Mensen gaan compleet los op foto Olcay Gulsen.
Connect with us

Meest bekeken

Mensen gaan compleet los op foto Olcay Gulsen.

Olcay Gulsen zit terug helemaal in de mode. Na het faillissement van haar kledingbedrijf Supertrash bleef ze met een flinke schuldenberg zitten, maar nu heeft ze de smaak toch weer te pakken. Het is nog maar de vraag of haar nieuwe lijn zo in de smaak valt.

Body

Olcay besteedt op haar Instagram heel wat aandacht aan haar nieuwste product. Het gaat om een body. We zien hoe vrouwen met verschillende huidskleuren en lichaamstypen voor de lens poseren. Hoewel de vrouwen heel dicht bij elkaar staan, verzekert Olcay dat de fotoshoot geheel coronaproof was. De brunette legde uit: “Want effe temperatuur gecheckt. Onze modellen zien er dus niet alleen prachtig uit maar zijn ook in goede gezondheid.” Maar daar hebben de volgers geen oren naar! Ze gaan compleet los op de foto!

Toch beter filtertje

De foto’s worden overspoeld met negatieve reacties. We zien zeven vrouwen en het valt op dat ze niet bewerkt is. Je zou verwachten dat heel wat volgers dit wel zouden waarderen, maar blijkt dat veel mensen toch liever een filtertje hadden gezien.

“Het hele plaatje klopt niet”, “Ik weet niet waar ik moet kijken. De foto is niet mooi” en “Sorry, maar deze foto ziet er een beetje raar uit”, waren enkele van de vernietigende reacties. Olcay van haar kant verdedigt zich door te zeggen dat het geen officiële foto is, maar eentje vanachter de schermen.

Enkele volgers merken op dat de nieuwe lijn van Olcay verdacht veel lijkt op de corrigerende body’s van realityster Kim Kardashian.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zo trots op deze vrouwen ❤️❤️ Body by Olcay #Realwomen #Body #Inspiration #soononline #olcaygulsen.com

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om gezondheid Martien Meiland: ‘Dit kan hem fataal worden’

Martien Meiland en zijn familie zijn sinds een paar weken weer terug op de buis met hun programma Chateau Meiland. En hoe! Het programma behaalde maar liefst 1,3 miljoen kijkers en scoorde daarmee weer vanouds goed. Het leven lijkt de kasteelheer toe te lachen momenteel maar dat is niet altijd zo geweest. In oktober komt namelijk de veelbesproken biografie van de markante man uit en daar staan een aantal schokkende onthullingen. Volgens weekblad Story valt daarin onder andere te lezen dat hij in het verleden tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe slecht het met de gezondheid van de kasteelheer lijkt te gaan.

Gezondheid van Martien Meiland

De vrouwen des huizes maken zich zorgen om de aanhoudende benauwdheid van de kasteelheer. Dit komt allemaal bij zijn depressiviteit kijken wat het allemaal nog een tikkeltje heftiger maakt. Erica laat het volgende weten: “Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.” Eenmaal bij de dokter geweest blijkt dat er niet veel lichamelijk aan het handje is. Of de benauwdheidsklachten voort zouden kunnen komen uit de depressieve klachten is niet duidelijk. Tekst gaat verder onder de onderstaande video:

De biografie van de kasteelheer

Met al het succes van nu zal zijn biografie, vernoemd naar zichzelf, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer hoogstwaarschijnlijk ook wel een kaskraker worden. Grappig detail: het boek zal worden uitgegeven door de mede door hem opgerichte uitgever Osjato. Juist, de Nederlandse uitspraak van het Franse au Chateau!

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Trending