsen verwijderden vervolgens een aantal van de fysieke littekens van Munni – en gaven Roopa vervolgens een geheel nieuwe neus. Kristen is ervan overtuigd dat de fysieke transformaties van haar meisjes een stap in de goede richting zijn om hun verleden achter zich te laten en zich op de toekomst te concentreren.

De krachtige video hieronder onthult hoe de zussen er vandaag uitzien.

Hoe schattig en lief zijn Munni en Roopa!

Ik wens deze familie het allerbeste voor de toekomst en een grote duim voor Kristen die echt een gouden hart heeft – deel dit verhaal als je denkt dat ze erkenning verdient voor haar grote mededogen en liefde!
[fblike]


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

Nieuws

Meteoroloog waarschuwt iedereen die vanmiddag naar buiten gaat

We hebben er lang op moeten wachten, maar de komende dagen krijgen we heerlijk zomers weer. En dat is natuurlijk prettig, al is de zonkracht zo hoog dat je al binnen een kwartier kunt verbranden. Het advies van meteoroloog Jordi Huirne: blijf binnen tussen 12 en 15 uur.

Krachtige zon

Met name in de kustgebieden wordt het behoorlijk zonnig. Zoals je weet is te lang zonnen erg schadelijk en als je een lichte huid heb, is het oppassen geblazen.
Maar ook als jouw huid niet snel verbrandt, kan te veel uv-straling ervoor zorgen dat je huid beschadigd raakt. Dat heeft dan weer snellere huidveroudering tot gevolg. Veel mensen weten het niet, maar in de maand juni is de zon het meest krachtig.

Goed insmeren

Rondom de langste dag van het jaar wordt binnen no-time een uv-index van 7 gehaald. Dat is ook aan de orde in de komende dagen.
Er gaat een waarschuwing uit naar iedereen die naar buiten gaan. Smeer jezelf goed in. Wanneer je verbrandt, merk je dat vaak niet direct. Pas na enkele uren word je huid rood en dan ben je al te laat. Insmeren dien je elke 2 uur te doen.
Extra gevaarlijk is dat onze huid na het sombere voorjaar nog niet gewend is aan de hoge zonkracht. Als je de zon ingaat maakt de huid melanine aan. De huid wordt donkerder en dit pigment beschermt je beter tegen uv-licht. Deze natuurlijke bescherming is bij veel mensen nog niet aanwezig.


Bewolking extra gevaarlijk

Je zou het wellicht niet zgegen, maar wanneer er stapelwolken verschijnen tijdens een zonnige dag gaat het verbranden nog sneller dan bij een heldere hemel.
Hoe dat kan? UV-straling van de zon weerkaatst dan ook via de wolken richting je huid. En dus is de uv-straling nog een stuk hoger. Oppassen dus!Doorgaan met lezen

Nieuws

Lees verder: “Ik bezocht mijn zwangere zus en zag hoe haar man haar behandelde.”

Toen ik aankwam bij het huis van mijn zus Lily, die zich in de laatste maand van haar zwangerschap bevond, verwachtte ik een vredige en liefdevolle omgeving.

In plaats daarvan werd ik geconfronteerd met een scène die meer leek op een slecht geregeld huishouden waarin de rollen verstoord waren. Lily, normaal zo energiek en levendig, leek de energie uit haar lichaam gezogen te zijn.

Ze worstelde met huishoudelijke taken, terwijl haar man, Mark, zichzelf comfortabel had gemaakt op de bank, volledig opgaand in zijn videogames. Dit schokkende contrast tussen Lily’s conditie en Mark’s onverschilligheid zette de toon voor mijn missie tijdens dit bezoek.

Realiteit

De dagen die volgden waren een openbaring van Lily’s dagelijkse realiteit. Zij nam niet alleen de volledige verantwoordelijkheid voor het huishouden, maar deed dit ook terwijl ze negen maanden zwanger was.

Haar takenlijst leek oneindig: koken, schoonmaken, wassen en de voorbereidingen treffen voor de baby. Al deze inspanningen werden door Mark genegeerd of geminimaliseerd, die zijn dagen leek door te brengen zonder enige erkentelijkheid voor het harde werk van zijn vrouw.

Uitdaging

Geïrriteerd door de oneerlijkheid, besloot ik Mark een lesje te leren over verantwoordelijkheid en empathie.

Ik daagde hem uit om slechts één dag alle taken van Lily over te nemen, met de inzet dat ik, als hij slaagde, voor altijd zijn persoonlijke assistent zou worden. Echter, als hij faalde, zou hij moeten leren zijn verantwoordelijkheden als echtgenoot en aanstaande vader serieus te nemen.

Watermeloen

Om de ervaring realistischer te maken, bedacht ik een unieke zwangerschapssimulator met behulp van een watermeloen. Deze watermeloen werd strategisch vastgebonden rond Marks middel om het gewicht en de omvang van een zwangere buik na te bootsen.

Met deze geïmproviseerde ‘buik’ moest Mark de dagelijkse routines van Lily doorlopen, waaronder schoonmaken, wassen, koken en zelfs boodschappen doen. Deze fysieke toevoeging aan onze weddenschap was bedoeld om hem een tastbaar begrip van fysieke beperkingen te geven.


Verandering

De uitdaging bleek al snel te zwaar voor Mark. Terwijl hij stuntelde en worstelde met de taken, kwam het besef hard aan. Het gewicht van de watermeloen, hoewel niet vergelijkbaar met een echte zwangerschap, gaf hem een glimp van de fysieke uitdagingen waar Lily dagelijks mee te maken had. Tegen het einde van de dag, uitgeput en overweldigd, gaf Mark toe en erkende hij dat hij het belang van de taken van zijn vrouw had onderschat.

Nieuwe Start

Deze ervaring fungeerde als een keerpunt voor Mark. Na zijn mislukte poging en de daaropvolgende realisatie van zijn tekortkomingen, transformeerde zijn gedrag drastisch.

Hij begon actief deel te nemen aan huishoudelijke taken en toonde een hernieuwde waardering en liefde voor Lily. Dit nieuwe gedrag was niet alleen een verademing voor Lily, maar het legde ook de basis voor een meer ondersteunende en liefdevolle relatie in de toekomst.

Belangrijkste punten van het artikel

  • Empathie en Begrip: De fysieke ervaring met de watermeloen was cruciaal voor het creëren van empathie en begrip bij Mark voor de dagelijkse uitdagingen van zijn vrouw.
  • De Kracht van Erkenning: Erkennen van de inspanningen van je partner is essentieel in een ondersteunende relatie, vooral tijdens uitdagende periodes zoals een zwangerschap.
  • Actieve Deelname: Actieve deelname aan huishoudelijke en gezinsverantwoordelijkheden is niet alleen eerlijk, maar versterkt ook de banden en het welzijn van de relatie.
  • Duurzame Verandering: De confrontatie met zijn eigen tekortkomingen leidde bij Mark tot een blijvende verandering, wat resulteerde in een liefdevollere en meer ondersteunende partnerschap.

Dit verhaal benadrukt het belang van empathie, ondersteuning en gelijkwaardige deelname binnen een relatie, en illustreert hoe een creatieve uitdaging de weg kan vrijmaken voor belangrijke levenslessen en positieve veranderingen in persoonlijke relaties.


Doorgaan met lezen

Trending