Moeder deelt truc die tijd en moeite bespaart tijdens de was ophangen
Connect with us

Meest bekeken

Moeder deelt truc die tijd en moeite bespaart tijdens de was ophangen

Een moeder heeft haar truc gedeeld om de was op te hangen. Deze tip bespaart zowel tijd als moeite … daarnaast is een wasmand niet nodig!

Niet iedereen is even groot fan van huishoudelijk werk. Tips en trucs om dingen sneller en efficiënter te doen zijn natuurlijk altijd welkom!

Deze moeder deelde een video online die viraal is gegaan. Ze onthulde een truc om sneller de was op te hangen – zonder wasmand.

Leralynn, met de gebruikersnaam @leralynn27 op TikTok, zei dat ze haar schone kledingstukken één voor één op een stapel legt. Een wasmand gebruikt ze dus niet.

Daarna pakt de moeder gewoon de stapel op en legt ze deze op haar schouder. Dan hangt ze simpelweg elk kledingstuk op de lijn. Op deze manier hoeft ze niet te bukken om kleding uit een mand te halen of zich zorgen te maken of alles goed is uitgevouwen.

Ze schreef: “Mijn was lifehack die ik op een dag willekeurig begon te doen en het is de beste!”

Als bijschrift voegde ze eraan toe: “Mijn washack die ik aan mensen uitleg en ze denken dat ik gek ben! Maar het werkt ECHT! Ondergoed en sokken in de droger, grote dingen aan de lijn. Dit bespaart me tijd en bukken!”

Veel gebruikers konden beamen dat deze manier van de was ophangen inderdaad veel tijd bespaart en stukken beter is dan constant bukken om kleding uit een mand te halen.

Iemand schreef: “Mijn oppas heeft me dit geleerd! Het maakt een ENORM verschil als het gaat om ophangen! Ik vind het geweldig dat je het hebt gedeeld.”

Maar niet iedereen was onder de indruk, sommigen gaven aan dat haar methode van ophangen wasknijperafdrukken af zou laten. Leralynn verzekert echter dat ze hier nooit last van heeft gehad. Dit kan ook simpel worden voorkomen door de knijpers op de naden te plaatsen.

Wat denk jij, ga jij deze manier ook eens proberen?

@maha_no_commentt

♬ original sound – Maha🤘

Meest bekeken

26- jarige vrouw: ‘ik vind het juist fijn als ik klappen krijg van mijn vriend’

Een 26- jarige vrouw die woont in Paramaribo (Suriname) zegt aan GFC Nieuws dat ze niet altijd begrip heeft voor het geklaag van personen die binnen hun relatie worden misbruikt.

Volgens haar heeft een man het recht om in gevallen waarbij zijn vriendin of vrouw fout heeft gehandeld, een paar ferme tikken uit te delen.

De twintiger stoort zich aan de campagne van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC↗

) dat vrouwen die worden mishandeld door hun levenspartner juist adviseert hun man of vriend te verlaten.

“Ik vind het juist fijn wanneer ik een klap krijg als ik iets verkeerd heb gedaan. Zo leer ik een beter persoon te worden”.

“Het staat trouwens ook duidelijk in de bijbel. De man is de baas van een vrouw en wij moeten ons allemaal onderwerpen aan hun gezag. Wij moeten onderdanig zijn”, zegt ze in volle overtuiging.

Ze benadrukt dat het niet goed is wanneer er zodanig geweld wordt toegepast dat iemand ernstig gewond raakt.

“Ik heb het specifiek over een corrigerende klappen, net zoals je dat doet bij een kind. Soms is dat echt nodig”.

Desgevraagd zegt Jennifer Atmo van het KIVC dat zij deze zienswijze meer dan absurd vindt.

Het staat nergens in de bijbel dat mannen vrouwen mogen slaan of kleineren”.

“Het zowel fysiek als geestelijk mishandelen van vrouwen kan nooit goedgekeurd, goedgepraat of geaccepteerd worden, is het standpunt van het KIVC.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouwenadvies: dames die met veel mannen zijn geweest moeten dat niet vertellen aan hun vriend

Dames met een wild verleden doen er goed aan om hun lippen op elkaar te houden.

Relatiespecialist Casanova uit de Hofstad zegt woensdag aan GFC Nieuws dat mannen een extreme afkeer hebben van vrouwelijke promiscuïteit, en dat er in het belang van de relatie daarover beter gezwegen kan worden.

“Het wekt misselijkmakende gevoelens op bij mannen indien ze erachter komen dat hun geliefde met jan en alleman is geweest”, betoogt de Hagenaar van Italiaanse origine.

Het tegengestelde zou om biologische redenen het geval zijn bij heren die in staat zijn veel vrouwen voor zich te winnen.

Vrouwen in een relatie moeten volgens Casanova derhalve niets loslaten indien ze vroeger een losbandig leven hebben geleid.

De relatiekenner concludeert: ‘Ook al is je man nog zo verliefd, zijn gevoelens voor jou zullen abrupt veranderen. Zelfs als hij pretendeert van niet.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Yara (5) wordt het mooiste meisje ter wereld genoemd: zo ziet ze er vandaag de dag uit

Als het gaat om onze kinderen, vinden we allemaal dat ze de mooiste dingen zijn die de aarde ooit hebben vereerd.

Natuurlijk hebben we de neiging om een beetje bevooroordeeld te zijn, gebaseerd op het feit dat we … nou ja, je weet wel, ouders. We houden en koesteren ze boven alles, dus het is vrij redelijk dat we ze door een roze bril bekijken.

Niemand kan ontkennen dat één vijfjarige uit Nigeria zonder opvallende blikken is, echter, met velen die haar de “mooiste van de wereld” nasynchroniseren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa)

Toen fotografe Mofe Bamuyiwai foto’s van de jonge Jare Ijalana op sociale media deelde, kon ze de reactie nooit voorzien hebben. De foto’s werden al snel viraal, waarbij de mensen voor een groot deel commentaar gaven op hoe natuurlijk mooi Jare is.

De drie berichten hebben zich tot nu toe opgehoopt tot meer dan 70.000 likes op Instagram, en het is niet zo moeilijk om te zien waarom.

Bamuyiwa heeft een van de foto’s gecapituleerd: “Ik wil de onderschepping tussen haar kindertijd en de volwassenheid uitbeelden, dus beide blijven tijdloos!

Ga verder naar de volgende pagina voor meer prachtige foto’s en het vervolg van haar verhaal.

Ik had haar kunnen laten glimlachen en haar hardop kunnen laten lachen, maar ik heb haar in hun natuurlijke momenten geplaatst zodat we door hun ogen kunnen kijken!

“Jare is geen professioneel model,” legde Bamuyiwai uit aan Yahoo Lifestyle.

“Alles wat ik wil is dat iedereen het krachtige potentieel van Jare ziet. …ik wil dat de foto met haar praat als ze volwassen is.”

Het lijkt erop dat de fotogenieke eigenschap in ieder geval in de familie zit. De oudere zussen van Jare, de 7-jarige Jobi en de 10-jarige Joba, zijn ook door Mofe gefotografeerd, en ze zijn allemaal blijkbaar even gedenkwaardig.

“Asides [sic] dat [Jomi] is helder en mooi, ze is zeer gecoördineerd en elke pose geregisseerd, ze deed het beter dan ik haar vertelde te doen. Ze heeft zich zeker gekleed en gaf me meer bewijs dat elk klein meisje droomt van een vrouw te zijn,” schreef Bamuyiwai in het Instagram-bijschrift van de foto.

Alle kinderen zijn mooi op hun eigen manier, en ze verdienden het allemaal om dat te horen. Dat gezegd hebbende, ziet het er zeker naar uit dat Jare een mooie toekomst voor zich heeft als het gaat om gefotografeerd te worden.

Zou je jouw kind model laten staan? Laat het ons weten in de reacties.

Als je Jare ondertussen ook mooi vindt, deel dit artikel dan op Facebook.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending