Meisje wordt gedumpt in de prullenbak en haar neus wordt afgebeten – daarna geven artsen haar een gratis operatie
Connect with us

Lifestyle

Meisje wordt gedumpt in de prullenbak en haar neus wordt afgebeten – daarna geven artsen haar een gratis operatie

“Ik denk dat liefde het belangrijkste is, dus ik probeer er meer van te verspreiden.”

De verklaring komt van Kristen Williams, een leraar uit Cincinnati, Ohio, die een groter hart heeft dan de meesten.

Kristen heeft twee kleine meisjes uit India geadopteerd. De meisjes hadden eerder trauma’s doorstaan ​​die niemand ooit zou moeten meemaken.

Maar onder het liefdevolle en zelfverzekerde ouderschap van hun nieuwe moeder ontvingen de jonge meisjes alle kans om uit te groeien tot zelfverzekerde, jonge vrouwen met een mooie toekomst.

Maar laten we beginnen vanaf het begin.

Kristen Williams was nooit geïnteresseerd in trouwen – maar verwierp ook het idee dat alleenstaande ouders hun kinderen niet met succes konden opvoeden.

Nadat ze had besloten dat ze ouder wilde worden, ging ze door lange en gecompliceerde adoptieprocedures.

Kristen begon naar Indiase kinderen te kijken – en merkte dat ze diepbedroefd was toen ze door foto na foto scrolde van jonge Indiase kinderen die een thuis nodig hadden.

Haar ogen rustten eindelijk op het gezicht van een 5-jarig meisje genaamd Munni. Toen ze Munni’s gezicht zag, was haar hart vervuld van liefde en mededogen voor het kleine meisje.

“Ik voelde meteen een sterke aantrekkingskracht voor dit kleine meisje,” zegt Kristen. “Ik weet niet wat het was, maar ik voelde dat er een band was. Ik wist gewoon dat ze mijn dochter was, ik voelde dat we samen moesten zijn en dat de bal aan het rollen was. ”

Na hard gewerkt te hebben om voldoende geld op te halen, lange informatiesessies te doorlopen en pagina na pagina saaie papieren te voltooien, kwam Munni uiteindelijk in 2013 thuis bij Kristen.

Zoals veel geadopteerde kinderen met moeilijke opvoeding, was Munni verlegen en in het begin gereserveerd. Ze had meerdere zichtbare littekens op haar hoofd en gezicht, maar ook emotionele littekens in haar hart.

Later datzelfde jaar zag Kristen nog een foto van een klein meisje van het adoptiebureau in India.

Het kind was letterlijk door haar ouders in het vuilnis gedumpt. De Indiase politie vond gelukkig het kind op tijd om haar leven te redden – helaas kan hetzelfde niet worden gezegd over haar neus.

Een groot deel van haar neus was afgebeten – hoogstwaarschijnlijk door insecten of straathonden.

Het meisje, genaamd Roopa, woonde al een tijdje in een Indiaas weeshuis. Niemand wilde haar adopteren vanwege de schade aan haar gezicht.

Maar Kristen wist meteen dat dit meisje ook in haar familie thuishoorde.

“Op het eerste gezicht besefte ik dat het de bedoeling was dat ik voor haar zou zorgen, ze zou mijn dochter zijn,” zei Kristen tegen Times of India. “Net als elk ander kind, verdient ze een gezin dat ze haar eigen kan noemen. In mijn ogen is ze het mooiste meisje ooit. ‘

Munni en Roopa werden uiteindelijk beste vrienden en begonnen zich aan te passen aan hun nieuwe leven in de Verenigde Staten.

Maar toen het populaire tv-programma “The Doctors” lucht kreeg van deze ongelooflijke familiegeschiedenis, voelden ze zich gedwongen om te helpen.

‘The Doctors’ zorgde ervoor dat Roopa en Munni kennismaakten met hooggekwalificeerde en bekwame chirurgen om de zusters te helpen genezen – zowel van buiten als van binnen.

De artsen verwijderden vervolgens een aantal van de fysieke littekens van Munni – en gaven Roopa vervolgens een geheel nieuwe neus. Kristen is ervan overtuigd dat de fysieke transformaties van haar meisjes een stap in de goede richting zijn om hun verleden achter zich te laten en zich op de toekomst te concentreren.

De krachtige video hieronder onthult hoe de zussen er vandaag uitzien.

Hoe schattig en lief zijn Munni en Roopa!

Ik wens deze familie het allerbeste voor de toekomst en een grote duim voor Kristen die echt een gouden hart heeft – deel dit verhaal als je denkt dat ze erkenning verdient voor haar grote mededogen en liefde!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending