Mike gaat akkoord met make-over, waarna zijn vrouw en kinderen hem niet meer herkennen
Connect with us

Meest bekeken

Mike gaat akkoord met make-over, waarna zijn vrouw en kinderen hem niet meer herkennen

Mike Weiss (45) begon minder voor zichzelf te zorgen toen hij ontdekte dat zijn vrouw Rebecca borstkanker had.

Mike is een zeer toegewijde vader en echtgenoot. Sinds hij wist dat zijn vrouw ziek was, bleef hij zoveel mogelijk bij haar.

Tijdens Rebecca’s chemotherapie zorgde Mike voor het hele gezin. Hij deed alle huishoudelijke taken, bracht zijn kinderen naar school, haalde ze weer op, kookte en ging hij naar het ziekenhuis.

Het was een heel moeilijke tijd voor het hele gezin. Van de ene op de andere dag was alles anders.

Omdat Mike er zo verwaarloosd uitzag en nooit tijd aan zichzelf besteedde, vroeg Rebecca of hij een make-over wilde doen. Na alles wat hij voor hen had gedaan, verdiende hij iets voor zichzelf. Ze deed dit tijdens een verrassing op de Today Show, zoals we in de onderstaande video kunnen zien.

In een mum van tijd knipte de stylist zijn haar en baard. Ook werden nieuwe kleren beschikbaar gesteld. Toen ze hem zagen, waren zijn vrouw en kinderen sprakeloos: Mike was onherkenbaar!

Voor Rebecca ziet haar man er nu veel knapper uit en 20 jaar jonger, zoals toen ze elkaar ontmoetten op de universiteit!

Maar Mike was niet de enige die een totaal andere look kreeg. Bekijk de video voor meer ontroerende verhalen en natuurlijk Mike’s make-over!

Animals

Ezel balkt van vreugde iedere keer als zijn favoriete mens langskomt voor een knuffel

Ezels kunnen behoorlijk luidruchtig zijn. Maar het zijn bovenal liefhebbende dieren, heel zachtaardig en soms heel grappig. Vandaag nodigen we je uit om Dominic te ontmoeten, een ezel die je echt wil knuffelen!

Dominic is een hele lieve ezel en is dol op zijn baasje, Sophie Hodgson. Dat laat hij heel duidelijk zien door haar elke keer te knuffelen en met haar te ‘praten’.

Sophie besloot daarom de liefde te filmen waar ze elke keer op getrakteerd wordt. Ze deelde de korte video (onderaan dit bericht) op TikTok. Het is zo schattig dat wij hem ook een knuffel willen geven!

Het was een week geleden dat Sophie haar ezeltje Dominic had gezien. Ze miste hem en vice versa! Zet het geluid aan terwijl je de onderstaande video bekijkt, want Dominic had Sophie veel te zeggen.

 

De jonge vrouw legde uit dat Dominic als veulentje was gered. Haar gezin heeft hem opgenomen en hij woont sindsdien op hun boerderij. “Hij is mijn beste vriend. We brengen altijd tijd door met knuffelen en worstelen, wat zijn favoriete bezigheid is. We zijn allebei erg blij om elkaar te zien.”

Ze zei ook: “Het laat echt zien hoe meelevend dieren kunnen zijn en dat elk leven het redden waard is.” We zijn het 100 procent met haar eens! Bekijk de onderstaande video en vergeet deze lieve beelden niet te delen!

@_soph.xox._ Haven’t seen my boy in about a week, you could say he was excited 🥰 #farm #TodayILearned #fyp #foryoupage #donkey #buddy ♬ original sound – Sophie Hodgson

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Papa neemt hilarische conversatie tussen puppy en baby op

Als je aan schattig denkt, staan ‘baby’ en ‘puppy’ ongetwijfeld hoog op het lijstje. Beiden tezamen staat altijd garant voor ontzettend leuke video’s!

In de onderstaande video zien we een puppy en een baby, Wicket en Sophie. Wicket is een Shorkie puppy (mix tussen een yorkshireterriër en Shih Tzu) en Sophie een meisje.

We kunnen zien hoe het tweetal een ‘conversatie’ houdt. Het filmpje is zó schattig! Geen wonder dat de beelden meer dan 22 miljoen keer zijn bekeken!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Giel Beelen houdt ermee op: ‘Ik vertrek uit Nederland’

Giel Beelen stopt met radio maken. Hij zet zijn carrière op halt om zijn grote droom te verwezenlijken. Beelen laat weten dat hij de wereld rond gaat reizen.

De radiomaker had er eerder al grapjes over gemaakt, maar nu gaat het ook echt gebeuren. Beelen stopt met radio. Samen met zijn vriendin heeft hij immers wilde plannen.

Op Instagram legt hij uit: “IK STOP ERMEE. Samen met mijn grote liefde Floor Joustra ga ik in 2023 de wereld rondreizen en helemaal in het nu leven. Ontzettend spannend en we hebben er onwijs veel zin in!”

Voor het eerst in 25 jaar zal hij niet op de radio te horen zijn. “Mijn contract zou tot 2023 doorgaan maar voor dit grote avontuur heb ik dit in overleg vervroegd.” Hij had het wel moeilijk om het nieuws te delen met zijn collega’s.

Ze weten nog wel niet hoe de reis er precies zal uitzien. “We laten ons inspireren, meevoeren en raken. We gaan het leven ervaren en nemen je mee.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending