Moeder “kan geen baan krijgen” vanwege tatoeages, laat elke week drie nieuwe tattoos zetten
Connect with us

Meest bekeken

Moeder “kan geen baan krijgen” vanwege tatoeages, laat elke week drie nieuwe tattoos zetten

Melissa Sloan (45) is een moeder die “verslaafd” is aan tatoeages. Ze laat elke week drie nieuwe tattoos zetten en draagt een inktpistool bij zich. Maar door andere mensen wordt ze vaak met de nek aangekeken.

Ondanks het feit dat Mellisa aangeeft dat ze geen baan kan krijgen vanwege haar uiterlijk, zal ze niet stoppen met het zetten van tatoeages.

De moeder van twee kinderen uit Wales vertelde dat haar tattoos voornamelijk door haar vriend thuis worden gedaan. Aan The Daily Star liet ze weten:

“Ik neem drie tatoeages per week. Het is alsof je verslaafd raakt aan een sigaret of een drankje. Ik kan het nu niet stoppen, het is verslavend, in ieder geval voor mij.”

Ze draagt een inktpistool overal mee naartoe. “Mijn vriend zet ze, hij doet mijn ‘gevangenis tatoeages’”.

Maar haar liefde voor tatoeages eist een tol. Mensen kijken haar raar aan en ze heeft moeite om een baan te behouden.

“Ik kan geen baan krijgen. Ze willen me niet. Ik heb gesolliciteerd voor het schoonmaken van toiletten waar ik woon en ze nemen met niet aan vanwege mijn tatoeages,” vertelde de moeder.

Ze vervolgde: “De eerste baan die ik had, eeuwen geleden, was toiletten schoonmaken. Mensen hebben gezegd dat ik nog nooit in mijn leven een baan heb gehad. Ik had er eentje en het duurde niet lang.”

Toch geeft Melissa aan graag te gaan werken: “Maar als iemand me morgen een baan zou aanbieden, zou ik gaan werken – ik zou op dat aanbod ingaan.”

De moeder geeft aan dat dit niet als onverwacht is gekomen. “Ik pas niet tussen mensen omdat ik graag mezelf ben en altijd mezelf zal zijn. Ze hoeven niet naar me te luisteren. Maar ik ga nergens heen.”

Animals

Linda redde 18 jaar eerder het leven van deze chimpansees – zouden ze haar nog herkennen?

Toen Linda Koebner na 18 jaar het dierenreservaat weer bezocht, wist ze niet zeker of haar oude vrienden haar zouden herinneren.

Toen Linda Koebner 23 jaar oud was en aan de universiteit studeerde, mocht ze iets heel bijzonders ervaren. Het waren andere tijden. Tijden waarin er minder wetten waren die dieren beschermden tegen dierproeven en experimenten.

Een groep chimpansee was niet langer nodig en mochten daarom worden vrijgelaten. Linda was degene die voor het eerst in zes jaar hun metalen kooien mocht openen. De chimpansees hadden hun hele leven binnenshuis doorgebracht en waren daarom bang.

Het was Linda’s taak om ervoor te zorgen dat ze zich aanpasten aan hun nieuwe leven in het natuurreservaat. Ze werd hun pleegmoeder. Nadat ze vier jaar met de chimpansees Doll en Swing in het reservaat had doorgebracht, was haar werk voltooid en werden ze alleen in het wild vrijgelaten.

Na de chimpansees 18 jaar niet te hebben gezien, had Linda de gelegenheid hen opnieuw te ontmoeten. Ze had nooit verwacht dat ze haar zouden herinneren.

Wat er gebeurt als Linda haar hand uitstrekt, brengt ons tranen in de ogen en is een hereniging die die we nooit zullen vergeten.

Hieronder kun je de emotionele reünie zelf zien. Vergeet niet om de video met je vrienden te delen, als je deze ook zo mooi vindt!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder raakt geïrriteerd door langzaam rijdende auto voor zich, maar dan ziet ze bericht op achterruit

Elke dag zijn we omringd door mensen die voor lichte irritatie zorgen. Luidruchtigheid, respectloosheid, afval zomaar dumpen, langzaam rijden, etc. Hoe vaak komt dit niet op een dag voor?

Het antwoord is eenvoudig: te vaak. Hailey is een toegewijde, drukke moeder die haar baan en gezinsleven combineert. Ze is ook de auteur van de blog Thoughts, Dots and Tots en de Facebookpagina met dezelfde naam.

Een tijdje terug was ze verwikkeld in de hectiek van haar dagelijkse leven. En, zoals het toeval vaak wil als je haast hebt, bevond ze zich achter een auto die heel langzaam reed.

Maar, toen Hailey goed keek, zag ze een briefje op de achterruit en dat veranderde alles. Ze deelde er een foto met een boodschap van die iedereen zou moeten lezen!

“Toen ik naar mijn werk ging, zat ik achter deze auto. Op achterruit stond een bericht: ‘Ik leer schakelen, sorry voor enige vertraging’. Dit wetende, was ik erg geduldig met hun langzame schakelen, en eerlijk gezegd deden ze het redelijk goed voor beginners.”

In de VS rijdt de overgrote meerderheid in een automaat en leren ze niet schakelen tijdens het halen van een rijbewijs. Hailey vervolgde:

“Toen stelde ik mezelf een moeilijke vraag: zou ik zo geduldig zijn geweest als het bericht er niet was geweest? Ik weet bijna zeker van niet.

We weten niet wat anderen doormaken. We dragen geen bord die onze persoonlijke strijd verklaart. Je ziet geen berichten gedrukt op de shirts van mensen met de tekst ‘ik ga scheiden’, of ik heb een kind verloren’, of ‘ik ben depressief’, of ‘ik heb kanker’.

We zouden absoluut vriendelijker zijn als we konden lezen wat de mensen om ons heen doormaken. Maar we zouden geen berichten nodig moeten hebben om aardig te zijn tegenover vreemden.

We zouden het sowieso moeten doen, of we nu weten wat er aan de hand is of niet. Of ze het verdienen of niet. Laten we iedereen een extra dosis geduld, vriendelijkheid en liefde geven.”

Het is ook niet goed voor onze gezondheid om ons druk te maken om kleine dingen. We zouden allemaal wel eens vaker diep adem kunnen halen en onszelf in andermans schoenen verplaatsen! Deel deze boodschap als je het met Hailey eens bent!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Tweede Kamer verbiedt eindelijk pedohandboek

Dinsdag stemde de Tweede Kamer in met een verbod op het zogenaamde pedohandboek. Het bezitten en delen van instructies om kinderen te misbruiken wordt nu verboden. De Eerste Kamer moet het voorstel nog wel bekrachtigen.

Het wetsvoorstel sleept al jaren aan. In juli 2020 werd al eens een wetsvoorstel voorbereid om het handboek te verbieden.

Marcel Jeninga, oprichter van de stichting Strijd Tegen Misbruik, was de grote voorvechter van het verbod. Jeninga is blij dat het voorstel is aangenomen, maar ziet ook nog enkele pijnpunten.

Hij legt uit: “”De straf had van mij hoger gemogen en het heeft veel te lang geduurd. We zijn hier al vier jaar mee bezig en het is nog steeds niet verboden. Het is nu te hopen dat Brussel het oppakt om het op Europees niveau te verbieden.” Het boek werd eerder al verboden in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Op het verspreiden, bezitten en verwerven van zo’n zieke handleiding komt een maximale celstraf van vier jaar of een boete van maximaal 90.000 euro te staan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending