Moeder deelt foto van 6-jarige dochter in het ziekenhuis nadat ze heel erg gepest werd.
Connect with us

Nieuws

Moeder deelt foto van 6-jarige dochter in het ziekenhuis nadat ze heel erg gepest werd.

Een hartverscheurende foto van een moeder gaat viraal nadat ze het op de sociale media postte met details over wat haar dochter moet doorstaan in de handen van pestkoppen.

Carrie Golledge uit Tiverton, Devon, deelde de foto van haar zesjarige dochter Sophia samen met een hartverscheurende boodschap.

De post werd ondertussen meer dan 180.000 keer gedeeld en lokte meer dan 152.000 reacties uit.

Ze schreef:

“Dit is wat pesten doet. Dit is mijn 6-jarige dochter, in het ziekenhuis, omwille van pesten. Dit is mijn kind met zo’n medelevend hart, en ondanks het feit dat ze zo ziek is, wil ze dat er niemand in de problemen komt.”

“Dit is mijn kind dat stopte met eten, zichzelf in slaap huilde, en zo angstig is dat ze deze nacht op een uur tijd meer dan 20 keer moest braken. Dit is mijn kind van wie de ‘beste vriend’ haar zo lang emotioneel mishandelde dat ze dacht dat het normaal was.”

“Dit is mijn kind die meer in dan uit het ziekenhuis is omdat ze letterlijk ziek is van de schrik. Dit is mijn kind dat afgewezen werd omdat ze ‘verhaaltjes vertelde op school.’ Dit is mijn kind dat op de sociale media gepest werd door de ouders van pestkoppen, gewoon omdat ze zo’n puur hart heeft.”

“Dit is mijn kind dat, toen ze het probleem aangaf bij haar school, te horen kreeg dat ‘zesjarigen altijd zesjarigen zullen zijn.’ Dit is mijn kind dat van de school te horen kreeg dat zij diegene is die zich moest schamen en zich op een ochtend in een zijdeur verschool.”

“Dit is het kind van wie het verhaal belachelijk gemaakt en gemanipuleerd wordt door dezelfde mensen die verondersteld worden om haar te beschermen. Dit is mijn kind dat wil dat dit niemand anders zou overkomen. Dus dit is het verhaal van mijn kind dat we delen, maar ze is een van vele … teveel!”

In een volgende post onthulde Carrie dat haar dochter van school veranderde en dat ze het beter maakt.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Dappere moeder haast zich naar huis om 4 kinderen uit brand te redden

Kinderen op de wereld zetten, is een van de meest ingrijpende en mooiste gebeurtenissen in het leven. Zowel moeder als vader kijken met spanning uit naar het grote moment.

Een geboorte is doorgaans een vreugdevolle en lonende ervaring. Maar het kan ook overweldigend en uitdagend zijn. De zorg om de kinderen is voor de ouders dan ook de grootste prioriteit. Beide ouders stellen alles in het werk om hun kinderen veilig en gezond te houden.Moeder toont leeuwenhart

Een moeder uit het Amerikaanse Chelsea toonde onlangs wat een moeder zoal overheeft voor haar kinderen. Haar vier kinderen zaten vast in hun brandend huis, maar de moeder twijfelde geen seconde om in actie te schieten.Zonder zich te bekommeren om haar eigen veiligheid, rende ze het huis binnen. Ze slaagde erin om alle vier haar kinderen te redden. Iedereen die haar verhaal hoorde, was ontzettend onder de indruk van haar heldendaad.Moederliefde

De verbazingwekkende redding van deze moeder is het levende bewijs van moederliefde. Deze liefde is onbreekbaar en kent geen grenzen.Het moederinstinct treedt in werking vanaf de geboorte en zelfs nog van daarvoor. Ze zal alles doen wat nodig is om haar kroost te beschermen.

Deze moederliefde is wat moeders drijft om boven zichzelf te gaan om hun kinderen te beschermen en te redden.

Uitdagingen van het ouderschap

De liefde van een moeder is natuurlijk onmiskenbaar, maar toch is het moederschap niet zonder uitdagingen. Het is ontzettend uitputtend en fysiek zwaar. Er zijn dan ook momenten dat ouders het moeilijk hebben om hun kinderen de nodige zorg te bieden.

Maar ook deze uitdagingen weerhouden ouders er niet van om het onderste uit de kan te halen om hun kinderen te beschermen. Ze weten namelijk hoe belangrijk hun rol is in het leven van hun kleintjes.

Het ouderschap zou hoe dan ook makkelijker zijn met een sterke steun vanuit de samenleving en de gemeenschap.

Dat kan in verschillende vormen: vrienden, familie en zelfs online groepen. Het ondersteuningssysteem geeft ouders meer kracht om de uitdagingen van het ouderschap aan te gaan.

De kracht van de liefde is natuurlijk de echte drijfveer van ouders. Daardoor doen ze dingen die ze anders niet zouden kunnen. De redding van deze moeder is daar het beste voorbeeld van.

De liefde van ouders voor hun kinderen is echt bijzonder. Daardoor brengen ze offers die ze anders nooit zouden brengen. Ouders doen alles wat nodig is om hun kinderen in veiligheid te brengen.

Als ook jij zo’n ouder bent, vergeet dan niet dat je af en toe een pauze nodig hebt om van deze heldendaden van alledag te bekomen. Neem even de tijd voor een kopje koffie of een glas zijn, en vergeet niet om van je kinderen te blijven houden. Je weet dat ze tenslotte toch maar heel eventjes jong en klein zijn.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man’s neus afgesneden vanwege overspel met gehuwde vrouw

Vijf mensen zijn gearresteerd voor hun betrokkenheid bij het afsnijden van de neus van een man die seks zou hebben gehad met een getrouwde vrouw.

Het incident vond plaats in Rajasthan, India, en de foto’s gingen snel viraal.

Het slachtoffer, geïdentificeerd als Hamid, zou in januari met het getrouwde stel zijn uitgegaan. Hij zou op 18 maart zijn ontvoerd door de familie van de vrouw.

Indiase media schreven deze week op sociale media dat de daders landbouwmachines gebruikten om de neus van de man af te snijden en plaatsten de video online.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man moet week in ziekenhuis doorbrengen na plaatsing gevaarlijk object in achterwerk

In de categorie zelfbevrediging doen mensen de gekste dingen om waar voor hun geld te krijgen. Een 47-jarige Nepalees kan dat nu wel begrijpen. In dronken toestand besluit hij een glas in zijn anus te stoppen.

klem

Glaswerk tussen je heupen klemmen is een kunst op zich. Wat als het bijvoorbeeld kapot gaat? Nepalezen hebben hier niet aan gedacht. Toen hij zijn hoogtepunt bereikte, kon hij het glas niet meer verwijderen. Volgens het Journal of the Nepal Medical Association zat het glas meer dan twee dagen vast, waardoor hij moeilijk naar het toilet kon gaan.

In het ziekenhuis is het vreemde lichaam diep in de darmen doorgedrongen en het is niet eenvoudig om het te verwijderen. Het wordt uiteindelijk afgevoerd via een drainagesysteem dat door het bassin loopt. De Nepalezen brachten meer dan een week door met herstellen in het ziekenhuis na de zware operatie.

Doorgaan met lezen

Trending