Moeder hoort krijs uit babyfoon, rent naar kinderkamer en beseft dat baby niet alleen is
Connect with us

Meest bekeken

Moeder hoort krijs uit babyfoon, rent naar kinderkamer en beseft dat baby niet alleen is

Wanneer de moeder een krijs hoort uit de babyfoon, haast ze zich onmiddellijk naar de kinderkamer, waar ze beseft dat de situatie kritiek is.

Met de technologie van vandaag is het veel gemakkelijker om te volgen wat onze kinderen doen dan voorheen. Er zijn babycams en andere systemen die een waarschuwingssignaal uitzenden wanneer zich er een probleem voordoet.

Maar toen Roy en Bernita Rogers pas ouders waren, was de technologie niet zo goed ontwikkeld, maar gelukkig kon de enigszins eenvoudigere apparatuur toch het leven van hun kindje redden.

Het paar had er lang van gedroomd om een groot gezin te vormen, maar had veel moeilijkheden. Bernita was al drie keer zwanger geweest, maar geen van de kinderen had de geboorte overleefd, vertelde ze aan Oprah Winfrey.

„Ik probeerde een leeg gat te vullen”
„Ik zou graag een kind krijgen, een kind waar je voor kunt zorgen en dat je in je armen kunt houden. En tot slot bereik je een punt waar je weet dat je nooit het lege gat dat in je hart is ontstaan zal vullen.”

Het echtpaar gaf niet op, maar rond die tijd kwamen ze een zwerfkatje tegen. Deze kleine straatkat noemden ze Midnight en werd een licht in het leven van het paar. Hij kon een kind niet vervangen, maar hij gaf het koppel geluk en kalmte.

„Ik ben ervan overtuigd dat het een wonder was”
Een jaar later geschiedde een klein wonder! Bernita was zwanger en beviel van een gezond meisje, Stacey.

„Ik ben ervan overtuigd dat de geboorte van Stacey een wonder was. Ik weet niet hoe ik het op een andere manier moet uitleggen… we hebben zo lang gewacht en dat maakte haar zo bijzonder.”

Sommige ouders kiezen er voor om hun kinderen bij dieren vandaan te houden, maar dat deden Stacey’s ouders niet. Een beslissing die haar leven zou redden. Midnight was ook heel blij met de geboorte van Stacey en besloot haar persoonlijke lijfwacht te worden.

Stacey werd ziek
Toen Stacey zes weken oud was, werd ze ziek, maar haar kinderarts zei dat het waarschijnlijk gewoon een verkoudheid was. Maar slechts een korte tijd later, toen Stacey in haar wieg sliep en de ouders een etentje hadden, kwam de kat op Bernita’s schoot zitten en deed heel raar. Bernita begreep niet wat ze wilde en wimpelde haar af.

Echter, kort daarna hoorde ze gekrijs uit de babyfoon. Ze ging onmiddellijk naar de kinderkamer en was getuige van een schokkende aanblik. Haar dochter Stacey was blauw aangelopen en ademde niet.

Het was Midnight die in de babyfoon krijste en blies om hulp te roepen.

Het paar ging onmiddellijk met hun dochter naar het ziekenhuis, waar bleek dat Stacey aan ademhalingsfalen leed en dat de situatie kritiek was. Maar, met de ongelooflijke hulp van de kat, kon het leven van Stacey worden gered.

Zonder de kat zou Stacey het waarschijnlijk niet hebben overleefd. Bekijk de onderstaande video voor meer info over deze heroïsche actie!

Animals

Prachtige teckel lijkt een beetje op een dalmatiër met zijn ongebruikelijke vacht

Alle dieren zijn prachtig! Van sommige hondenrassen is bekend dat ze altijd ongeveer dezelfde vachtkleur hebben. Teckels zijn meestal te vinden in zwarte en bruine tinten, maar Moo is een beetje anders.

We hebben onlangs Moo ontdekt. Deze schattige kleine hond is een ster op sociale media. Zijn avonturen kun je ontdekken op de Instagramaccount moo_in_miami.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Zijn roem dankt de kleine viervoeter aan zijn originele vacht. Moo woont samen met zijn baasjes in Miami, aldus LADbible. Zijn koppie is vrij ‘normaal’ voor een teckel, maar zijn lichaam lijkt meer op de vacht van een dalmatiër!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Hij is subliem en schattig! Moo en zijn baasje Victoria kunnen het geweldig met elkaar vinden. Ze vertelde:

“Veel mensen denken eerst dat hij een jasje of pyjama draagt, en ze zijn verrast dat het eigenlijk gewoon zijn natuurlijke jas is.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

“We stoppen vaak op straat voor mensen om foto’s te nemen of om me vragen te stellen. Hij is echt zo’n bijzonder klein puppy.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Voorbijgangers kunnen het niet helpen, Moo is zo’n opmerkelijke verschijning dat hij gewoon in het oog springt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Moo heeft meer dan 69.000 volgers en het aantal loopt gestaag omhoog!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

“Moo heeft een speciale vacht, maar ook een bijzondere persoonlijkheid. Hij heeft veel stijl en is ook erg knuffelig en zacht.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Moo heeft favoriete speeltjes, eet graag watermeloen en amandelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗰOO🖤 (@moo_in_miami)

Moo is een vrolijke kleine hond die door zijn familie in de watten wordt gelegd, net zoals bij alle honden het geval zou moeten zijn. Zijn vacht is werkelijk origineel! Hij lijkt net op een kleine dalmatiër of koe, vind je ook niet?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw doet deksel open en treft een enorme hoeveelheid spinnen aan

Dit artikel is absoluut niet geschikt voor mensen die bang voor spinnen zijn…

Australië is een prachtig land, met een schitterende fauna en flora. Echter, het land biedt niet alleen schattige koala’s en rondhuppelende kangoeroes.

Meer dan de helft van de giftige slangen op aarde kruipen er bijvoorbeeld rond. Daarnaast zijn er ook vele spinnen te vinden, sommige giftig, andere enorm groot.

Deze foto die Bush Heritage op Facebook plaatste, heeft voor veel reacties op sociale media gezorgd.

Angela Sanders is ecoloog in ‘the land down under’ en weet natuurlijk heel goed wat er allemaal rond glibbert en kruipt. Toch kreeg ze een paar weken geleden een grote verrassing!

Eerder werden in het Monjebup North reservaat (in het zuidwesten van Australië) nestdozen geplaatst voor dwergbuidelmuizen. Maar toen Angela de deksel van een van de dozen omhoog deed, kwam menig nachtmerrie tot leven!

Een enorme kolonie jachtkrabspinnen, van alle groottes, kroelde rond in de doos!

Deze soort is een sociale spin, wat heel ongewoon is bij spinnen. Ze delen zelfs hun prooi. Gelukkig zijn ze niet gevaarlijk of agressief tegenover mensen.

Gevaarlijk of niet, wie wil zoiets tegenkomen? Wij in ieder geval liever niet! In ons kikkerlandje is de kans hierop natuurlijk ook een stuk kleiner.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Een op de drie Britten geeft toe hun lakens maar één keer per jaar te wassen, maar hoe zit het bij ons?

We weten allemaal dat hygiëne belangrijk is. Dit betekent bijvoorbeeld goed de handen wassen, vooral na een toiletbezoek of in het openbaar vervoer, maar ook bedgoed verschonen. Een studie keek naar de Britten en hun hygiënegewoonten.

Beddengoed verschonen is belangrijk. Er wordt aanbevolen om dit in ieder geval om de twee weken te doen en het beste is om het elke week te doen. Maar in sommige landen blijken mensen hieromtrent andere gewoontes te hebben.

In een onderzoek van het Britse meubelbedrijf Hammonds werden 2000 Britten gevraagd naar hun hygiëneroutine. De resultaten, gepubliceerd door Hull Daily Mail, zijn nogal opmerkelijk: een op de drie mensen geeft toe hun lakens maar één keer per jaar te wassen.

Volgens de studie wast 30% van de ondervraagden hun lakens slechts één keer per jaar. Aan de andere kant wast 40% van hen hun badhanddoek na elk gebruik.

Toch is beddengoed verschonen niet alleen leuk omdat het zo lekker ruikt, het is vooral beter voor de gezondheid. Ons bed kan anders vol met mijten en bedwantsen komen te zitten, wat voor allergische reacties en huidirritaties kan zorgen.

Het is daarom aan te raden om elke dag je kamer goed te ventileren, je lakens regelmatig te verschonen, de matras te stofzuigen en af en toe om te draaien.

Hoe zit het bij ons? De studies omtrent het verschonen van bedgoed zijn niet overtallig, maar tijdens een onderzoek onder 1000 Nederlandse studenten gaf twee derde aan niet iedere week het bed te verschonen. Ruim 1 op de 10 respondenten gaf aan maar één keer per maand hun bed te verschonen.

We kunnen het niet genoeg zeggen, zorg goed voor jezelf en daar hoort ook hygiëne bij!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending