Moeder haast zich naar kinderopvang nadat haar baby is ‘aangevallen’: dagen later onthult bewakingscamera vreselijke waarheid
Connect with us

Nieuws

Moeder haast zich naar kinderopvang nadat haar baby is ‘aangevallen’: dagen later onthult bewakingscamera vreselijke waarheid

Het was iets meer dan een jaar geleden dat Tracy Blinov haar 7 maanden oude dochter, Eliana, achterliet op de dagopvang in Busy Hands in Montana, VS, voordat ze naar het werk ging.

Het duurde niet lang voordat ze een telefoontje kreeg van een medewerker van Busy Hands … eentje dat ze nooit zal vergeten.

Tracy kreeg te horen dat haar dochter was gebeten, dus ging ze meteen naar het centrum om het te controleren.

Toen ze aankwam, zag ze een schokkende aanblik, volgens het nieuwsstation krtv.com.

Eliana was niet één keer gebeten; haar hele gezicht was bedekt met sporen die een ouder kind had veroorzaakt.

Dat kinderen elkaar kunnen bijten is niets nieuws – deze dingen gebeuren elke dag over de hele wereld. Wat echter Tracy het meest zorgde, was het feit dat ze zo vaak was gebeten voordat een personeelslid tussenbeide kwam.

Na het bekijken van bewakingsbeelden van de kinderopvang, dagen na de beproeving, besefte Tracy dat Eliana bijna anderhalve minuut was aangevallen voordat iemand de twee kinderen probeerde te scheiden.

Ze had meer dan tien bijtwonden op haar gezicht en lichaam.

I don't get it. I never will. Who let's this kind of thing happen? I Let Eliana go to Busy Hands, and in less than 2…

Publiée par Tracy Blinov sur Samedi 1 avril 2017

Na het incident is een onderzoek gestart om uit te zoeken waarom het personeel zo er zo lang over had gedaan om te reageren.

De kinderopvang beweert dat ze naar Eliana zijn gegaan op het moment dat ze haar hoorde schreeuwen.

Vorige beet
De tweejarige die schuldig was aan de aanval was nog maar net begonnen op de crèche.

Slechts een week daarvoor was de peuter uit een ander centrum verwijderd vanwege het bijten van een ander kind.

De moeder van het kind had echter niet aan Busy Hands kunnen vertellen over dat specifieke incident, en dus had de kinderopvang niet kunnen verwachten dat ze dit gedrag op hun eigen terrein zouden verwachten.

“Deze peuter die binnenkwam, was nieuw en zij verzuimde ons te vertellen dat het kind een bijter was en had verzuimd om ons te vertellen dat ze de week ervoor uit Little Griz waren getrapt omdat ze een kind had gebeten,” zei de eigenaar, ABC Fox Montana.

“Als dat ons zou zijn verteld, hadden we kunnen zeggen:” Nee, we kunnen haar niet nemen. ”

De beten waren zo ernstig dat Eliana antibiotica moest nemen. Het kleine meisje had echter, ondanks een gezicht vol blauwe plekken, slechts enkele dagen na het evenement een goed humeur.

Dit is wat Tracy op Facebook schreef over het incident:
‘Ze is tegenwoordig in een veel beter humeur. Ik ben blij om te zeggen dat de kneuzingen en zwellingen een beetje naar beneden komen, het is verbazingwekkend hoe veerkrachtig baby’s zijn. Zo weggeblazen door de steun van iedereen. ”

She's in much better spirits today. I'm happy to say the bruising and swelling is coming down a little, it's amazing how…

Publiée par Tracy Blinov sur Dimanche 2 avril 2017

Volgens de wet van Montana moeten er maximaal vier peuters zijn voor één volwassene op een kinderdagverblijf.

Na de aanval van Eliana heeft Busy Hands echter aangekondigd dat het haar doel is om dit terug te brengen tot twee kinderen per werknemer, om ervoor te zorgen dat er nooit iets gebeurt.

Het is duidelijk dat wanneer we onze kinderen voor de dag achterlaten, we verwachten dat ze goed worden verzorgd; we vertrouwen erop dat er niets ergs met hen zal gebeuren.

Iedereen die ooit een kind heeft gehad weet alles wat nodig is om even te wegdraaien voor een ongeluk.

Als het voor Eliana anderhalve minuut kostte om de hulp te krijgen die ze zo hard nodig had, lijkt het erop dat de kinderopvang haar manier van werken serieus moet aanpassen. De moeder van het kind had natuurlijk ook het vorige bijtincident moeten noemen toen ze haar aanmeldde.

Publiée par Tracy Blinov sur Samedi 15 avril 2017

Ik hoop dat de ouders van Eliana niet al te bang zijn om haar weer op de kinderopvang achter te laten, en dat Busy Hands hun manier van doen regelen, zodat geen kinderen in de toekomst zonder toezicht worden achtergelaten.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook als je vindt dat kinderopvang meer geld zou moeten krijgen om meer personeel aan te nemen.
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Patrick (58) is gestopt met werken omdat hij er moe van wordt: ‘Uitkering geeft stabiliteit’

De 58-jarige Patrick uit het Vlaams-Brabantse Hoeilaart is sinds juni vorig jaar werkloos. Hij werkte 42 jaar voor een bedrijf, maar dit ging plotseling failliet.

De man ging overal solliciteren voor een nieuwe baan. Hij kwam er algauw achter dat werken eigenlijk niet meer loont.

In gesprek met Het Laatste Nieuws legt hij uit waarom. “Als ik wil heb ik volgende week werk”, klinkt het.

“Maar ik heb alle kosten om te gaan werken en de inkomsten naast elkaar gelegd. Waarom zou ik moeite doen voor maar 200 euro extra?”

Bij zijn laatste werkgever had Patrick een auto van de zaak. Die moest hij uiteraard meteen inleveren.

Daarover zegt Patrick: “Ik zou dus moeten investeren in een nieuwe auto. Dat kost makkelijk rond de 15 à 20.000 euro. Ik wil ook geen wrak kopen. Maar over twee jaar zou ik die alweer verkopen, ik ga dan met pensioen.”

Vanwege zijn woonplaats wilde hij absoluut geen gebruik maken van het openbaar vervoer. “Voor een traject van 15 kilometer ben ik 2 uur onderweg.”

Een nieuwe auto zit er wel niet in. “Als je dan nog verzekeringen, inschrijvingsbelasting, onderhoud en kilometers moet betalen, dan kost alleen een auto me al zo’n 1.000 euro per maand.”

Naast het openbaar vervoer is er nog een groot probleem voor Patrick. Ook het salaris zit hem dwars.

Hij legt uit: “Ik krijg nu 1.400 euro werkloosheidsuitkering. Na een jaar zakt dat naar 1.200 euro. Stel dat ik een nieuwe baan zou krijgen met een loon van ongeveer 2.500 euro netto.”

“Min de kosten van de auto: dan hebben we het over een verschil van 100 tot 200 euro per maand. Dat neemt mijn motivatie wel weg, ja. En als ik dan werk zou aannemen waar je niets voor hoeft te kunnen wordt er nog minder betaald.”

Patrick heeft zich neergelegd bij de huidige situatie. Dat vindt hij helemaal prima. Naar eigen zeggen is hij zelfs niet arm.

“Ik heb ook spaargeld, dus ik eet geen boterham minder. Waarom zou ik risico’s nemen terwijl ik met een uitkering stabiliteit heb? Met alle respect, maar daar ga ik mezelf niet meer moe voor laten maken.”

Doorgaan met lezen

BNers

Video toont voorval: ‘Dronken Douwe Bob beschuldigd van mishandeling op minderjarige jongen!’

Douwe Bob kondigt onverwacht aan dat hij tijdelijk uit de schijnwerpers zal verdwijnen vanwege zijn problematisch alc0holgebruik.

Op Instagram deelde Douwe vandaag het volgende bericht: “Hoewel veel dingen op dit moment goed gaan, gaat er één ding volledig mis.
Douwe Bob

Ik worstel met een ernstig alc0holprobleem en ik ga nu professionele hulp zoeken.

Deze verslav!ng richt veel schade aan en veroorzaakt problemen voor mijn omgeving.
Douwe Bob

Ik zal een tijdje weg zijn, en als alles goed gaat, sta ik er volgend jaar weer. Met liefde, Douwe x.”
Douwe Bob

De beslissing van de zanger heeft veel steun gekregen van zijn fans en de industrie.
Douwe Bob

Er moet echter een reden zijn geweest voor deze plotselinge wending in zijn leven.
Douwe Bob

Naast zijn alc0holprobleem blijkt er een incident te zijn geweest met een minderjarige jongen gisteravond.
Douwe Bob

Er is een melding van een confrontatie tussen jongeren en een dronken Douwe Bob geweest in Abcoude.

Het doorgaans betrouwbare Reality.FBI berichtte hierover: “Gisteren zou er een incident hebben plaatsgevonden in Abcoude waarbij Douwe betrokken was bij enkele jongeren.
Douwe Bob

Douwe zou een minderjarige jongen hebben gesl*gen terwijl hij onder invloed was.
Douwe Bob

Hoewel er reacties zijn geplaatst, zijn deze verwijderd.

We hebben echter met mensen gesproken die getuige waren van het incident.

Er schijnen beelden te zijn, maar deze willen ze niet delen.

De manager heeft de situatie wel bevestigd.”
Douwe Bob

Het is vaak slechts een kwestie van tijd voordat dergelijke beelden opduiken en openbaar worden gemaakt. Meer informatie volgt hierover.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Nieuws

Amber (24) laat decolleté vol met tattoos bedekken – mensen reageren geschrokken als ze haar BH uittrekt

Amber Luke, een 24-jarige Australische, heeft een onconventioneel levensdoel. Ze streeft ernaar om haar hele lichaam te bedekken met tatoeages voordat ze 25 wordt.

Onlangs heeft ze een opvallende stap in die richting gezet door haar borsten te laten tatoeëren, zoals gemeld door de Daily Star.

Haar reis naar totale tatoeagebedekking begon toen ze slechts 16 jaar oud was, en sindsdien is haar fascinatie voor inkt uitgegroeid tot een levensveranderende passie.

Het volwassen zijn brengt veel voordelen met zich mee, waaronder de vrijheid om jezelf op verschillende manieren uit te drukken.

Mensen hebben de vrijheid om te dragen wat ze willen en te genieten van de entertainmentkeuzes die ze verkiezen, zolang ze binnen de grenzen van de wet blijven.

Het is deze vrijheid die Amber Luke heeft omarmd, zonder zich iets aan te trekken van de mening van anderen over haar persoonlijke keuzes.

Amber’s toewijding aan haar tatoeage-avontuur begon op jonge leeftijd, toen ze zich aangetrokken voelde tot de wereld van body art.

Sindsdien heeft ze gestaag gewerkt aan het transformeren van haar lichaam in een kunstwerk van permanente inkt.

Haar meest recente beslissing om haar borsten te laten tatoeëren, is slechts een van de vele stappen die ze heeft genomen om haar doel te bereiken.

Bij Leefspiritueel geloven we in het respecteren van ieders keuzes en levensstijl, ongeacht hoe onconventioneel ze kunnen lijken voor anderen.

We delen niet alleen lichtzinnige of humoristische verhalen, maar we volgen ook mensen die ervoor kiezen om hun leven op een unieke manier te leiden.

Amber Luke is een uitstekend voorbeeld van iemand die haar individualiteit omarmt en haar eigen weg volgt.

Amber’s toewijding aan haar tatoeages gaat verder dan alleen maar inkleding.

Het vertegenwoordigt haar persoonlijke reis van zelfexpressie en zelfontdekking.

Voor haar zijn tatoeages meer dan alleen inkt op de huid; ze zijn een manier om haar innerlijke wereld naar buiten te brengen.

Hoewel sommigen Amber’s keuze als extreem kunnen beschouwen, is het belangrijk om te onthouden dat individualiteit en vrijheid van expressie essentiële aspecten zijn van het volwassen zijn.

Het respecteren van elkaars keuzes en het erkennen van de diversiteit in levensstijlen is wat onze samenleving uniek en boeiend maakt.

Amber Luke’s reis om zichzelf te bedekken met tatoeages is een weerspiegeling van haar vastberadenheid en passie voor kunst.

Haar beslissing om haar borsten te laten tatoeëren markeert een belangrijke mijlpaal in haar ongebruikelijke levensreis.

Het is een herinnering dat het volgen van je eigen pad en het trouw blijven aan jezelf altijd bewonderenswaardig is, ongeacht hoe anders het kan zijn.

Amber Luke leert ons dat ware schoonheid ligt in het zijn van je authentieke zelf.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending