Moeder deelt foto van 6-jarige dochter in het ziekenhuis nadat ze heel erg gepest werd.
Connect with us

Meest bekeken

Moeder deelt foto van 6-jarige dochter in het ziekenhuis nadat ze heel erg gepest werd.

Een hartverscheurende foto van een moeder gaat viraal nadat ze het op de sociale media postte met details over wat haar dochter moet doorstaan in de handen van pestkoppen.

Carrie Golledge uit Tiverton, Devon, deelde de foto van haar zesjarige dochter Sophia samen met een hartverscheurende boodschap.

De post werd ondertussen meer dan 180.000 keer gedeeld en lokte meer dan 152.000 reacties uit.

Ze schreef:

“Dit is wat pesten doet. Dit is mijn 6-jarige dochter, in het ziekenhuis, omwille van pesten. Dit is mijn kind met zo’n medelevend hart, en ondanks het feit dat ze zo ziek is, wil ze dat er niemand in de problemen komt.”

“Dit is mijn kind dat stopte met eten, zichzelf in slaap huilde, en zo angstig is dat ze deze nacht op een uur tijd meer dan 20 keer moest braken. Dit is mijn kind van wie de ‘beste vriend’ haar zo lang emotioneel mishandelde dat ze dacht dat het normaal was.”

“Dit is mijn kind die meer in dan uit het ziekenhuis is omdat ze letterlijk ziek is van de schrik. Dit is mijn kind dat afgewezen werd omdat ze ‘verhaaltjes vertelde op school.’ Dit is mijn kind dat op de sociale media gepest werd door de ouders van pestkoppen, gewoon omdat ze zo’n puur hart heeft.”

“Dit is mijn kind dat, toen ze het probleem aangaf bij haar school, te horen kreeg dat ‘zesjarigen altijd zesjarigen zullen zijn.’ Dit is mijn kind dat van de school te horen kreeg dat zij diegene is die zich moest schamen en zich op een ochtend in een zijdeur verschool.”

“Dit is het kind van wie het verhaal belachelijk gemaakt en gemanipuleerd wordt door dezelfde mensen die verondersteld worden om haar te beschermen. Dit is mijn kind dat wil dat dit niemand anders zou overkomen. Dus dit is het verhaal van mijn kind dat we delen, maar ze is een van vele … teveel!”

In een volgende post onthulde Carrie dat haar dochter van school veranderde en dat ze het beter maakt.

Meest bekeken

Sandra ontroostbaar door vernieling graf dochtertje (4): “Ik ben woest en verdrietig”

Het graf is compleet vernield
Een vreselijke gebeurtenis voor Sandra Beuving-Ligthart. Ze kwam bij het graf van haar dochtertje en zag dat het graf compleet vernielt was.

Alle bloemen en beeldjes lagen verspreid over het pad naast het graf en Sandra zweert dat ze degene die het gedaan heeft zal pakken.

Ze uit haar woede op haar persoonlijke Facebookpagina en heel veel andere mensen zijn net zo verafschuwd door wat er gebeurd is, als zij zelf.

Ziek
“Wie haalt het in zijn zieke kop om dit bij mijn dochter te flikken?” begint Sandra woest het bericht. Ze zegt meteen dat ze de dader zal vinden en dat zijn of haar daden niet onbestraft zulle blijven.

Ze is woest en verdrietig door de gebeurtenis. Ook zegt ze dat mensen met haar moeten komen praten als ze iets tegen haar of haar dochter hebben. Ze heeft aangifte gedaan van deze vreselijke daad en hoopt dat iemand iets gezien heeft.

Vier jaar
Het is dit jaar vier jaar geleden dat haar dochter op het schoolplein verstrikt raakte in een paardenrijtuigje en overleed.

Als mensen iets gezien heeft van deze vreselijke gebeurtenis, dan wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Scheet van passagier leidt tot noodlanding vliegtuig

Een vlucht van Dubai naar Amsterdam heeft een noodlanding moeten maken in Wenen na een scheetincident aan boord.

Verschillende passagiers gingen met elkaar op de vuist omdat één van hen niet stopte met winden laten.

Enkele reizigers op een vlucht van Dubai naar Amsterdam met Transavia Airlines vorige maand zullen de trip niet snel vergeten.

Het vliegtuig moest toen onverwachts aan grond gaan in Wenen omdat drie passagiers ruzie maakten over de flatulentie van een van hen.

Je leest het goed, een van de betrokkenen wou volgens de anderen niet stoppen met scheten laten. Uiteindelijk werden de windvrije passagiers van het vliegtuig gezet.

Veiligheid boven alles
Het incident startte toen twee reizigers merkten dat ze naast een man zaten die meerdere scheten liet, melden verschillende Nederlandse media.

Toen de man in kwestie niet stopte, riepen ze de crew van het vliegtuig erbij, maar in plaats van de windmaker tot orde te roepen, kregen de klagers een opmerking van de piloot. De protjes bleven daarna komen, waardoor het tot een gevecht kwam.

De piloot besliste daarop om een noodlanding te maken in Wenen. Daar werden de twee klagers van het vliegtuig gezet, samen met twee vrouwen die op dezelfde rij zaten.

Zij zijn niet te spreken over de beslissing en klagen Transavia Airlines aan omdat ze vermoeden dat ze enkel werden verwijderd omdat ze van dezelfde origine waren als de twee andere mannen.

Ondertussen heeft ook de luchtvaartmaatschappij op het incident gereageerd. Zij stellen dat de veligheid van de passagiers hun prioriteit is. Daarom staan ze volledig achter de beslissing van de aanwezige crew.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Slecht nieuws voor alle rokers: Kabinet wil dat sigaretten 47 euro gaan kosten

Het kabinet wil dat rokers fors meer gaan betalen voor hun verslaving. Staatssecretaris Maarten van Ooijen (Volksgezondheid) vindt dat de prijs van een pakje sigaretten in 2040 tussen de 30 en 47 euro zou moeten gaan kosten.

Van Ooijen hoopt met prijsverhogingen te bewerkstelligen dat meer mensen de kankerstaafjes voorgoed links laten liggen en baseert zijn plannen op de tarieven in Australië. Daar ligt de gemiddelde prijs van een pakje sigaretten (20 stuks) rond de 25 euro.

Financieel onbetaalbaar
In het huidige regeerakkoord is al een prijsverhoging voor sigaretten opgenomen. De vier coalitiepartijen VVD, CDA, CU en D66 zijn overeengekomen dat het tarief naar minimaal 10 euro per pakje mag worden gezet. Van Ooijen wil nog verder gaan, gesterkt door de kennis dat extreme prijsverhogingen ervoor zorgen dat rokers met een laag en gemiddeld inkomen hun verslaving op den duur simpelweg niet meer kunnen betalen.

Stappenplan
Vanaf volgend jaar (2023) gaat een klein pakje van 20 sigaretten naar 10 euro. Conform het regeerakkoord ligt dit tarief tot 2025 vast. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wil de prijs daarna stapsgewijs opvoeren. Van Ooijen wil vanaf 2025 ieder jaar een vast percentage of een vast bedrag bovenop doen.

Rookvrije generatie
Het Nationaal Preventieakkoord dat stamt uit 2018 moet de strijd aangaan met roken, alcohol en overgewicht. Vandaag de dag rookt zo’n 20 procent van alle Nederlanders. Het Preventieakkoord moet ervoor zorgen dat dit percentage tegen 2040 is teruggedrongen naar slechts vijf procent.

Doorgaan met lezen

Trending