Moeder hoort krijs uit babyfoon, rent naar kinderkamer en beseft dat baby niet alleen is
Connect with us

Nieuws

Moeder hoort krijs uit babyfoon, rent naar kinderkamer en beseft dat baby niet alleen is

Wanneer de moeder een krijs hoort uit de babyfoon, haast ze zich onmiddellijk naar de kinderkamer, waar ze beseft dat de situatie kritiek is.

Met de technologie van vandaag is het veel gemakkelijker om te volgen wat onze kinderen doen dan voorheen. Er zijn babycams en andere systemen die een waarschuwingssignaal uitzenden wanneer zich er een probleem voordoet.

Maar toen Roy en Bernita Rogers pas ouders waren, was de technologie niet zo goed ontwikkeld, maar gelukkig kon de enigszins eenvoudigere apparatuur toch het leven van hun kindje redden.

Het paar had er lang van gedroomd om een groot gezin te vormen, maar had veel moeilijkheden. Bernita was al drie keer zwanger geweest, maar geen van de kinderen had de geboorte overleefd, vertelde ze aan Oprah Winfrey.

„Ik probeerde een leeg gat te vullen”
„Ik zou graag een kind krijgen, een kind waar je voor kunt zorgen en dat je in je armen kunt houden. En tot slot bereik je een punt waar je weet dat je nooit het lege gat dat in je hart is ontstaan zal vullen.”

Het echtpaar gaf niet op, maar rond die tijd kwamen ze een zwerfkatje tegen. Deze kleine straatkat noemden ze Midnight en werd een licht in het leven van het paar. Hij kon een kind niet vervangen, maar hij gaf het koppel geluk en kalmte.

„Ik ben ervan overtuigd dat het een wonder was”
Een jaar later geschiedde een klein wonder! Bernita was zwanger en beviel van een gezond meisje, Stacey.

„Ik ben ervan overtuigd dat de geboorte van Stacey een wonder was. Ik weet niet hoe ik het op een andere manier moet uitleggen… we hebben zo lang gewacht en dat maakte haar zo bijzonder.”

Sommige ouders kiezen er voor om hun kinderen bij dieren vandaan te houden, maar dat deden Stacey’s ouders niet. Een beslissing die haar leven zou redden. Midnight was ook heel blij met de geboorte van Stacey en besloot haar persoonlijke lijfwacht te worden.

Stacey werd ziek
Toen Stacey zes weken oud was, werd ze ziek, maar haar kinderarts zei dat het waarschijnlijk gewoon een verkoudheid was. Maar slechts een korte tijd later, toen Stacey in haar wieg sliep en de ouders een etentje hadden, kwam de kat op Bernita’s schoot zitten en deed heel raar. Bernita begreep niet wat ze wilde en wimpelde haar af.

Echter, kort daarna hoorde ze gekrijs uit de babyfoon. Ze ging onmiddellijk naar de kinderkamer en was getuige van een schokkende aanblik. Haar dochter Stacey was blauw aangelopen en ademde niet.

Het was Midnight die in de babyfoon krijste en blies om hulp te roepen.

Het paar ging onmiddellijk met hun dochter naar het ziekenhuis, waar bleek dat Stacey aan ademhalingsfalen leed en dat de situatie kritiek was. Maar, met de ongelooflijke hulp van de kat, kon het leven van Stacey worden gered.

Zonder de kat zou Stacey het waarschijnlijk niet hebben overleefd. Bekijk de onderstaande video voor meer info over deze heroïsche actie!

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen

Nieuws

June (35) bezoekt haar vader enkel voor de erfenis: “Ik hoop op een spoedig 0verlijden”

June, een 35-jarige vrouw, blikt terug op haar jeugd waarin haar vader, als gevolg van zijn drukke werk, vaak afwezig was.

De distantie van haar vader bracht June dichter bij haar moeder, die de dubbele rol van beide ouders op zich nam.

Een moederlijke figuur
In de ogen van June was haar moeder de belangrijkste steunpilaar in haar leven, iemand bij wie ze altijd terecht kon.

Zelfs nadat June en haar zus het ouderlijk huis verlieten, bleef hun sterke en ondersteunende band met hun moeder intact.

Het verlies van een dierbare
Het 0verlijden van haar moeder, twee jaar geleden als gevolg van k*nker, had een diepgaande impact op de hele familie.

Voor haar vader betekende dit niet alleen het emotionele verlies, maar ook het besef dat hij gewend was geraakt aan het feit dat zijn vrouw alles voor hem deed.

Vader’s afhankelijkheid en bitterheid
Op 74-jarige leeftijd worstelt June’s vader met zelfstandigheid en is hij afhankelijk van professionele hulp voor dagelijkse taken.

Zijn gevoelens van verbittering over zijn situatie en kritische opmerkingen hebben geleid tot het besluit van June’s zus om hem niet meer te bezoeken.

Het dilemma rondom de erfenis
Tijdens een recent bezoek aan haar vader kwam een gevoelig onderwerp naar voren: de erfenis.

Haar vader dre!gt haar zus te onterven, en hoewel June haar zus verdedigt, staat ze voor een innerlijk c0nflict en vraagt ze zich af of ze haar vader moet blijven bezoeken vanwege mogelijke financiële voordelen, of dat ze moet kiezen voor het emotionele welzijn van haar zus en zichzelf.

Het verhaal van June werpt licht op de complexiteit van familiebanden en de impact van geld op relaties.

Terwijl ze worstelt met haar loyaliteit aan zowel haar zus als haar eigen financiële welzijn, roept haar verhaal belangrijke vragen op over de waarde van familiebanden in vergelijking met materiële beloningen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending