Moeder haast zich naar kinderopvang nadat haar baby is ‘aangevallen’: dagen later onthult bewakingscamera vreselijke waarheid
Connect with us

Lifestyle

Moeder haast zich naar kinderopvang nadat haar baby is ‘aangevallen’: dagen later onthult bewakingscamera vreselijke waarheid

Het was iets meer dan een jaar geleden dat Tracy Blinov haar 7 maanden oude dochter, Eliana, achterliet op de dagopvang in Busy Hands in Montana, VS, voordat ze naar het werk ging.

Het duurde niet lang voordat ze een telefoontje kreeg van een medewerker van Busy Hands … eentje dat ze nooit zal vergeten.

Tracy kreeg te horen dat haar dochter was gebeten, dus ging ze meteen naar het centrum om het te controleren.

Toen ze aankwam, zag ze een schokkende aanblik, volgens het nieuwsstation krtv.com.

Eliana was niet één keer gebeten; haar hele gezicht was bedekt met sporen die een ouder kind had veroorzaakt.

Dat kinderen elkaar kunnen bijten is niets nieuws – deze dingen gebeuren elke dag over de hele wereld. Wat echter Tracy het meest zorgde, was het feit dat ze zo vaak was gebeten voordat een personeelslid tussenbeide kwam.

Na het bekijken van bewakingsbeelden van de kinderopvang, dagen na de beproeving, besefte Tracy dat Eliana bijna anderhalve minuut was aangevallen voordat iemand de twee kinderen probeerde te scheiden.

Ze had meer dan tien bijtwonden op haar gezicht en lichaam.

Na het incident is een onderzoek gestart om uit te zoeken waarom het personeel zo er zo lang over had gedaan om te reageren.

De kinderopvang beweert dat ze naar Eliana zijn gegaan op het moment dat ze haar hoorde schreeuwen.

Vorige beet
De tweejarige die schuldig was aan de aanval was nog maar net begonnen op de crèche.

Slechts een week daarvoor was de peuter uit een ander centrum verwijderd vanwege het bijten van een ander kind.

De moeder van het kind had echter niet aan Busy Hands kunnen vertellen over dat specifieke incident, en dus had de kinderopvang niet kunnen verwachten dat ze dit gedrag op hun eigen terrein zouden verwachten.

“Deze peuter die binnenkwam, was nieuw en zij verzuimde ons te vertellen dat het kind een bijter was en had verzuimd om ons te vertellen dat ze de week ervoor uit Little Griz waren getrapt omdat ze een kind had gebeten,” zei de eigenaar, ABC Fox Montana.

“Als dat ons zou zijn verteld, hadden we kunnen zeggen:” Nee, we kunnen haar niet nemen. ”

De beten waren zo ernstig dat Eliana antibiotica moest nemen. Het kleine meisje had echter, ondanks een gezicht vol blauwe plekken, slechts enkele dagen na het evenement een goed humeur.

Dit is wat Tracy op Facebook schreef over het incident:
‘Ze is tegenwoordig in een veel beter humeur. Ik ben blij om te zeggen dat de kneuzingen en zwellingen een beetje naar beneden komen, het is verbazingwekkend hoe veerkrachtig baby’s zijn. Zo weggeblazen door de steun van iedereen. ”

Volgens de wet van Montana moeten er maximaal vier peuters zijn voor één volwassene op een kinderdagverblijf.

Na de aanval van Eliana heeft Busy Hands echter aangekondigd dat het haar doel is om dit terug te brengen tot twee kinderen per werknemer, om ervoor te zorgen dat er nooit iets gebeurt.

Het is duidelijk dat wanneer we onze kinderen voor de dag achterlaten, we verwachten dat ze goed worden verzorgd; we vertrouwen erop dat er niets ergs met hen zal gebeuren.

Iedereen die ooit een kind heeft gehad weet alles wat nodig is om even te wegdraaien voor een ongeluk.

Als het voor Eliana anderhalve minuut kostte om de hulp te krijgen die ze zo hard nodig had, lijkt het erop dat de kinderopvang haar manier van werken serieus moet aanpassen. De moeder van het kind had natuurlijk ook het vorige bijtincident moeten noemen toen ze haar aanmeldde.

Ik hoop dat de ouders van Eliana niet al te bang zijn om haar weer op de kinderopvang achter te laten, en dat Busy Hands hun manier van doen regelen, zodat geen kinderen in de toekomst zonder toezicht worden achtergelaten.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook als je vindt dat kinderopvang meer geld zou moeten krijgen om meer personeel aan te nemen.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending