Meisje wordt gedumpt in de prullenbak en haar neus wordt afgebeten – daarna geven artsen haar een gratis operatie
Connect with us

Nieuws

Meisje wordt gedumpt in de prullenbak en haar neus wordt afgebeten – daarna geven artsen haar een gratis operatie

“Ik denk dat liefde het belangrijkste is, dus ik probeer er meer van te verspreiden.”

De verklaring komt van Kristen Williams, een leraar uit Cincinnati, Ohio, die een groter hart heeft dan de meesten.

Kristen heeft twee kleine meisjes uit India geadopteerd. De meisjes hadden eerder trauma’s doorstaan ​​die niemand ooit zou moeten meemaken.

Maar onder het liefdevolle en zelfverzekerde ouderschap van hun nieuwe moeder ontvingen de jonge meisjes alle kans om uit te groeien tot zelfverzekerde, jonge vrouwen met een mooie toekomst.

Maar laten we beginnen vanaf het begin.

Kristen Williams was nooit geïnteresseerd in trouwen – maar verwierp ook het idee dat alleenstaande ouders hun kinderen niet met succes konden opvoeden.

Nadat ze had besloten dat ze ouder wilde worden, ging ze door lange en gecompliceerde adoptieprocedures.

Kristen begon naar Indiase kinderen te kijken – en merkte dat ze diepbedroefd was toen ze door foto na foto scrolde van jonge Indiase kinderen die een thuis nodig hadden.

Haar ogen rustten eindelijk op het gezicht van een 5-jarig meisje genaamd Munni. Toen ze Munni’s gezicht zag, was haar hart vervuld van liefde en mededogen voor het kleine meisje.

“Ik voelde meteen een sterke aantrekkingskracht voor dit kleine meisje,” zegt Kristen. “Ik weet niet wat het was, maar ik voelde dat er een band was. Ik wist gewoon dat ze mijn dochter was, ik voelde dat we samen moesten zijn en dat de bal aan het rollen was. ”

Na hard gewerkt te hebben om voldoende geld op te halen, lange informatiesessies te doorlopen en pagina na pagina saaie papieren te voltooien, kwam Munni uiteindelijk in 2013 thuis bij Kristen.

Zoals veel geadopteerde kinderen met moeilijke opvoeding, was Munni verlegen en in het begin gereserveerd. Ze had meerdere zichtbare littekens op haar hoofd en gezicht, maar ook emotionele littekens in haar hart.

Later datzelfde jaar zag Kristen nog een foto van een klein meisje van het adoptiebureau in India.

Het kind was letterlijk door haar ouders in het vuilnis gedumpt. De Indiase politie vond gelukkig het kind op tijd om haar leven te redden – helaas kan hetzelfde niet worden gezegd over haar neus.

Een groot deel van haar neus was afgebeten – hoogstwaarschijnlijk door insecten of straathonden.

Het meisje, genaamd Roopa, woonde al een tijdje in een Indiaas weeshuis. Niemand wilde haar adopteren vanwege de schade aan haar gezicht.

Maar Kristen wist meteen dat dit meisje ook in haar familie thuishoorde.

“Op het eerste gezicht besefte ik dat het de bedoeling was dat ik voor haar zou zorgen, ze zou mijn dochter zijn,” zei Kristen tegen Times of India. “Net als elk ander kind, verdient ze een gezin dat ze haar eigen kan noemen. In mijn ogen is ze het mooiste meisje ooit. ‘

Munni en Roopa werden uiteindelijk beste vrienden en begonnen zich aan te passen aan hun nieuwe leven in de Verenigde Staten.

Maar toen het populaire tv-programma “The Doctors” lucht kreeg van deze ongelooflijke familiegeschiedenis, voelden ze zich gedwongen om te helpen.

‘The Doctors’ zorgde ervoor dat Roopa en Munni kennismaakten met hooggekwalificeerde en bekwame chirurgen om de zusters te helpen genezen – zowel van buiten als van binnen.

De artsen verwijderden vervolgens een aantal van de fysieke littekens van Munni – en gaven Roopa vervolgens een geheel nieuwe neus. Kristen is ervan overtuigd dat de fysieke transformaties van haar meisjes een stap in de goede richting zijn om hun verleden achter zich te laten en zich op de toekomst te concentreren.

De krachtige video hieronder onthult hoe de zussen er vandaag uitzien.

Hoe schattig en lief zijn Munni en Roopa!

Ik wens deze familie het allerbeste voor de toekomst en een grote duim voor Kristen die echt een gouden hart heeft – deel dit verhaal als je denkt dat ze erkenning verdient voor haar grote mededogen en liefde!
[fblike]

Nieuws

“Mijn gelukkige huwelijk bleek een leugen te zijn: ik werd gedumpt voor een jongere vrouw.”

Het leven na een langdurig huwelijk kan onvoorspelbaar en soms overweldigend zijn.

Dit is het verhaal van Violeta, wiens ervaringen van schok, aanvaarding en uiteindelijke persoonlijke herontdekking een diepgaand inzicht bieden in de complexiteit van menselijke relaties en de onvermoede kracht van het individu.

Violeta’s reis begint met een veelvoorkomende veronderstelling: de overtuiging dat liefde en huwelijk onbreekbaar zijn, bestand tegen alle stormen.

Het is een romantisch idee, geworteld in onze cultuur en persoonlijke verwachtingen, dat liefde alleen genoeg is om een levenslange verbintenis te onderhouden.

Echter, zoals Violeta en vele anderen ontdekken, is de realiteit vaak gecompliceerder. Liefde moet gepaard gaan met wederzijds respect, toewijding en de bereidheid om samen zowel goede als slechte tijden te doorstaan.

Violeta’s verhaal neemt een dramatische wending wanneer haar echtgenoot, na dertig jaar samen te zijn geweest, bekent verliefd te zijn geworden op iemand anders.

Deze schokkende onthulling komt op een moment dat beide partners uitkeken naar een rustige en gelukkige toekomst, het opnieuw beleven van hun jeugdromantiek in hun droomhuis in de bergen.

De aankondiging van de scheiding was niet alleen een einde van hun huwelijk, maar ook een abrupte onderbreking van de toekomstplannen en dromen die ze samen hadden gekoesterd.

De nasleep van deze onthulling was verwoestend. Violeta werd geconfronteerd met een plotselinge en ongewilde verandering in haar levenspad.

De initiële schok en ontkenning maakten plaats voor een diep gevoel van verlies en verraad. Maar binnen deze chaos vond Violeta de kracht om vooruit te kijken.

Ze begon aan een reis van zelfontdekking, waarbij ze nieuwe vriendschappen sloot, reisde en zichzelf opnieuw vond te midden van de ruïnes van haar vorige leven.

Violeta’s pad naar genezing en zelfontdekking was verre van eenvoudig. Het vereiste moed om nieuwe relaties aan te gaan, oude passies te herontdekken en te leren genieten van het leven vanuit een nieuw perspectief.

Deze reis bracht haar niet alleen dichter bij haar familie en vrienden, maar gaf haar ook een hernieuwd gevoel van doel en zelfwaardering.

Het is een testament van haar innerlijke kracht en het vermogen om positieve veranderingen in haar leven te brengen, ondanks de pijnlijke omstandigheden.

Toen haar ex-man terugkeerde, gebroken en op zoek naar vergiffenis, stond Violeta voor de ultieme test van haar nieuw gevonden kracht.

Deze man, die ooit het centrum van haar wereld was, stond nu voor haar als een herinnering aan pijn en verraad.

Met waardigheid en vastberadenheid koos Violeta voor zichzelf, een besluit dat haar groei en zelfstandigheid benadrukte.

Ze weigerde terug te keren naar een verleden dat haar zoveel pijn had gedaan, en koos in plaats daarvan voor een toekomst die zij zelf vormgaf.

Violeta’s reis is een inspirerend verhaal van transformatie, dat de mogelijkheid van genezing en groei na een persoonlijk verlies belicht.

Haar ervaringen onderstrepen het belang van zelfzorg, het omarmen van verandering en het vinden van vreugde in de kleine momenten.

Op 55-jarige leeftijd staat Violeta sterk, genietend van elke dag met een vernieuwde waardering voor het leven, vastbesloten om elke nieuwe uitdaging met open armen te verwelkomen.

Het verhaal van Violeta herinnert ons aan de kracht van het individu om te overwinnen, te groeien en uiteindelijk te floreren, ondanks de stormen van het leven.

Het biedt hoop en inspiratie voor iedereen die geconfronteerd wordt met persoonlijke uitdagingen, en benadrukt de onuitputtelijke kracht van de menselijke geest.

Doorgaan met lezen

Nieuws

98-jarige vrouw poseert in geweldige foto met 6 generaties, met meer dan 230 achter-achterkleinkinderen

MaeDell Taylor Hawkins, een 98-jarige matriarch uit Kentucky, VS, heeft onlangs haar eerste achter-achter-achterkleinkind ontmoet, een zeven maanden oude baby genaamd Zhavia Whitaker.

Een foto van dit ontroerende moment, geplaatst door haar kleindochter Gracie Snow Howell, heeft sindsdien veel aandacht getrokken op sociale media.

MaeDell heeft een uitgebreide familie, met meer dan 620 nakomelingen, waaronder kleinkinderen, achterkleinkinderen, achter-achterkleinkinderen en de nakomelingen van haar stiefkinderen.

Gracie benadrukte het bijzondere van de foto, waarop alleen vrouwelijke familieleden te zien zijn: MaeDell, haar dochter Frances Snow, kleindochter Gracie Snow Howell, achterkleindochter Jacqueline Ledford en achterachterkleindochter Jaisline Wilson.

De foto werd genomen door Sheryl Blessing, een andere kleindochter van MaeDell.

De familiegeschiedenis van MaeDell is bijzonder.

Ze trouwde op 16-jarige leeftijd met Bill Taylor, een 50-jarige spoorwegarbeider met 10 kinderen uit een vorig huwelijk, zoals gemeld door Fox News.

Samen kregen ze nog eens 13 kinderen, en leefden zonder veel moderne gemakken zoals een wasmachine, droger of stromend water.

Gracie vertelt over MaeDell’s veerkracht en het gebrek aan klachten ondanks de uitdagingen van het grootbrengen van zo’n grote familie.

Dit sentiment werd ook gedeeld over haar moeder, Frances.

De liefde en steun van MaeDell hebben duidelijk bijgedragen aan generaties van gelukkige en gezonde vrouwen en kinderen.

De familie plant een nieuwe bijeenkomst in juni voor nog een foto.

Volgens Fox News bestaat MaeDell’s familie uit 106 kleinkinderen, 222 achterkleinkinderen, 234 achter-achterkleinkinderen en 37 achterachterachterkleinkinderen, allemaal woonachtig in de VS.

Het verhaal van MaeDell is een inspirerend voorbeeld van familiekracht en -verbondenheid.

Deel jouw gedachten over deze indrukwekkende familie in de comments!

Doorgaan met lezen

Nieuws

Albert Heijn neemt afscheid van contant geld

Albert Heijn heeft aangekondigd dat ze vanaf 31 oktober een belangrijke wijziging doorvoeren met betrekking tot hun koopzegels.

Vanaf die datum zal het niet meer mogelijk zijn om koopzegels van de supermarkt in te ruilen voor contant geld.

De supermarktketen heeft dit nieuws onlangs bekendgemaakt. Vanaf 31 oktober zal Albert Heijn alleen nog de mogelijkheid bieden om de waarde van de koopzegels terug te laten storten op je bankrekening, wat bekend staat als “retourpinnen”.

Een andere optie is om het gespaarde bedrag te verrekenen met je boodschappen, wat resulteert in een lager bedrag dat je aan de kassa hoeft te betalen.

Momenteel hebben klanten de keuze om de waarde van de koopzegels ofwel op hun bankrekening te laten storten via retourpinnen, of om het bedrag in contanten uitbetaald te krijgen. Deze laatste optie zal vanaf 31 oktober niet langer beschikbaar zijn.

Een woordvoerster van Albert Heijn, Anoesjka Aspeslagh, legt uit dat deze beslissing gebaseerd is op “de wens van de klant.”

Ze merkt op dat steeds meer mensen weinig tot geen contant geld bij zich dragen en dat koopzegels tegenwoordig digitaal kunnen worden gespaard, dus het is logisch om het geld elektronisch over te maken naar de klant.

Albert Heijn heeft deze nieuwe manier van uitbetalen getest in verschillende winkels en volgens Aspeslagh waren de resultaten positief.

Ze benadrukt dat de overgang naar elektronische uitbetaling ook veiliger is, aangezien het de hoeveelheid contant geld in de winkels vermindert.

De supermarktketen verwacht niet dat klanten gehinderd zullen worden door deze verandering, aangezien de pilotresultaten gunstig waren.

Koopzegels bestaan al sinds 1955 en het principe ervan is grotendeels hetzelfde gebleven: een zegel kost tien eurocent, en wanneer je 490 zegels hebt, is je boekje vol.

Als je een vol boekje inlevert, ontvang je het gespaarde geld plus een rente van zes procent.

Albert Heijn benadrukt dat het voortaan gemakkelijker en veiliger zal zijn om geen contant geld meer te gebruiken voor de aankoop van koopzegels, vooral omdat deze zegels sinds 2021 uitsluitend digitaal kunnen worden gespaard.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending