Met Nikkie Plessen in een doorzichtige outfit begin je de week sowieso goed
Connect with us

WOW

Met Nikkie Plessen in een doorzichtige outfit begin je de week sowieso goed

Nikkie Plessen is een Nederlands modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. In 1998 debuteerde Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. In 2003 keerde Plessen terug naar ONM, in de rol van Lizzy Vehmeijer. Ze nam deze rol over van actrice Viviënne van den Assem. Daarnaast ging ze ook spelen in de comedyserie Kees & Co, waar ze de rol van Mariël op zich nam.

Foto van Nikkie Plessen
Intussen is Nikkie succesvol onderneemster en zien we haar wekelijks verschijnen in RTL Boulevard. En ondanks dat ze ‘al’ 34 jaar is ziet ze er nog verdraaid goed uit!

Celeberties

Iedereen maakt zich zorgen om de gezondheid van Martien Meiland: ‘Ziet er niet goed uit’

Het is niet altijd lang leven de lol in Chateau Marillaux. Martien lijkt te kampen met gezondheidsproblemen, zo zien fans in de laatste aflevering.

De stress lijkt de kasteelheer niet goed te zien. Zo zou hij benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren.

Grotere zorgen

Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan.

Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. “Misschien is het gewoon een longinfectie”.

Kijkers van het populaire programma denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich meebrengt.

Wat de stress nog erger maakt zijn het aantal annuleringen van het kasteel. Er moeten duizenden euro’s terugbetaald worden aan gasten die niet kunnen komen.

Deze week is het kasteel dan ook officieel in de verkoop gezet. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

ZIEN: Lidl neemt Willem Alexander nog even op de hak met deze geniale reclame!

De Lidl maakt wel vaker heerlijk actuele reclames waardoor ze een groot bereik krijgen op onder andere social media. Net als Bol.com weten ze gigantisch veel bereik te krijgen op hun kanalen. Wanneer er één ding veel besproken is de laatste week, dan is het wel de vakantie naar Griekenland van Willem Alexander en Maxima.

Vanwege de halve lockdown in Nederland was daar namelijk behoorlijk wat ophef over. Het Koninklijk echtpaar besloot dan ook onmiddellijk hun vakantie stop te zetten en weer terug te keren naar Nederland.

Lidl neemt Willem Alexander op de hak!

De supermarktketen heeft daar natuurlijk weer lekker op in weten te haken. Ze hebben namelijk ‘Royale Aanbiedingen’ liggen. De tekst eronder zegt natuurlijk al genoeg: “Nu even niet naar Griekenland? Dan halen wij Griekenland speciaal voor u naar Nederland!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Opnieuw veel ophef om Koninklijke vakantie: “Er was nóg iemand aanwezig!”

De soap rondom de Koninklijke vakantie van Willem Alexander en Maxima houdt Nederland al dagen bezig. De media roddelt er lekker op los. De Koning en Koningin hebben hun vakantie direct na alle ophef afgebroken en zijn terug naar Nederland gekomen. Ze hebben zelfs een videoboodschap gemaakt om hun “verkeerde inschatting” toe te lichten en bij wijze “sorry” te zeggen tegen het Nederlandse volk. Nederland heeft namelijk flink te kampen met nieuwe coronabesmettingen en veel mensen vinden het niet kunnen dat het gezin dan lekker op vakantie gaat terwijl de rest van Nederland wordt aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven zitten.

Koninklijke vakantie-soap gaat door

Maar Royaltyverslaggever Rick Evers denkt dat er naast het echtpaar en de twee kinderen nóg een lid van het gezin aanwezig is. Namelijk, oma! Prinses Beatrix is namelijk niet aanwezig in Nederland legt hij uit: “Op Drakensteyn hangt de standaard van prinses Beatrix als zij op het kasteel aanwezig is. Die hing er niet.”

Hij laat weten zich niet te kunnen voorstellen dat de Koning en Koningin hun kinderen van 15 en 16 zomaar alleen laten in Griekenland. Maar wat ook kan, laat hij weten: “Maar het zou ook kunnen dat oma in haar vakantiehuis in Italië zat.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending