Met deze eenvoudige truc krijg je nooit meer een parkeerboete
Connect with us

Lifestyle

Met deze eenvoudige truc krijg je nooit meer een parkeerboete

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je hoeft alleen maar een supermarkt in te duiken om wat melk te kopen. Het duurt niet langer dan een minuut. Dus parkeer je gewoon naast de winkel, en stapt uit.

Als je eenmaal in de winkel bent, zie je nog wat andere dingen die je nodig hebt. Eén minuut wordt twee en opeens is er een lange rij bij de kassa.

Binnenkort ben je daar 10 minuten binnen geweest. Maar wie heeft er zoveel pech dat een handhavingsambtenaar op het parkeerterrein verschijnt terwijl je in de winkel bent?

Je komt naar buiten en je staat op het punt om terug te gaan in je auto als je een stuk papier onder je ruitenwisser ziet liggen. Neee!!!

Maar er is een manier om onnodige parkeertickets zoals deze te vermijden …

Bekijk de onderstaande lijst en je krijgt nooit meer een parkeerboete.

1. Kijk altijd vóór het parkeren op de verkeersborden
Bij sommige plaatsen kan je gratis parkeren, terwijl anderen geld kosten en er zijn veel plaatsen waar je helemaal niet kunt parkeren.

2. Parkeer in de richting van het verkeer
Tegen het verkeer in parkeren, zelfs als jeer mag parkeren, levert je ook een boete op.

3. Vermijd parkeren voor garages en opritten
Parkeren voor een garage of oprit kan erg duur zijn. Het is aanzienlijk duurder om een ​​auto terug te krijgen van een ophaalplek dan een normaal parkeerticket te betalen.

4. Parkeer nooit dichtbij een zebrapad
Houd rekening met zebrapaden en zorg ervoor dat je op ten minste 10 meter afstand van hen parkeert. Het is echter mogelijk om met een zebrapad achter je te parkeren zolang je auto geen risico voor voetgangers vormt. Maar kijk altijd rond naar parkeerborden om te zorgen dat je in die bepaalde plaats kunt parkeren.

5. Betaal voor de hele periode
Als je parkeert op een plek met een meter, moet je de volledige periode betalen. Als je voor een kaart betaalt, kan je ook een boete krijgen, zelfs als je maar 10 minuten te laat bent.

Op sommige plaatsen kan je ook betalen met een app, waardoor je gemakkelijk meer tijd kunt toevoegen als je te laat bent.

6. Parkeer nooit op een handicapparkeerplaats
Uiteraard kunnen gehandicapte plaatsen soms uitnodigend uitzien, omdat ze altijd dichtbij zijn waar je naartoe wilt. Maar houd er rekening mee dat deze plaatsen geschikt zijn voor mensen die ze echt nodig hebben.

Kijk aan de positieve kant en geniet van het extra kleine stukje dat je krijgt door verder weg te parkeren. Het is goed voor je gezondheid!

Bonustip:
Maak geen ruzie met parkeerwachten.

Schrijft een officier je een boete uit als je weer terug bent in je auto? Wees aardig. Gillen naar een parkeerwacht laat ze de boete niet vergeten.

Aan de andere kant kan vriendelijk zijn je kansen om gemakkelijker van de boete af te komen vergroten.

Deel gerust je tips en ervaringen over het vermijden van parkeerkaarten in de reacties.

Deel het artikel met al je vrienden op Facebook, zodat ze in de toekomst ook parkeerboetes kunnen vermijden!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending