Melissa (26) wacht al 10 jaar op een beurt van haar vriend: ”Altijd dezelfde excuses”
Connect with us

Nieuws

Melissa (26) wacht al 10 jaar op een beurt van haar vriend: ”Altijd dezelfde excuses”

Het verhaal van Melissa, die al 10 jaar samen is met haar vriend Marcel, is een ongelooflijk verhaal dat vragen oproept.

Hoewel hun relatie over het algemeen goed verloopt, is er één ding waar Melissa ontevreden over is: haar vriend weigert s*ksuele intimiteit met haar te delen.

“Ik ontmoette Marcel op de middelbare school. Hij was niet bepaald de knapste jongen van de klas en ook vrij introvert. Maar ik werd aangetrokken tot hem vanwege zijn buitengewone vriendelijkheid.”

“Dit is ook iets wat ik van huis uit heb meegekregen: uiterlijk is niet het belangrijkste, karakter is veel belangrijker. En bij Marcel zat dat wel goed.”

Samenwonen
Nadat Melissa en Marcel hun VMBO-diploma hadden behaald, besloten ze allebei te gaan werken. “Ik wilde niet langer naar school en hij ook niet.”

“We wilden graag samenwonen, trouwen en kinderen krijgen. Dat waren onze toekomstplannen. Marcel is gelovig en wilde pas s*ks hebben als we getrouwd waren.”

“In het begin vond ik dat vreemd. Toen ik hem ontmoette was ik zestien jaar oud en voelde ik me klaar om onze liefde naar een volgend niveau te tillen.”

Huwelijk
“Marcel was er echter nog niet klaar voor. Hij volgt zijn religie heel strikt en is bang voor de consequenties in het hiernamaals als hij zondigt. Dit idee is hem door zijn ouders ingeprent.”

“Maar goed, ik accepteerde dat hij wilde wachten tot het huwelijk. Ik vind dat je, als je voor iemand kiest, niet zomaar moet opgeven.”

“Vier jaar geleden zijn we getrouwd. Om eerlijk te zijn keek ik alleen maar uit naar onze huwelijksnacht. Het hele feest kon me gestolen worden. Eindelijk zou ik de intimiteit met mijn man kunnen delen.”

Er gebeurt niets
Melissa komt echter bedrogen uit, want op de huwelijksnacht is Marcel moe. Hij drinkt geen druppel alc0hol, maar vond het huwelijksfeest “erg intens”.

Teleurgesteld valt Melissa uiteindelijk in slaap naast haar kersverse echtgenoot.

Nu, vier jaar later, wacht Melissa nog steeds op haar eerste intieme ervaring met haar man. “Ik vind het nu wel erg lang duren. Ik wacht al 10 jaar op hem.”

“Ik heb van alles geprobeerd. Lingerie setjes en dergelijke. Maar er gebeurt gewoon niets. Hij heeft altijd hetzelfde excuus: ‘Binnenkort, schat’, zegt hij dan.”

“Mijn vriendinnen hebben me aangeraden om vreemd te gaan. Hoewel, vreemdgaan kun je het niet eens noemen, aangezien ik met Marcel nog nooit iets intiems heb gedeeld.”

“Als ik er met Marcel over praat, verwijt hij me dat ik hem probeer te dwingen. Wat ook vervelend is, is dat hij dat tegen zijn ouders zegt.

Als we op zondag (na de kerkdienst) bij hen op bezoek gaan, kijken ze me verwijtend aan. Alsof ik de oorzaak van dit probleem ben.”

“Ik ben echt radeloos. Ik wil Marcel niet verlaten, maar dit kan niet langer zo doorgaan. Ik merk dat ik steeds ongelukkiger word in ons huwelijk.”

“Als Marcel me niet wil verliezen, zal hij snel actie moeten ondernemen. Als hij dat niet doet, bestaat de kans dat ik elders ga zoeken naar de intimiteit die ik nodig heb. Ik begrijp niet dat hij dat niet beseft.”

Nieuws

Hoogzwangere Sally en haar vriend Ilias worden volgende week hun woning uitgezet

Wat voor Sally Lorrain (24) en Ilias El-Badani (29) de mooiste tijd van hun leven zou moeten zijn, is in werkelijkheid alleen maar ellende.

Het koppel heeft al maanden geen huur betaald en wordt volgende week uit huis gegooid.

Huur niet betaald

De twee huren hun appartement in het Belgische Steendorp pas sinds april dit jaar, maar hebben de afgelopen 3 maanden geen cent van de €850 euro aan huur betaald.

Sally en Ilias werken allebei niet (meer). ”Ik heb in de zorg gewerkt maar mijn tijdelijk contract liep ten einde en werd niet meer verlengd”, legt Sally uit.

”Door het ontbreken van documenten van mijn vroegere werkgever wacht ik intussen al vijf maanden op een werkloosheidsuitkering.”

Haar vriend had een baan in de horeca, maar zegt die te zijn kwijtgeraakt door ‘de economische crisis’. Hij zegt wel bezig te zijn met zoeken naar nieuw werk.

Huisbaas is het zat

De huisbaas wil zijn geld zien en omdat niet kwam is hij een uithuiszettingsprocedure begonnen. De rechter heeft Sally en Ilias vier weken de tijd gegeven de woning te verlaten.

”Die termijn eindigt volgende week donderdag 15 december, maar de huisbaas heeft intussen de verwarming al afgesloten.

We gaan nu overdag bij vrienden om wat op te warmen want in de flat is het ijskoud.”

Noodwoning niet beschikbaar

De problemen zijn enorm voor het koppel. Een sociale huurwoning kent een wachttijd van zes jaar en bij familie kunnen de twee ook niet terecht.

Althans, Sally wel maar Ilias niet. ”Mijn ouders zijn gekant tegen onze relatie”, zucht Sally. ”Ik ben wel alleen nog welkom maar ik ga mijn partner niet op straat laten staan.

Binnen zeven weken ga ik bevallen… Ik zou moeten rusten, maar ik kan niet meer slapen van de stress.”

Burgemeester

De burgemeester van Temse, waar Steendorp onder valt, is op de hoogte van de situatie.

Hij vindt dat het koppel veel te laat in actie is gekomen. ”Dat deden ze pas na het vonnis van de rechter.”

Desalniettemin gaat men aanstaande maandag kijken naar eventuele opties.

Mocht het koppel in de tussentijd een huis vinden, dan is het OCMW bereid de borg voor te schieten.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Moeder (32) ’lokt’ voetballende jongens naar binnen en geeft ze allemaal een beurt

Een Britse vrouw heeft twee jaar geleden s*ks gehad met een 14-jarige jongen, zo schrijven buitenlandse media.

Twee jongens waren buiten aan het voetballen toen de vrouw, moeder van drie kinderen, ze uitnodigde om bij haar thuis wat te drinken.

Deze week is de z*denzaak behandeld. Teah Vincent (32) geeft toe dat ze s*ks had met de jongen in haar huis in het Engelse dorpje Woolaston, maar beweert dat de jongen haar had verteld dat hij 16 was, wat legaal zou zijn.

De r*chtbank kreeg van just!tie een heel ander verhaal te horen.

De jongen vertelde dat hij 14 was en dat hij nog naar school ging. Hij en een oudere vriend mochten binnen een glaasje water komen drinken.

Vincent maakte opmerkingen over haar eigen lichaam en grapte over s*ks.

Toen ze de jongste van de twee uitnodigde op haar kamer, verwachtte de jongen dat ze tv gingen kijken of videogames gingen spelen, zo werd de r*chtbank voorgespiegeld.

’Vijf minuten op en neer’
Niets van dat alles gebeurde. De vrouw trok haar kleren uit en begon s*ksuele handelingen.

De dertiger zat ’vijf minuten lang op en neer te gaan’ boven op de 14-jarige jongen, zo werd duidelijk in de r*chtbank. Het incident dateert uit 2018.

„Hij had sterk het gevoel dat het niet oké was”, zei de 0fficier van just!tie over de m!nderjarige jongen.

„Hij wist dat hij m!nderjarig was en dat er een groot leeftijdsverschil was – zij was meer dan dubbel zo oud…”

Withete moeder in actie
„Uiteindelijk duwde de jongen haar van zich af, kleedde zich aan en vluchtte naar buiten”, aldus de aankl*ger.

De moeder van de jongen kwam verhaal halen bij Vincent en riep ’What the *** is this?! Heb je met een 14-jarige jongen s*ks gehad?!

Dit is mijn zoon!”. Daarop riep Vincent ’haal de p0litie dan!’. Uiteindelijk kwam het tot een r*chtszaak. De r*chter moet nog uitspraak doen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Statushouders genieten van ‘langdurige vakantie’ in thuislanden en behouden woningen in Nederland

In het Westland is er momenteel een groot tumult ontstaan over de leegstand van huizen van statushouders en vluchtelingen uit Oekraïne.

Het lijkt erop dat deze individuen gedurende ‘maandenlange’ perioden hun woningen onbezet laten staan, terwijl ze op vakantie gaan naar hun thuislanden.

Deze situatie heeft geleid tot verontwaardiging, vooral omdat ze weigeren hun woningen op te geven.

Een onderzoek heeft aangetoond dat er in verschillende dorpen in het Westland sprake is van aanzienlijke leegstand.

Dit fenomeen treft zowel statushouders als vluchtelingen uit Oekraïne. Zij keren gedurende langere periodes – soms maanden – terug naar hun geboorteland en laten hun huizen onbewoond achter. Opvallend is dat ze vasthouden aan hun woningen en weigeren deze op te geven.

Peter Duijsens, de fractievoorzitter van de Coalitiepartij Westland Verstandig, beweert zelfs dat er statushouders zijn die hun woningen tijdens hun afwezigheid onderverhuren aan andere asielzoekers die elders in Nederland al een woning hebben toegewezen gekregen.

Hij beschuld!gt hen van bedrog en misbru!k van het systeem.

Dit gedrag wordt echter niet get0lereerd door Westland Verstandig, die van de gemeente eist dat zij optreedt tegen deze praktijken.

Duijsens benadrukt dat er huizen beschikbaar moeten zijn voor mensen die dringend behoefte hebben aan onderdak.

De coalitiepartij GemeenteBelang Westland deelt de ver0ntwaardiging en beschouwt dit gedrag als misbru!k van goedheid en voorzieningen.

Fractievoorzitter Remmert Keizer benadrukt dat als statushouders vakantie kunnen vieren in hun eigen land, ze wellicht geen legitieme reden hebben om in Nederland te verblijven.

Hij uit zijn verwachting dat het college van de gemeente passende maatregelen zal nemen.

De LPF (Lijst Pim Fortuyn) roept op tot een grondig onderzoek naar deze kwestie. Ze herinnert eraan dat het Westland royaal is geweest in het bieden van opvang aan deze groep mensen.

De recente onthullingen over het mogelijk onderverhuren van woningen zijn sch0kkend, volgens fractievoorzitter Dave van Koppen.

Kortom, de ophef in het Westland draait om statushouders en vluchtelingen uit Oekraïne die gedurende lange tijd hun woningen onbezet achterlaten om op vakantie te gaan naar hun thuislanden.

De gemeente wordt onder druk gezet om hierop te reageren en passende maatregelen te nemen om deze situatie aan te pakken.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending