Moeder bevalt van kind nummer 21 die "niet gepland was". Ze was in totaal 811 weken zwanger.
Connect with us

Nieuws

Moeder bevalt van kind nummer 21 die “niet gepland was”. Ze was in totaal 811 weken zwanger.

Toen Sue en Noel Radford uit Engeland elkaar ontmoetten, wilden ze graag drie kinderen krijgen. Echter, een paar dagen geleden verwelkomden ze nummer 21 in huis, aldus The Sun.

Toen Sue en Noel met dochtertje Bonnie thuiskwamen, juichten haar 20 broers en zussen de baby enthousiast toe.

„Ze vochten om de eerste knuffel te geven. Het is zo’n schattig moment als je thuiskomt met een pasgeborene en iedereen staat in een rij om haar vast te houden.” vertelde Radford aan The Sun.

Ze vertelt dat ze pas veertien was toen ze haar eerste kind kreeg, zoon Chris. Vandaag is hij bijna 30 jaar en heeft hij net zijn eigen dochter Maisie gekregen. Dat betekent dat Bonnie al tante is. In totaal is Sue in haar hele leven 811 weken zwanger geweest, iets meer dan 15,5 jaar.

https://www.instagram.com/p/Bmv8kHsDIzf/?utm_source=ig_embed

Dagelijkse warboel
De gezinssituatie voor de familie Radford is allesbehalve eenvoudig. De twee oudste kinderen wonen niet meer thuis, maar de anderen wonen samen in een huis met tien kamers. Dat zijn: Chloe, 23, Jack, 21, Daniel, 19, Luke, 18, Millie, 17, Katie, 15, James, 14, Ellie, 13, Aimee, 12, Josh, 11, Max, 9, Tillie, 8, Oscar, 7, Casper, 6, Hallie, 3, Phoebe, 2, Archie, 14 maanden en nu ook Bonnie.

https://www.instagram.com/p/Bm2xMdsjxl8/?utm_source=ig_embed

De familie heeft een Instagram pagina, waar inmiddels bijna 90.000 mensen hun dagelijkse leven volgen.

Wat nogal lastig bleek was het kiezen van een naam voor de nieuwste aanwinst. De oudste kinderen hielpen mee, met het was niet makkelijk, zeker omdat alle meisjesnamen op de klank -ie eindigen.

„De namen die ik leuk vond, vond Noel niet leuk, en die hij leuk vond, vond ik niet leuk. Die we allebei leuk vonden, vonden de kinderen niet leuk. Het was best moeilijk. We zaten aan de eettafel, alleen ik, Noel en de oudste kinderen, en ik moest aan de naam Bonnie denken. Iedereen vond het geweldig.”

Geen kinderen meer – of?
Sue en Noel houden van al hun kinderen, maar nu hebben ze gezegd dat er geen nieuw kindje meer zal komen.

„We hebben allebei besloten dat we het niet meer willen. Bonnie heeft ons gezin compleet gemaakt. Sommige mensen besluiten om te stoppen na twee of drie kinderen. Wij zijn na 21 kinderen gestopt.” leggen ze uit.

Maar volgens The Sun zeiden ze precies hetzelfde nadat Bonnies grote broer Archie 14 maanden geleden was geboren. Dus het valt nog te bezien of dit daadwerkelijk het einde is.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vader (33) en dochter (15) opgepakt voor brand in woning waar vrouw met zuur werd overgoten

Een 33-jarige Duitse man en zijn 15-jarige dochter zijn aangehouden omdat ze verdacht worden van het stichten van een woningbrand aan het Sluispad in Burgh-Haamstede (Zeeland) in de nacht van 17 op 18 januari.

Zij werden kort na de brand al aangehouden op de A58 ter hoogte van Kapelle, maakte de politie maandag bekend. De verdachte Duitser en zijn dochter zitten nog vast, meldt de politie. Tijdens de brand was de bewoonster niet thuis en raakte niemand gewond. Wel bleef de woning beschadigd achter.

In mei 2022 werd de bewoonster van het huis aangevallen met een bijtende stof. De politie onderzoekt of er een verband is tussen deze woningbrand en de aanval met zuur. Tot nu toe is nog niemand aangehouden in verband met de aanval.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Laura (38), die drie jaar geleden overleed, gevonden in “gemummificeerde toestand”: “Achtergelaten om te sterven”

Een Britse vrouw wiens lichaam in 2021 in een “gemummificeerde toestand” werd teruggevonden, zou “volledig in de steek zijn gelaten” door de gezondheidsautoriteiten. Dat beweert haar familie. De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie en zou in november 2017 overleden zijn. Haar lichaam werd echter pas in mei 2021 gevonden. “Ze is gewoon achtergelaten om te sterven”, zegt Laura’s zus.

De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie. De afgelopen jaren ging ze alleen maar meer achteruit en werd ze steeds grilliger. Ze had ernstige hallucinaties die haar agressief maakten. Laura wou na een tijdje niets meer met haar familie te maken hebben en raakte volledig van hen vervreemd.

Laura’s familie beschuldigt de Britse gezondheidsautoriteiten nu van nalatigheid. Zo werden de signalen van haar verslechterde toestand compleet genegeerd en werden routinecontroles van haar sociale woning in de Zuid-Engelse county Surrey, die tot een eerdere ontdekking van haar lichaam hadden kunnen leiden, nooit uitgevoerd.

In mei 2021 trof de familie van Laura het lichaam van de jonge vrouw in een “gemummificeerde, bijna skeletachtige staat” aan in haar woning. Het was Laura’s broer die de gruwelijke ontdekking deed. De familie kwam Laura bezoeken om haar te vertellen dat haar vader was overleden.

“Ik heb hulp nodig”

Gedurende de drie jaar dat de jonge vrouw dood in haar woning lag, werd haar invaliditeitsuitkering stopgezet en haar gasaansluiting afgesloten. Ondanks het feit dat Laura niet reageerde op brieven, telefoontjes en sms’jes en ze de deur nooit opendeed, stelde niemand zich ooit vragen over haar welzijn. Haar zus Nicky geeft de schuld aan de sociale zorg, de geestelijke gezondheidszorg en Laura’s huisbazen, die volgens haar de “waarschuwingssignalen hebben genegeerd”. “Laura is gewoon achtergelaten om te sterven”, klinkt het.

Volgens de advocaat van de familie werd Laura twee keer doorverwezen naar sociale zorgdiensten voor volwassenen: een eerste keer in 2014 en een tweede keer in 2017. Die verwijzingen kregen echter nooit gehoor. Het wordt aangenomen dat Laura in november 2017 overleed. Enkele weken voordien ging de politie nog bij haar langs. Na het bezoek meldden de agenten bij de sociale diensten dat Laura “zichzelf verwaarloosde, weinig te eten had en niet leek te weten hoe ze ze hulp kon krijgen”. Maar zelfs dan werd er niet ingegrepen. Kort voor ze stierf, schreef Laura nog een schrijnende boodschap op haar kalender: “Ik heb hulp nodig.”

“Het is hartverscheurend om na te denken over de omstandigheden waarin ze de afgelopen jaren leefde. Er was niemand voor haar”, zegt zus Nicky. De gemeenteraad van Surrey noemt Laura’s dood “tragisch” en laat weten dat een onderzoek wordt gestart naar de precieze omstandigheden van haar overlijden.

Doorgaan met lezen

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Trending