Mensen maken zich grote zorgen om de gezondheid van Koningin Máxima
Connect with us

Meest bekeken

Mensen maken zich grote zorgen om de gezondheid van Koningin Máxima

Fans van koningin Máxima maken zich ernstige zorgen.

Ze ziet er moe uit en haar agenda is leeg, vinden ze.

Toen koningin Máxima de wereldpremière bij van de dansvoorstelling Frida van Het Nationale Ballet in Amsterdam bijwoonde droeg ze een trendy bordeauxrode broek droeg.

Oververmoeid

Ook al zag ze er mooi uit in haar outfit, toch vond modejournaliste Josine Droogendijk dat de koningin er niet gezond uitzag en tweette: “Máxima in het nieuw gisteravond. Wat ziet ze er al tijden slecht uit. In de zin van: vermoeid. Of ben ik de enige die zich zorgen maakt?”

Ook haar agenda is bijna helemaal leeg

Ook veel fans van het koningshuis laten van zich horen en Josine Droogendijk is dus niet de enige.

“Dat viel me inderdaad ook al op. Ik hoop dat alles oké is met haar. Haar agenda is ook zo leeg, best gek. Voor m’n gevoel zien we haar erg weinig”, liet iemand weten. Een andere fan was het opgevallen dat de agenda in november en december nog vol stond gepland door de Koning en Prinses Beatrix. “Nu staan er helemaal geen activiteiten in de agenda”, liet ze weten. Dit lijkt erg opvallend.

Een tandje lager

Als er iets met de koningin aan de hand zou zijn zou het volgens de meeste mensen alleen maar goed zijn dat ze het nu dan even niet druk heeft. “Ze heeft vorig jaar ook wel een erg drukke agenda gehad. Misschien moet ze het inderdaad rustig aan doen nu”, zeggen ze.

Celeberties

‘Monique Westenberg verlaat haar villa en trekt HIER in’

Monique Westenberg zou haar villa in Berkel en Rodenrijs binnenkort gaan verlaten. Volgens Bekendeburen.nl heeft de ex-verloofde van Dre Hazes zojuist een huurcontract getekend, en verkast zij binnenkort naar een appartement. En daar staan haar héle onverwachte buren te wachten…

Sinds Monique en Dre definitief uit elkaar zijn woont zij samen met hun vierjarige zoontje André in de villa in Berkel en Rodenrijs, waar zij jarenlang samen heeft gewoond met Dre. Die is vertrokken naar een huis dat voor hem geregeld werd door de vader van ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen. Ook zij zou momenteel wonen in het huis waar Dre zich schuil houdt…

Appartement
Volgens Bekendeburen.nl gaat ook Monique de woning waar het voormalige gezin zoveel goeie (én slechte) herinneringen maakte binnenkort verlaten. Zij zou gaan wonen in een appartement in Vinkeveen.

En niet zomaar een appartement: het appartement dat zich bevindt boven dat van Roxeanne Hazes, Monique’s voormalige schoonzus.

Dre bezit het appartement boven zijn zus in Vinkeveen en zou dit voorlopig verhuren aan Monique. Een compromis terwijl er besloten wordt wat er met de villa in Berkel en Rodenrijs gaat gebeuren.

Als de geruchten kloppen is de verhuizing in ieder geval goed nieuws voor de kleine André (4) en zijn neefje Fender (3). De jongens kunnen het net zoals hun moeders goed met elkaar vinden en kunnen op deze manier meer tijd met elkaar doorbrengen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling vertelt over zijn 4.500 bedpartners waaronder deze politici!

Gerard Joling bleek volgens verschillende roddelpers en roddelsites maar liefst 4.500 bedpartners te hebben gehad. Gisteravond was de zanger te gast bij het SBS6-programma Hoge Bomen met Jeroen van der Boom. Ook illusionist Hans Klok was aanwezig die een beetje mee zat te grappen. Maar Joling laat weten dat het wel flink wat zijn geweest inmiddels: “Nou dat aantal lijkt mij iets veel. Maar toch… De pony laten grazen.“.

Natuurlijk wil iedereen weten of daar ook bekende Nederlanders tussen zitten, of misschien zelfs politici. En jahoor, dat is volgens Joling zelf zeker het geval: “Dat gaan de mensen nog wel een keer lezen, dat ga ik nu nog niet vertellen.”

Gerard Joling en zijn 4.500 bedpartners!
Er gaan verschillende geruchten over bepaalde politici. Sommige nieuwssites benadrukken zijn relatie met Thierry Baudet nog even: “Hij is gewoon een kennis. Ik heb een paar keer met hem gezongen, want hij speelt ook piano. En sindsdien drinken we af en toe een wijntje..“. Op social media wordt door kijkers vooral gegrapt over Mark Rutte. We gokken dat dit ook een warm-makertje voor een nieuw boek of iets dergelijks die de zanger misschien uit wil gaan brengen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuwe details over Sarah van Soelen haar leugens

Eerder lieten wij al weten dat Sarah het nieuwe liefje van Andre hazes absoluut geen lieverdje is. Nu zijn er ook weer nieuwe details uitgelekt over hoe Sarah loog tegen Monica Geuze de ex van Lil Kleine over de relatie die Sarah toen had met de vriend van Monica voetballer Lars Veldwijk.

Hoe zat het ook alweer?

Sarah is de ex is van Lil Kleine en ze was al met hem bezig toen Lil Kleine nog met zijn bekende ex Youtuber Monica Geuze een relatie had en Sarah is dan ook de reden voor de definitieve breuk tussen Lil Kleine en Monica.

Maar het verhaal neemt nog een bizarre wending. Want niet veel later toen Monica een nieuwe vriend kreeg de voetballer Lars Veldwijk was Sarah ook de reden dat Monica en Lars uit elkaar gingen.

Sarah ontmoeten Lars in een Rotterdamse club en daar is het misgegaan ze is zelfs met hem naar huis geweest. Lars en Monica hadden ook nog een kind samen. Deze breuk komt dus ook op naam van Sarah.

Toen Monica het nieuws hoorde dat Andre Hazes zijn verloofde Monique had verlaten voor Sarah heeft Monica meteen contact gezocht met Monique om haar te vertellen over Sarah en wat ze allemaal geflikt heeft.

Nieuwe details over Sarah haar leugens

Nu ons geheugen weer even is opgefrist blijkt laat een journalist vandaag weten toentertijd contact te hebben gehad met Sarah over haar relatie met de voetballer Lars Veldwijk. Sarah vertelde namelijk zelf aan deze journalist dat ze de relatie met Lars aan Monica moest ontkennen van hem.

Lars belde Sarah namelijk een keer op en Monica luisterde mee met het gesprek en dat wist Sarah vooraf al. Lars en Sarah speelde toen een toneelstukje om Monica te laten geloven dat ze samen niks hadden en er niks was gebeurd. Dit was natuurlijk niet waar.

Het erge van dit alles is dat Sarah wist dat Lars een relatie had met Monica en dat ze samen een kind hebben en toch begon ze een relatie met hem. Klinkt bekend want dit heeft ze namelijk ook bij Monique geflikt door een relatie te beginnen met Andre Hazes.

Nu hebben de mannen overigens net zoveel schuld als Sarah, maar bij Sarah lijkt het wel een patroon om bekende mannen bij hun gezin weg te krijgen en ermee vandoor te gaan. Eerst bij Lil Kleine daarna bij Lars Veldwijk en nu Andre Hazes. Het zal ons niet verbazen als er meer bekende mannen zijn die ten prooi zijn gevallen aan Sarah.

Doorgaan met lezen

Trending