Miljuschka Witzenhausen is kapot van verdriet
Connect with us

Celeberties

Miljuschka Witzenhausen is kapot van verdriet

Miljuschka laat in de onderstaande video weten dat ze het de afgelopen nachten heel zwaar heeft gehad. Haar dochtertje heeft namelijk epilepsie en de afgelopen nachten had ze continue aanvallen waardoor Miljuschka maar een paar uurtjes heeft kunnen slapen.

Miljuschka barst in tranen uit als ze in het filmpje hieronder over de zware nachten en het slaapgebrek verteld.

Bekijk hieronder het filmpje:

Celeberties

Na nieuwe overspelgeruchten Marco Borsato: ‘Ik ben nooit met Marco Borsato naar bed geweest’

Na de affaire van Marco Borsato met pianiste Iris Hond en zijn volgens boze tongen vermeende affaire met zangeres Maan, scheidde de zanger van zijn vrouw Leontine (53). Hun breuk bleek echter niet definitief. Vrij recent liet Leontine weten haar relatie met Marco een nieuwe kans te geven. Dat neemt echter niet weg dat nieuwe onheilspellende berichten over Marco elkaar thans in rap tempo opvolgen. Te beginnen bij nieuwe roddels over overspel in de online show RoddelPraat van Jan Roos en Dennis Schouten.

‘Marco Borsato zou weer vreemd zijn gegaan,’ vertelt die laatste zonder enige terughoudendheid in RoddelPraat. ‘Hij gaat vreemd met iemand die ik Naomi noem, maar niet zo heet,’ herhaalt Jan vervolgens eerdere online berichtgeving daarover. Dennis: ‘Dat vrouwtje heet waarschijnlijk Nathalie Thielen. Nathalie zat lang bij de fanclub van Marco. Ze schreef ook stukjes voor de website van Marco en was betrokken bij zijn persaanvragen. Naomi is Nathalie.’

Weiland

Omdat Dennis en Jan bij hun even boude als stellige beweringen niet aan wederhoor deden, schrok Nathalie enorm van de berichtgeving in RoddelPraat. ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken! Dus nee, ik heb geen seks met hem in een weiland gehad,’ vertelt Nathalie Thielen aan Story. ‘Ik ben nooit met Marco naar bed geweest. Er is niets bij me gecheckt. Dit is smaad. Ik heb dan ook een advocaat in de arm genomen!’ Overigens stelt Nathalie op haar beurt te weten wie ‘Naomi’ wél is. ‘Ze is een lid van zijn fanclub, die zowel Marco als zijn broer Armando goed kent…’

Doorgaan met lezen

Celeberties

RTL Boulevard nog altijd zwaar bedreigd: ‘Het is zeer serieus’

Na de moord op Peter R. de Vries blijkt RTL Boulevard nog steeds in gevaar. Sinds de dodelijke aanslag is de veiligheidssituatie nog altijd ongewijzigd. RTL-baas Sven Sauvé zegt dat het programma in gevaar is.

RTL Boulevard is een van de onschuldigste programma’s die er zijn. Dat neemt niet weg dat het programma nog steeds in gevaar is.

Sven Sauvé legt uit dat het dreigingsniveau niet veranderd is. “Ik mag daar inhoudelijk niet veel over zeggen, maar de veiligheidssituatie is nog steeds zeer serieus met maatregelen die onverminderd blijven. Of dat ooit nog zal afnemen, durf ik niet te zeggen.”

Heeft dit dan echt te maken met de topics over criminaliteit? Die zitten namelijk ook in talrijke andere programma’s. “Is dat wat jullie horen van de politie? Of wil RTL uit voorzorg geen risico nemen?”, reageert het NRC.

Politie

Sven geeft mee dat het niveau van de dreiging wordt bepaald door de autoriteiten. “Wij gaan af op informatie van de autoriteiten, en die geven aan dat er op dit moment geen reden is het beveiligingsniveau te verlagen. We zijn als media in een nieuwe fase terechtgekomen.”

Hij voegt er nog aan toe: “In dit geval heeft dit het leven gekost van een zeer gewaardeerde collega, en is de dreiging overgeslagen naar Boulevard. Maar dit kan ieder programma overkomen. Het vrije woord ligt echt onder vuur.”

Waarom doelwit?

De grote vraag is natuurlijk waarom RTL Boulevard een doelwit blijft? “Ik kan alleen speculeren. En dat doe ik niet want het gaat om de veiligheid van collega’s. Het valt me op dat jullie enigszins verbaasd reageren, alsof we alweer terug zijn bij normaal. Maar wij zijn nooit teruggegaan naar normaal. Ik denk dat dit makkelijk kan overslaan naar andere mediapartijen, we zijn echt een grens over”, aldus Sven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Marco Borsato is spoorloos en niet te vinden’

Er zijn opnieuw kwalijke geruchten opgedoken over Marco Borsato. De zanger reageerde er nog niet op.

Marco Borsato wordt gelinkt aan grensoverschrijdend gedrag bij jonge kinderen. Dat zijn zware beschuldigingen aan zijn adres.

Jordi Versteegden is mediaverslaggever bij de krant ‘De Telegraaf’. Hij wijst erop dat er nu iets is dat Marco Borsato best niet kan doen.

“Ja, er zijn een hoop geruchten op dit moment die we niet allemaal op tafel hoeven te gooien”, citeert Mediacourant hem. Hij geeft de zanger ook advies.

“De laatste die Marco op dit moment moet gaan interviewen is Linda volgens mij. Dan krijg je wéér zo’n vriendeninterview.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending