Michael van der Plas doet bizarre onthullingen over Nicol Kremers
Connect with us

BNers

Michael van der Plas doet bizarre onthullingen over Nicol Kremers

Michael van der Plas doet bizarre onthulling over Nicol Kremers: ‘Ze draaide zich om’

Sinds de scheiding van Peter Gillis is Nicole Kramers in verband gebracht met verschillende mannen. Ze zal veel plezier hebben met Mike the Sweeney en Michael Vanderplatz.

Michael zegt nu dat Nicol tijdens zijn relatie contact heeft gehad met Peter. “Ik heb haar 06-nummer en we bellen veel. Ze wil afspreken.”

Het is nu te zien dat Nicol en Mike een zeer goede relatie hebben, ze zenden vaak samen live uit op Douyin en ze zouden samen hebben gewoond.

Maar Mike was niet de enige die geïnteresseerd was in Kramers. Michael lekte onlangs zijn WhatsApp-gesprek met Nicole uit.

“Wanneer gaan we samen uit dan hete meiden?”, schreef Nicole in het gesprek. Dat gesprek vond plaats op 28 januari, nadat het uit was met Peter.

Michael zegt nu echter dat hij en Nicole met elkaar verbonden zijn sinds Nicole een relatie had met Peter.

“Na een paar berichten op TikTok vroeg ze of we verder konden praten over Snapchat, waar de berichten weer verdwenen”, onthulde Michael in een gesprek met Weekly Privé.

,,Nicol vertelt over haar verblijf in Spanje vanwege een gezinssituatie. Ik vroeg haar of ze nog steeds een relatie had met Peter, en daar cirkelde ze eigenlijk omheen. ”

Michael is op de een of andere manier aan haar telefoonnummer gekomen. “We belden regelmatig. Ze wilde wel een keer afspreken.

Uiteindelijk gebeurde dat allemaal niet omdat ik me inhield”, zei Michael. Vanderplatz had een goede tijd met Sweeney Mike’s voormalige partner Charlier.

Charel zei zich bedrogen te voelen omdat ze werd vervangen door Nicol. “Ik ben van de ene op de andere dag buitenspel gezet door Mike”, zegt Charel in Privé.

Volgens Charlie was Mike alleen in Nicole geïnteresseerd omdat hij beroemd wilde worden. “Hij doet het echt voor de roem en het fortuin.”

BNers

Erica Meiland onder vuur voor haar uitlatingen over hoofddoeken

Erica Meiland heeft onlangs controversiële uitspraken gedaan over hoofddoeken en vluchtelingen tijdens een interview met SBS 6, wat tot aanzienlijke kritiek heeft geleid.

In het interview vergeleek ze mensen die hoofddoeken dragen met “pinguïns”, wat al snel reacties opriep.

Meiland drukte haar ongemak uit met hoofddoeken en verklaarde: “Ik kan niet tegen een hoofddoek.

Je maakt mij niet wijs dat eh… naja, dat moet er gewoon niet zijn.”

Ze erkende dat haar uitspraken weerstand konden oproepen, maar voegde eraan toe: “Er zullen best mensen zijn die er wat van vinden.

Dan kunnen we in discussie gaan ja. Ik denk dat er heel veel mensen zijn die erover denken zoals ik erover denk.
Erica en Martien Meiland

Je hebt hele goede islamieten, daar heb ik ook geen bezwaar tegen.”
Erica Meiland

De controverse rondom Meiland beperkte zich niet tot haar uitspraken over hoofddoeken.

Ze sprak zich ook uit over vluchtelingen, waarbij ze benadrukte niet tegen vluchtelingen te zijn, maar wel tegen mensen die volgens haar naar Nederland komen om te profiteren.
Erica Meiland

Ze verwees naar jonge mannen die zij bij de grens van Zuid-Spanje had gezien, gekleed in merkkleding en met smartphones, en betoogde dat hulp zou moeten gaan naar mensen die echt uit het systeem willen breken en zich willen inzetten in de Nederlandse samenleving: “Je moet mensen helpen die uit het systeem willen komen.
Erica Meiland

Die kun je opvangen, wees dankbaar, ga de taal leren, zet je in.”

Bovendien maakte Meiland een vergelijking met “de Chinezen”, wat eveneens negatieve reacties ontlokte.
Erica Meiland

Deze recente uitspraken passen in een reeks van eerdere opmerkingen van Meiland die media-aandacht hebben getrokken vanwege hun politieke aard.

Erica Meiland, die bekendheid verwierf door het televisieprogramma ‘Chateau Meiland’, staat bekend om haar ongefilterde en vaak controversiële meningen.
Erica Meiland

Deze recente uitspraken hebben wederom geleid tot een golf van reacties, zowel kritisch als ondersteunend, en benadrukken de voortdurende discussies in Nederland over thema’s als culturele diversiteit, integratie en de opvang van vluchtelingen.

Doorgaan met lezen

BNers

Partner van Rob de Nijs uit verdriet: “Het einde van een tijdperk met je laatste adem”

Jet de Nijs wordt zwaar op de proef gesteld. Na de bezorgdheid om haar z!eke echtgenoot Rob de Nijs, heeft Jet nu ook afscheid moeten nemen van haar moeder. Opmerkelijk genoeg overleed haar moeder op de verjaardag van Jet zelf.

Op zondag 8 oktober 2023 0verleed Trees Koetschruiter, de moeder van Henriëtte de Nijs, op 93-jarige leeftijd.

Dit droevige moment viel samen met de verjaardag van haar dochter Jet, wat een extra emotioneel aspect toevoegde aan het verdrietige nieuws.

Jet de Nijs uit haar diepe bedroefdheid en verbazing: “Het is bizar dat je mij het leven hebt geschonken en exact 55 jaar later 0verlijdt”, vertelde ze aan Privé.

Rob de Nijs is eveneens diep getroffen door het 0verlijden, aangezien hij een sterke band had met zijn schoonmoeder.

Jet benadrukte deze bijzondere relatie: “Ze was altijd zo trots op haar schoonzoon, en hij op haar. Ze hadden een speciale band, misschien ook wel omdat Robs eigen moeder ook Trees heette,” aldus Jet de Nijs.

Jet nam op een bijzondere manier afscheid van haar moeder via Instagram: “Lieve mam, de cirkel is rond,” schreef ze.

“Vanochtend blies jij, op mijn verjaardag, je laatste adem uit. Ik ben zo trots op jou en zo dankbaar dat jij mijn moeder was. Ik hou van jou,” deelde ze met haar volgers op sociale media.

Het was bekend dat Trees al enige tijd in een verpleegtehuis verbleef vanwege gezondheidsproblemen.

Jet moest zowel voor haar moeder als haar vader en Rob zorgen, wat een zware last met zich meebracht.

Desondanks slaagde Jet erin om in de laatste levensfase van haar moeder intensief betrokken te zijn en haar bij te staan op weg naar het einde, zoals werd gemeld in Privé.

Doorgaan met lezen

BNers

Nicol Kremers en vier andere vrouwen huren vakantiehuis voor het maken van naaktvideo’s

Na haar definitieve vervanging door een look-alike in het programma van Peter Gillis, is Nicol Kremers vastberaden om haar eigen weg te vinden in de entertainmentindustrie.

Ze heeft ontdekt dat het creëren van content waar een specifieke doelgroep veel waarde aan hecht, blijkbaar een stuk bevredigender is dan het dagelijks strikken van de veters van “Petertje”.

Recentelijk heeft Nicol samen met vier andere dames een vakantiewoning gehuurd om daar foto’s en video’s op te nemen.

Echter, de eigenaar van het vakantiehuis is naar verluidt niet blij met de activiteiten van Nicol en haar medegezellen. Dit zou wel eens gevolgen kunnen hebben…

Nicol Kremers, voormalig deelneemster aan het programma van Peter Gillis, heeft sinds haar vertrek uit het programma een opvallende transformatie doorgemaakt.

Ze heeft besloten haar eigen weg te volgen en haar eigen carrière te lanceren. Met een grote schare fans en volgers op sociale media heeft ze ontdekt dat ze haar populariteit kan omzetten in zakelijk succes.

Nicol heeft de wereld van de contentcreatie omarmd, waarbij ze zich vooral richt op het produceren van materiaal dat in de smaak valt bij een specifieke doelgroep.

Hoewel deze keuze misschien controversieel kan zijn, heeft Nicol gemerkt dat er een markt is voor dergelijke content, waar mensen bereid zijn veel geld voor over te hebben.

Om haar carrière verder te stimuleren en haar content naar een hoger niveau te tillen, heeft Nicol besloten samen te werken met vier andere dames.

Ze hebben een vakantiewoning gehuurd om daar foto’s en video’s op te nemen die aantrekkelijk zijn voor hun doelgroep.

De vakantiewoning bood een mooie setting en de privacy die nodig was voor hun creatieve projecten.

Helaas heeft de actie van Nicol en haar medegezellen de eigenaar van de vakantiewoning niet blij gemaakt.

De eigenaar heeft zijn ongenoegen geuit over het gebruik van zijn eigendom voor activiteiten waar hij niet van op de hoogte was en niet mee akkoord is gegaan.

Dit kan mogelijk leiden tot jur!dische c0nsequenties of een geschil tussen de partijen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het noodzakelijk is om te handelen binnen de grenzen van de wet en rekening te houden met de rechten en wensen van anderen, met name als het gaat om het gebruik van eigendommen.

Het is essentieel om respectvol te handelen en de toestemming te verkrijgen van betrokken partijen voordat activiteiten worden ondernomen.

Voor Nicol is dit een leermoment in haar opkomende carrière. Ze zal wellicht moeten omgaan met de gevolgen van haar acties en ervoor moeten zorgen dat ze in de toekomst zorgvuldig te werk gaat en de juiste stappen onderneemt om wettelijke en ethische kwesties te waarborgen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending