Miljoenenjacht-kijkers gaan helemaal tekeer: ”Dit is toch niet te geloven”
Connect with us

Nieuws

Miljoenenjacht-kijkers gaan helemaal tekeer: ”Dit is toch niet te geloven”

Het is zondagavond en dat betekent dat veel huishoudens zich weer verzamelen voor de buis om Miljoenenjacht te kijken.


De finale is bloedstollend spannend, met voormalig politieagent Adri die de koffertjes mag openen.

Het begint goed, maar dan gaat het mis, en de kijkers zijn er weer flink van aan het discussiëren.

Kijkers zijn verontwaardigd over de tactiek van Adri, of beter gezegd, het gebrek eraan.

In plaats van te vertrouwen op zijn gevoel, besluit hij om een koffer te kiezen waar hij eigenlijk een slecht gevoel bij had. En ja hoor, daar zit de vijf miljoen in.

Pech voor Adri, en onbegrip bij de kijkers thuis. Een kijker genaamd Patrick schrijft: “Lullig. Koffer 1 voelt niet goed, doe toch maar.

Zit daar het grootste bedrag in.” Een ander voegt eraan toe: “Hahahah slecht gevoel bij deze koffer, maar ik pak hem gewoon. Koffer 1 €5 miljoen.”

Adri uit Middelharnis besluit uiteindelijk om een bod van de bank van 99.000 euro te accepteren, wat toch niet slecht is.

De thuiswinnaar van de avond is Mari uit Gemert. Zowel Adri als Mari worden gefeliciteerd met het geld!

Twee weken geleden was het een ander verhaal, toen Mike uit Zevenaar meedeed aan het koffertjesspel.

Hij had grootse plannen voor wat hij met zijn winst zou doen, zoals het kopen van een camper en trouwen met zijn verloofde Bibi, die al vijf jaar wachtte op een ring.

Met goede moed begon Mike aan het spel, maar helaas koos hij steeds voor de koffers met hoge bedragen.

Uiteindelijk moest hij genoegen nemen met 14.000 euro, tot teleurstelling van Bibi, die zich haar trouwdag toch wat anders had voorgesteld.

De teleurstelling van Mike uit Zevenaar was voelbaar, vooral bij zijn verloofde Bibi, die zich al lange tijd had verheugd op hun trouwdag.

Voor Mike was het een harde les in het spel van geluk en kansberekening.


Hoewel hij niet het gewenste bedrag won, was hij toch dankbaar voor de kans die hij kreeg en de ervaring die hij opdeed tijdens Miljoenenjacht.

Het programma blijft de gemoederen bezighouden, niet alleen vanwege de spanning en sensatie van het spel, maar ook vanwege de onvoorspelbaarheid ervan.

Kijkers blijven gefascineerd door de keuzes die de deelnemers maken en de gevolgen die daaruit voortvloeien.

Of het nu gaat om Adri die een slecht gevoel negeert of Mike die hoopt op een fortuin maar uiteindelijk met minder naar huis gaat, Miljoenenjacht blijft een bron van vermaak en discussie.

Het herinnert ons eraan dat het leven vol verrassingen zit en dat geluk soms net buiten ons bereik ligt, zelfs in een spelshow met miljoenen op het spel.

We kijken uit naar de volgende aflevering van Miljoenenjacht, waarin nieuwe deelnemers de kans krijgen om hun geluk te beproeven en hopelijk met een fortuin naar huis te gaan.

Tot die tijd blijven kijkers speculeren, discussiëren en genieten van de opwinding die het programma met zich meebrengt.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending