Connect with us

Meest bekeken

Moeder hoort krijs uit babyfoon, rent naar kinderkamer en beseft dat baby niet alleen is

Wanneer de moeder een krijs hoort uit de babyfoon, haast ze zich onmiddellijk naar de kinderkamer, waar ze beseft dat de situatie kritiek is.

Met de technologie van vandaag is het veel gemakkelijker om te volgen wat onze kinderen doen dan voorheen. Er zijn babycams en andere systemen die een waarschuwingssignaal uitzenden wanneer zich er een probleem voordoet.

Maar toen Roy en Bernita Rogers pas ouders waren, was de technologie niet zo goed ontwikkeld, maar gelukkig kon de enigszins eenvoudigere apparatuur toch het leven van hun kindje redden.

Het paar had er lang van gedroomd om een groot gezin te vormen, maar had veel moeilijkheden. Bernita was al drie keer zwanger geweest, maar geen van de kinderen had de geboorte overleefd, vertelde ze aan Oprah Winfrey.

„Ik probeerde een leeg gat te vullen”
„Ik zou graag een kind krijgen, een kind waar je voor kunt zorgen en dat je in je armen kunt houden. En tot slot bereik je een punt waar je weet dat je nooit het lege gat dat in je hart is ontstaan zal vullen.”

Het echtpaar gaf niet op, maar rond die tijd kwamen ze een zwerfkatje tegen. Deze kleine straatkat noemden ze Midnight en werd een licht in het leven van het paar. Hij kon een kind niet vervangen, maar hij gaf het koppel geluk en kalmte.

„Ik ben ervan overtuigd dat het een wonder was”
Een jaar later geschiedde een klein wonder! Bernita was zwanger en beviel van een gezond meisje, Stacey.

„Ik ben ervan overtuigd dat de geboorte van Stacey een wonder was. Ik weet niet hoe ik het op een andere manier moet uitleggen… we hebben zo lang gewacht en dat maakte haar zo bijzonder.”

Sommige ouders kiezen er voor om hun kinderen bij dieren vandaan te houden, maar dat deden Stacey’s ouders niet. Een beslissing die haar leven zou redden. Midnight was ook heel blij met de geboorte van Stacey en besloot haar persoonlijke lijfwacht te worden.

Stacey werd ziek
Toen Stacey zes weken oud was, werd ze ziek, maar haar kinderarts zei dat het waarschijnlijk gewoon een verkoudheid was. Maar slechts een korte tijd later, toen Stacey in haar wieg sliep en de ouders een etentje hadden, kwam de kat op Bernita’s schoot zitten en deed heel raar. Bernita begreep niet wat ze wilde en wimpelde haar af.

Echter, kort daarna hoorde ze gekrijs uit de babyfoon. Ze ging onmiddellijk naar de kinderkamer en was getuige van een schokkende aanblik. Haar dochter Stacey was blauw aangelopen en ademde niet.

Het was Midnight die in de babyfoon krijste en blies om hulp te roepen.

Het paar ging onmiddellijk met hun dochter naar het ziekenhuis, waar bleek dat Stacey aan ademhalingsfalen leed en dat de situatie kritiek was. Maar, met de ongelooflijke hulp van de kat, kon het leven van Stacey worden gered.

Zonder de kat zou Stacey het waarschijnlijk niet hebben overleefd. Bekijk de onderstaande video voor meer info over deze heroïsche actie!

Celeberties

Roxeanne Hazes sloopt het internet met nietsverhullende outfit

Roxeanne Hazes trad een tijdje terug op in het Utrechtse Tivoli/Vredenburg. En tot verbazing van velen stond ze op het podium in slechts haar ondergoed. Op Instagram legt ze uit dat ze daar goed over had nagedacht! Ze schrijft: “Een dag lang heb ik getwijfeld om aan trekken wat ik gisteren op het podium droeg. Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel. Een dikke SO naar mijn idolen Lizzo, Charli XCX & Lady Gaga. Ik ben blij dat er mensen op deze wereld zijn die laten zien dat je, je mooi mag voelen, in welke maat dan ook. Dat je mag zijn wie je wil zijn en dat het goed is om van jezelf te houden. Op mijn manier hoop ik dat weer over te dragen aan anderen. Ik geef mezelf elk weekend figuurlijk bloot, door mijn verhaal te verspreiden waar anderen zich in herkennen. Gisteren deed ik dat letterlijk.”

Statement van Roxeanne Hazes

ze vervolgt: “Met als boodschap: In een wereld waar we vandaag de dag in leven is het verdomd lastig om te voldoen aan de maatschappelijke eisen en om daardoor van jezelf te houden. F*CK die maatschappelijke eisen, want ook jij mag er zijn. Ik heb mijn buikvet (want f*ck ook het woord ‘curves’) altijd als iets storends gezien. Maar door gisteren, zo op het podium te staan, hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden. En dat het ‘ideale’ plaatje voor een groot deel schijn is. Er blijven blijkbaar altijd grote groepen mannen en vrouwen die daar graag een stokje voor steken. Maar ik ben helemaal oké met wie ik ben en wat ik draag (of niet draag.) Dus… Nee dankje, ik hoef geen stylist, warmere kleding of meer te bedekken om jou te plezieren.”

Roxeanne Hazes op het podium!

De brunette maakt wel vaker statements op social media omtrent haar figuur. Ze maakt duidelijk dat je je totaal niet hoeft te schamen wanneer je een maatje meer hebt dan het gemiddelde insta-meisje!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jordy kraakt Gaby compleet af: ‘Ze is een clown!’

Gaby Blaaser voelde al heel snel aan dat het tussen haar en winnaar Joey niets zou worden. Van zodra Gaby in het vliegtuig stapte, begon ze al te twijfelen of ze wel de juiste keuze had gemaakt. Had ze Jordy te vroeg naar huis gestuurd? Jordy van zijn kant had al aangegeven dat hij niets meer met haar te maken wilde hebben.

Tijdens de reünie-aflevering kwam de grote omslag. Gaby en Jordy besloten om het toch nog een keertje te proberen. Er waren nog gevoelens en ze zouden zelfs op date gaan. Maar de liefde was niet van lange duur. Gaby ging weliswaar op date, maar niet met Jordy. Een verbouwereerde Jordy vernam dat de blondine het heel gezellig had met een andere man. Jordy vertelde gefrustreerd aan De Telegraaf: “Dan ben je echt een clown. Je zegt het ene, maar doet het andere.”

Dit bericht bekijken op Instagram

De eerste roos is binnen 😏🌹 . – Wat vonden jullie van de eerste 2 afleveringen?! . #videoland #debachelorette

Een bericht gedeeld door 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) op

Jordy is niet te spreken over het voorval. Hij gaat verder: “n één keer zie ik die foto voorbij komen. Daar zakt mijn broek echt vanaf. Het is wel heel toevallig dat ze gelinkt wordt aan die coureur, ze zoenend gespot worden én er vervolgens een foto opduikt dat ze in het openbaar samen zitten. Hoe graag wil je gezien worden?” De vrijgezel denkt er alvast het zijne over: “Ik vind dat het één grote poppenkast is op dit moment.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Temptation-Pommeline slaat keihard terug na kritiek op uiterlijk.

Uiteraard kan een realityster als Pommeline Tillière het met dit tropisch zomerweer niet laten om bikinikiekjes te posten. Normaal regent het dan complimentjes, maar haar laatste foto oogst heel wat kritiek. De blondine is er helemaal klaar mee en haalt keihard uit.

Pommeline heeft haar eerste televisieopdracht wellicht te danken aan haar aantrekkelijke vormen. Ze was zo populair dat ze een plaatsje veroverde in de VIPS-editie. Sindsdien is Pommeline niet meer weg te denken van de sociale media en heeft ze een grote schare volgers. Bij haar laatste kiekje hadden de fans plotseling alleen maar oog voor haar gewicht.

Dit bericht bekijken op Instagram

VIVΛ ᄂΛ VΛᄃΛY.

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere) op

De comments waren niet mals. “Je was een toppie, nu een dikkie. Jammer”, “Je lijkt zwanger” en “Je hebt een dikke buik”, waren slechts enkele van de onvriendelijke reacties. Pommeline laat het niet aan haar hart komen en slaat terug. In een Instagram Story vertelde ze: “Ik voelde me zelfverzekerd over die foto, maar mensen halen me neer. Ik weeg bijna 60 kilo, voor mijn lengte is dat heel normaal.”

Ze geeft wel toe dat ze een beetje veranderd is. Pommeline beaamt: “Inderdaad, een jaar geleden woog ik nog 50 kilo. Maar toen had ik constant stress en was ik totaal niet gelukkig.” Dat is nu helemaal anders, want ze eet goed en gezond. “Ik sport veel en ben gelukkig met mijn leven. (…) Ik word echt moe van sommige mensen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Sunkissed ☼

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere) op

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending