Moeder bevalt van een baby, maar 6 weken later word ze misselijk en onthult echografie het ongelofelijke.
Connect with us

Nieuws

Moeder bevalt van een baby, maar 6 weken later word ze misselijk en onthult echografie het ongelofelijke.

Net zoals alle andere ouders waren Eliza en Ben compleet overweldigd door het idee dat ze hun eerste kindje zouden krijgen.

Hun dochtertje Charlie kwam gezond ter wereld, het leven zag er rooskleurig uit met z’n drietjes.

Maar enkele weken daarna begon Eliza zich onwel te voelen. Ze ontwikkelde symptomen die ze niet verwachtte, waaronder braken, en ze wist meteen dat er iets niet juist was.

Samen met Ben ging ze naar het ziekenhuis om haar te laten onderzoeken en zo het probleem te weten te komen.

Het was echter daar dat de ongelofelijke waarheid aan het licht kwam na een echografie…

https://www.instagram.com/p/BG0EHJhM8XA/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Dit is Eliza Curby. Ze was nog maar 3 maanden samen met haar partner Ben toen hun beide levens voor goed zouden veranderen.

Eliza was zwanger! Beiden droomden ze er van om een gezinnetje te stichten, en dit wilde zeggen dat ze een hele nieuwe weg zouden afleggen samen.

Haar zwangerschap verliep normaal en Eliza voelde zich lekker. Toen hun schattige dochtertje Charlie werd geboren, bedankten ze de goden dat alles volgens plan was verlopen. Het kersverse gezinnetje ging naar huis en kon aan een mooi leven beginnen.

Maar enkele weken daarna gebeurde iets vreemd.

Eliza begon zich onwel te voelen. Ze moest veel braken en ze voelde zich zeer zwak. Ze wist dat er iets helemaal niet juist zat.

Het koppeltje besloot dan maar om naar het ziekenhuis te gaan voor onderzoek. Daar bleek, na een echografie, dat hun beide levens ondersteboven zouden worden gegooid.

De echografie onthulde dat Eliza opnieuw zwanger was geworden! En deze keer van een tweeling! Haar maag groeide en bleef groeien…

https://www.instagram.com/p/BOQZByhhNnx/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

… en ze stopte niet met groeien!

https://www.instagram.com/p/BPT5OIshiH0/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Dus 9 maanden later ging het van een gezinnetje met drie, naar een gezinnetje van vijf!

https://www.instagram.com/p/BOZRNKOhfbV/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ze beviel trots van twee identieke jongens, Jack en Wolfe. Beiden kerngezond en zonder problemen!

Eliza was van drie kinderen bevallen in 11 maanden tijd!

https://www.instagram.com/p/BVLFOdQlRyW/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Terwijl Eliza en Ben kunnen genieten van het ouderschap, is het geweldig dat de kleine Charlie twee jonge broertjes heeft om voor te zorgen.

https://www.instagram.com/p/BmRewBwFto5/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

“Haar hobby’s zijn haar kopje duwen tegen aar broertjes om hen een ‘kusje’ te geven,” vertelt Eliza

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending