Moeder Famke Louise brutaal eerlijk over nieuwe schoonzoon
Connect with us

Celeberties

Moeder Famke Louise brutaal eerlijk over nieuwe schoonzoon

Famke Louise en haar vriend Denzel zijn iedere week te zien in hun realitysoap Famke & Denzel. En daarin komt ook de moeder van Famke aan het woord.

In de serie krijgen we een unieke inkijk in het leven van het verliefde stelletje. De camera’s mogen werkelijk overal bij zijn. Alles komt aan bod: van de zwangerschap tot de zoektocht naar een nieuw stulpje en de verhuizing.

Schoonmoeder

Ook de familie van de twee komt aan het woord. De moeder van Famke geeft haar ongezouten mening over haar kersverse schoonzoon. Ze geeft aan blind in hem te vertrouwen en noemt Denzel zelfs de meevaller van het jaar.

“Ik dacht, dit is echt een goede. Het valt mij op dat ze veel meer ontspannen is. Ik heb haar natuurlijk ook weleens gezien met een ander vriendje en dat schuurde dan toch wel. Bij hem is ze gewoon volledig zichzelf. Als je dan van iemand een kind moet krijgen, dan van deze man”, vertelt ze.

Celeberties

Vermeend slachtoffer Marco Borsato hoeft geen financiële vergoeding: ‘Ik wil dat hij in de bak belandt!’

Het vermeende slachtoffer van Borsato is niet op zoek naar financiële compensatie. Dit heeft haar belangenbehartiger vertelt aan De Telegraaf.

Advocaat

De advocaat van de 22-jarige vrouw vertelt dat het slachtoffer sinds haar vijftiende ongewenste aanrakingen heeft doorstaan van de zanger. Ze wil echter geen financiële vergoeding, maar slechts erkenning: “Zij voelt zich beschadigd, maar zij is nu sterk genoeg om de mogelijke gevolgen van haar stap aan te kunnen. Zij voelt zich beschadigd en zij heeft de vurige hoop dat erkend zal worden dat er dingen gebeurd zijn die niet hadden moeten gebeuren.”

Volgens de advocaat kan de client makkelijk aanspraak maken op een financiële vergoeding, maar is dit niet van plan: “Het gaat haar echter niet om geld en zij zal dan ook geen schadevergoeding vorderen voor wat er gebeurd is. Mijn cliënte wil haar schade op een andere manier beperken, na erkenning hoopt zij dit nare hoofdstuk te kunnen afsluiten en op een goede manier door te kunnen gaan met haar leven. Om die reden ligt er nu een serieuze maar ook genuanceerde aangifte, waarbij ook ondersteunend materiaal is overhandigd aan de zedenpolitie.”

Dit gaat ongetwijfeld nog een staartje krijgen. We houden je op de hoogte..

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Emma Heesters haalt flink uit naar collega-zangeres Maan!”

Zangeres Maan krijgt het flink te verduren van haar collega’s de laatste tijd. Eerst S10 en nu Emma Heesters. Stien den Hollander gaat namelijk naar het Eurovisie Songfestival en de geruchten gaan dat ze hiermee De Steenwinkel achter zich heeft gelaten. Backstage zou de nieuwkomer ook behoorlijk grof zijn geweest betreft de inzending van Steenwinkel. Steenwinkel ontkent tot nu toe overigens alle geruchten over een eventuele afwijzing van haar ingezonden nummer.

Ze ontkent zelfs dat ze een nummer heeft ingezonden. In een ongemakkelijk interview wist ze de beweringen van zich af te schuiven, maar toch bleven de geruchten springlevend: “Steenwinkel heeft dus wel auditie gedaan voor het Songfestival maar is het niet geworden. Vandaar dat ze zo zenuwachtig reageerde bij RTL Boulevard. Stien heeft volgens meerdere bronnen Steenwinkel vorige week backstage ‘duf’ genoemd en haar Songfestival-liedje helemaal afgekraakt!” Het desbetreffende interview is hier nog even terug te zien. Maar nu door naar haar andere collega.

Emma Heesters over muziek van Maan!

Mevrouw Heesters blijkt ook al niet zo’n fan van de succesvolle Voice-winnares. Of hier een persoonlijke reden voor is kunnen we niet zeggen, maar veel media hebben het opgepikt als flinke sneer. Ze zegt onder andere: “Ik denk gewoon qua vibe. Ik denk dat het qua vibe heel erg bij haar past. Qua tekst zou het wel bij mij passen, maar ik krijg er gewoon dit gevoel van – maakt drukke dansgebaren- en zo dans ik bijvoorbeeld zelf echt nooit. Heel eerlijk: ik zou het zelf denk ik niet opzetten, maar dat komt gewoon omdat het niet helemaal mijn stijl is, denk ik.” Hieronder te zien vanaf minuut 1:12!

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Overval Ali B was gevolg van gokschulden’

Enkele weken terug is Ali B beroofd van een dure horloge. Nu circuleert er een gerucht dat deze brutale overval te maken had met een gokschuld van de rapper.

Ali B is van de grootste schrik bekomen. Toch geeft hij aan woest te zijn dat hij voor zijn eigen deur door gewapende mannen is overvallen.

Gewetenloos

In de ochtendshow van Radio 538 vertelt hij: “Je voelt een soort van machteloosheid. Ze komen wel gewoon voor je deur op een tijdstip dat je kinderen nog wakker zijn. Dan moet je wel gewetenloos zijn.”

Ali B is woedend dat de daders zo dicht bij zijn huis en familie kwalen. “Het is heel verleidelijk om zelf het initiatief te nemen. Maar dan geef ik een slecht voorbeeld en had ik mezelf toen net zo goed kunnen verzetten.”

Gokschulden?

Bekende Nederlanders zijn wel vaker het slachtoffer van berovingen van hun dure horloges. Maar in het geval van Ali B gaat er een gerucht rond dat dit te maken zou hebben met een gokschuld.

Showbizzkanaal Juice Channel weet: “Wij hebben vernomen dat de recente overval op Ali B te maken heeft met een gokschuld.”

Toen de rapper negentien jaar oud was, kwam hij in de problemen. “Wat die precies was, kan ik nog niet vertellen, maar dat ik 1.200 gulden spaargeld van mijn moeder vergokte in de speelhal is er een onderdeeltje van”, zei Ali B daarover.

Enkele jaren terug had de rapper naar verluidt nog een terugval. Juice Channel meldt: “Hij heeft toen geroepen: ‘Ik ben teveel een winnaar geworden om ooit nog terug te vallen’. Het schijnt dat hij dit jaar weer zo’n terugval heeft gehad en daardoor een gokschuld heeft opgelopen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending