Michael Bublé zegt in "Laatste interview" dat hij stopt met muziek na de strijd tegen kanker van zijn zoontje.
Connect with us

Nieuws

Michael Bublé zegt in “Laatste interview” dat hij stopt met muziek na de strijd tegen kanker van zijn zoontje.

Michael Bublé zegt dat hij stopt met muziek nadat de strijd tegen kanker van zijn zoontje hem een nieuwe kijk op het leven gaf.

“Dit is mijn laatste interview”, zei hij in een emotioneel gesprek met Daily Mail dat zaterdag gepubliceerd werd. “Ik trek me terug uit de muziekindustrie. Ik heb het perfecte album gemaakt en nu kan ik stoppen op de top.”

Bublé, wiens nieuwe album “Love” uitkomt in november, besprak het trauma en de hartzeer die hij leed terwijl zijn zoontje Noah tegen leverkanker vocht na zijn diagnose in 2016.

“Ik weet zelfs niet hoe ik ademde”, zei hij. Bublé voegde eraan toe dat de tijd van Noah in het ziekenhuis zijn prioriteiten en ingesteldheid compleet veranderde. “Ik stelde mezelf niet in vraag, ik stelde al het andere in vraag.”

De 43-jarige herinnert zich hoe hij samen met zijn vrouw Luisana Lopilato het beste probeerde te maken van een slechte situatie door het ziekenhuis het “fun hotel” te noemen en tenten te maken van beddenlakens.

Bublé zei dat hij besefte dat dingen als ticketverkoop niet belangrijk zijn.

“De diagnose deed me inzien hoe dom ik was door me zorgen te maken over die onbelangrijke dingen”, zei hij. “Ik was beschaamd over mijn ego, dat ik die onzekerheid had toegelaten.”

En hij zal ook wegblijven van het nieuws en de sociale media.

“En ik besloot dat ik nooit meer mijn naam zal lezen, nooit nog een review en dat heb ik nooit meer gedaan. Ik besloot dat ik nooit meer sociale media zou gebruiken, en dat heb ik nooit meer gedaan”, en voegde eraan toe dat hij gevangen zat in “beroemdheidsnarcisme.”

De vijfjarige Noah is nu in remissie. Het koppel is ook nog ouder van de 2-jarige Elias en in juli verwelkomende ze een babymeisje genaamd Vida.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ ZOVEEL RESPECT HEBT VOOR DEZE ZANGER EN ZIJN BESLISSING OM TE STOPPEN MET MUZIEK.

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending