Moeder heeft meer dan 6000 tumors, na riskante operatie barst dochter van blijdschap in tranen uit
Connect with us

Meest bekeken

Moeder heeft meer dan 6000 tumors, na riskante operatie barst dochter van blijdschap in tranen uit

Libby Buffer heeft sinds haar jeugd altijd al meerdere tumors over haar lichaam gehad. Met meer dan 6000 tumors, waar ze zich erg voor schaamde, onderging ze een operatie die haar leven veranderde.

Toen Libby Huffer de puberteit bereikte, kreeg ze kleine belletjes over haar hele lichaam. Uiteindelijk werd ze gediagnosticeerd met neurofibromatose type I (NF1). De ziekte veroorzaakt de vorming van kleine tumoren op de huid, waardoor Libby bijna volledig bedekt was.

Gedurende haar hele leven moest ze blikken en vervelende opmerkingen van mensen aanhoren. Op 23-jarige leeftijd raakte ze zwanger van haar dochter Lindsey en door alle hormonen werden de tumoren alleen maar erger, aldus The Sun.

Libby geeft aan dat veel van de 6.000 tumors die haar huid bedekken pijnlijk zijn. Soms heeft ze zelfs moeite met slapen, ondanks de vele medicijnen die ze elke dag inneemt.

De moeder verscheen in het televisieprogramma The Doctors, waar ze haar verhaal deed. Een chirurgische ingreep zou erg duur zijn en maar vijf chirurgen in het land konden deze uitvoeren.

Als een geweldige verrassing lieten de dokters van het programma weten dat zij haar gratis zouden opereren!

Later keerde Libby terug naar het programma om de resultaten van de operaties te tonen. Nu ziet ze er veel gelukkiger en zelfverzekerder uit!

Het verschil is wonderbaarlijk!

Het mooiste moment is wanneer haar dochter Libby voor de eerste keer ziet en ze haar tranen niet kan bedwingen!

Nu wil Libby het bewustzijn van deze ziekte verhogen, zodat degenen die er last van hebben zich niet hoeven te schamen.

Deel het artikel als je ook gelooft dat Libby zich absoluut nergens voor hoeft te schamen!

Celeberties

Jeroen Rietbergen betrokken in ernstig verkeersongeluk

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hebben na een lange tijd weer een relatie met elkaar. Of toch niet. Of toch wel. Nee toch niet. Alle verschillende roddelbladen en juicekanalen weten elkaar flink tegen te spreken en het begint een beetje op de wel-of-toch-niet relatie van André en Monique te lijken. Er ontstond zelfs een soort discussie tussen Story en Privé. Story wist zeker dat de twee weer bij elkaar waren: “Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem.” Story meldde zelfs dat buren Jeroen regelmatig naar binnen hebben zien gaan Privé gelooft hier weer geen bal van: “‘Loslippige buren’… Nou, die heb je niet in het Gooi.” Echter lijkt Linda nu actie te hebben ondernomen.

Linda de Mol heeft geen zien om Jeroen Rietbergen te verzorgen!
Yvonne Coldeweijer wist onlangs te melden dat de 51-jarige componist weer bij zijn ouders slaapt. Coldeweijer wist de reden echter nog niet: “Werd het toch te heet onder Lin haar voetjes en heeft ze ‘Vieze Jeroentje’, onder druk van buitenaf, weer uit huis gekickt?” Maar de spionnen van Coldeweijer hebben niet stilgezeten en wat blijkt, Lin heeft hem tóch uit huis gezet. Volgens Coldeweijer. Coldeweijer heeft een foto van Linda ontvangen terwijl ze de hond uitlaat.

Daarbij kreeg Coldeweijer nog wat ‘side information’: “Lin was ff lekker de hond aan het uitlaten in haar straat. Inmiddels heb ik vernomen wat ‘Vieze Jeroentje’ bij zijn ouders zit, omdat hij van zijn racefiets is gevallen en zijn ribben heeft gekneusd. Denk dat Lin hem niet wilde verzorgen, dus dan maar naar mammie!” Foto’s hieronder:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw schreeuwt en huilt zo hard dat bezorgde buren politie bellen – het bleek een spin te zijn

Wat doe jij als je een spin aantreft? Meteen een schoen erop of voorzichtig proberen te vangen en vrij te laten? Sommige mensen gillen het simpelweg uit van angst. Zoals de 30-jarige Hollie Hunter afgelopen jaar voorkwam.

Hollie schreeuwde zo hard toen ze een grote spin zag, dat haar buren dachten dat ze werd aangevallen en de politie belden. Uiteindelijk hielp haar gegil wel, omdat agenten de spin verwijderden.

Volgens Metro vertelde Hollie: “Ik heb net 40 minuten geprobeerd om een mot te verwijderen, als ik terug in mijn slaapkamer kom en een enorme spin beneden mijn bed zie.”

Volgens de vrouw was geen kleintje, maar een spin zo “groot als de palm van mijn hand”. Eerst gooide de doodsbange Hollie boeken naar de geleedpotige. Maar toen de spin haar richting op rende, vluchtte ze al schreeuwend naar andere kamers.

“Ik denk dat ik aan het schreeuwen en huilen was en zo’n herrie maakte dat mijn buurman dacht dat ik werd aangevallen.”

Dat bleek daadwerkelijk het geval. Buren belden de politie en een team van vijf agenten verscheen voor haar deur in het Schotse Livingston.

In tranen bood Hollie haar verontschuldigingen aan en legde ze de situatie uit. Op de vraag of er iemand anders in het appartement was, antwoordde ze: “Nee, alleen ik en de spin.”

De politie zag de humor van de situatie er wel van in en hielpen de jonge vrouw van haar gevreesde boosdoener af. Al lachend pakte een van de agenten de spin met de hand op en bracht hij het dier naar buiten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw doet oproep voor kinderloze vluchten nadat ze drie uur lang vóór huilend en schoppend kind zit

Een Amerikaanse vrouw heeft luchtvaartmaatschappijen opgeroepen om kinderloze vluchten aan te bieden na een vreselijke drie uur durende vlucht.

De vrouw, Morgan Lee, plaatste een clip op TikTok naar aanleiding van haar ervaring met een huilend en schoppend kind.

“Waarom bestaat er niet zoiets als vluchten alleen voor volwassenen? Ik zou daar zoveel geld voor betalen”, schreef ze bij de virale video.

“De vlucht duurde drie uur en ik heb hier de hele tijd naar geluisterd”, voegde de 24-jarige vrouw eraan toe. “Ik heb een noise cancelling koptelefoon, het kind was ruim vijf jaar oud en zat recht achter me terwijl ze tegen mijn stoel schopte terwijl de moeder sliep.”

Lee, die nu in Wenen woont, kreeg uitlopende reacties op haar video. Sommige mensen waren het helemaal met haar eens, andere verweten haar een gebrek aan empathie.

Uit een onderzoek van 2018 van reiswebsite WeFlyCheap onder duizend reizigers blijkt dat een boel mensen er hetzelfde over denken als Lee.

Aan Editie NL liet de website via een woordvoerder weten: “Ruim 40 procent van de vliegtoeristen zonder kinderen wil graag bijbetalen voor een ruimte in het toestel waar geen kinderen rondrennen.”

Sommige internationale luchtvaartmaatschappijen zoals Malaysia Airlines, AirAsia, Scoot Airlines en IndiGo hebben al kindervrije zones ingevoerd.

Wat denk jij?

@mooorganic The flight was 3 hours and I listened to this the entire time #travel ♬ original sound – Mo

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending