Moeder is zwanger van drieling, dan bekijkt de arts de echo nader en wordt bleek
Connect with us

Gezondheid

Moeder is zwanger van drieling, dan bekijkt de arts de echo nader en wordt bleek

Ze wilden niets liever dan ouders worden van een zoon of dochter. Maar ondanks het feit dat Courtney en Philip Garrett uit New Orleans het jarenlang hadden geprobeerd, werkte het gewoon niet.

Uiteindelijk besloten ze om reageerbuisbevruchting te proberen, IVF – en tot grote verbazing van het paar werd Courtney uiteindelijk zwanger van een drieling.

Maar dat was niet het enige wonder dat de familie zou meemaken … 7 jaar later waren de artsen opnieuw verbaasd.

De drie eerstgeborenen van de familie – Oliver, Jack en Ellie – waren dankzij IVF allemaal ter wereld gekomen.

Die bevalling alleen al was een wonder voor het gezin geweest. Courtney en Philip hadden twee eieren geïmplanteerd en een van de eieren was gespleten, waardoor een tweeling en een zus werden geproduceerd.

“Ik geloofde niet dat het mogelijk was¨, zegt Courtney tegen WWL-TV.

Maar het was mogelijk en de drieling werd thuisgebracht bij liefdevolle ouders.

Wat ze niet wisten was dat Courtney en Philip hen een vierde broer of zus wilden geven.

En 7 jaar later verrasten ze de kleintjes met het spannende nieuws. Courtney was weer zwanger!

Maar Courtney en Philip stonden weer voor een enorme schok.

De echo liet zien dat Courtney niet alleen weer zwanger was, maar ze verwachtte voor de tweede keer drie baby’s.

Maar het was niet de meervoudige zwangerschap die de dokter ditmaal verbaasde.

Want toen Courtney zich afvroeg hoe ze weer trio’s had kunnen krijgen, kreeg ze een onverwacht antwoord.

Absoluut bleek in het gezicht, legde de dokter het vreemde wonder uit. In exact dezelfde maand waarin Courtney IVF had ondergaan, had ze ook op natuurlijke wijze verwekt. Toen was een van de eieren uit elkaar en Courtney had opeens een paar identieke tweelingen en een zus in haar maag.

De tweede set drielingen van het gezin werd daarom zowel natuurlijk als kunstmatig bevrucht – in één en dezelfde zwangerschap!

Het was een fenomeen dat zowel de ouders als de artsen sprakeloos liet – en het is uiterst zeldzaam.

Toen WWL-TV het verhaal onderzocht, ontdekten ze dat er slechts één andere set drielingen was die zowel natuurlijk als kunstmatig was bedacht.

Zelfs de dokter was in shock over dit medische wonder!

Door een wonder was de familie Garrett nu gegroeid van twee tot acht personen.

Drie oudere drielingen waren vergezeld door drie jongere, een om voor elk te zorgen!

Ze zijn een grote, gelukkige familie!

Bekijk deze clip om het ongelooflijke verhaal van het gezin te volgen:

Courtney en Philip hebben niet alleen hun best gedaan, ze hebben ze met volle overgave overgegeven – en na gevechten om ouders te worden, hebben ze nu een gezin van 8!

Deel dit prachtige verhaal met je vrienden op Facebook om te laten zien dat niets onmogelijk is en dat er echt wonderen gebeuren.
[fblike]

Celeberties

BREAKING: Voetbalwereld op z’n kop! Cristiano Ronaldo heeft het Coronavirus.

Cristiano Ronaldo is besmet met het coronavirus. Dat heeft de Portugese voetbalbond bevestigd.

Ronaldo speelde afgelopen woensdag nog 90 minuten in het oefenduel tegen Spanje en ook in het Nations League-duel van zondag tegen Frankrijk was dat het geval – beide wedstrijden eindigden in 0-0. Bedoeling was ook dat hij morgen tegen Zweden ook weer de uittredende Nations League-winnaar zou aanvoeren, maar het coronavirus steekt daar dus een stokje voor.

Het nieuws staat op de site van de Portugese voetbalbond. ,,Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het.

De Fransman Eduardo Camavinga liet weten dat hij het shirt van Ronald, dat hij na afloop bemachtigde, niet ging wassen. Het is de vraag of hij daar nu nog zo over denkt.

Het nieuws staat te lezen op de website van de Portugese voetbalbond. “Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het. De hele Portugese selectie zou intussen al een bijkomende test hebben ondergaan, maar er kwamen geen extra positieve tests aan het licht. Ronaldo is trouwens al de derde Portugese speler die deze interlandperiode besmet raakt met het coronavirus. Eerder legden ook verdediger José Fonte en doelman Anthony Lopes al positieve testen af.

In Turijn zal de positieve test van Ronaldo ongetwijfeld de wenkbrauwen doen fronsen. De Portugees en verschillende andere internationals van Juventus – Dybala, Cuadrado, Danilo en Bentancur – verlieten begin vorige week hun hotel in Turijn voortijdig om aan te sluiten bij de selectie van hun land. Daarmee overtraden ze de geldende quarantainemaatregel nadat twee personen binnen de club positief hadden getest op het coronavirus. De plaatselijke gezondheidsautoriteiten maakten de zaak intussen over aan het gerecht.

Bron: AD, HLN.be

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Yolanthe Cabau krijgt compliment tijdens coronatest “Mondje open!”

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaans actrice en tv-presentatrice. Ze is ook bekend als Yolanthe Sneijder-Cabau, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen.

Er wordt meer getest, dus is het ook vanzelfsprekend dat het aantal besmettingen omhoog gaat. Reden tot paniek? Waarschijnlijk niet, als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. En als je klachten hebt en je wilt zekerheid, dan zeker even testen.

Test

Zo’n test is trouwens geen pretje zoals je weet en Yolanthe Cabau heeft er inmiddels ook eentje achter de rug. En de beelden van haar test deelde ze in haar Instagram Stories.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Shirma Rouse verklapt wat ze zo allemaal als ontbijt eet.

Shirma Rouse begon iets meer dan een jaar geleden aan haar avontuur om af te vallen. Dat is haar aardig gelukt en de zangeres houdt haar volgers graag op de hoogte van haar vorderingen. Nu verklapt ze wat ze zoal ontbijt.

Groentjes

Shirma is ondertussen al meer dan vijftig kilogram afgevallen. Daar is ze best trots op, al benadrukte ze wel dat ze zich vroeger ook goed voelde toen ze nog zwaarder was. Haar fans vinden echter dat ze nu nog meer straalt. Dat de zangers trots is over haar vooruitgang, blijkt uit een recente Instagrampost. Ze schreef: “Effe een update! Juni 2019 begonnen aan mijn afval reis! Nog even te gaan maar ben goed op weg!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik sta in de nieuwe @linda check it out! ❤️#speakingmytruth #nailsonfleek

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse) op

Shirma houdt zich strikt aan de Alizonne-therapie. Die therapie draait vooral om het optimaliseren van het algemeen welzijn en de gezondheid in het algemeen. De zangeres deelde in een Instagram Storie wat ze precies allemaal ontbijt. Ze vertelde: “Goedemorgen. Jaja, lekker gestoomde broccoli, bloemkool, worteltjes en vier blokjes feta gewoon om het even te pimpen.”

Negatieve reacties

Shirma krijgt doorgaans heel wat lof en complimentjes, maar onlangs was er ook een persoon die het nodig vond om haar compleet de grond in te boren. Niemand minder dan Herman Brusselmans haalde ongemeen scherp uit naar de zangeres. Hij maakte onbeschaamd grappen over haar gewicht. Later liet de zangeres weten dat ze dit gewoon van zich af laat glijden.

Doorgaan met lezen

Trending