Moeder krijgt een dochter na 40 heftige uren, maar dan kijkt de dokter tussen haar benen en schrikt meteen.
Connect with us

Meest bekeken

Moeder krijgt een dochter na 40 heftige uren, maar dan kijkt de dokter tussen haar benen en schrikt meteen.

Zoals de meerderheid van de koppels, wilden Nicole Ziesemer en haar echtgenoot Matthew hun zwangerschap zo natuurlijk mogelijk houden.

Ze wilden maar weinig tussenkomst van de dokters en kozen ervoor om de bezoeken aan het ziekenhuis te beperken tot het minimum. Het echtpaar huurde een vroedvrouw in, in de hoop dat hun dierbare kindje thuis zou verwelkomd worden. Ze besloten zelfs om geen echografie te laten doen.

Maar jammer genoeg liep niet alles volgens plan…

Het kind van Nicole en Matthew werd geboren op 30 januari. Maar het lot had echter bepaald dat Nicole vier en een half weken vroeger beviel van haar kind.

Tot de grote verrassing van het koppel, brak Nicole haar water op 29 december.

Ze hadden geen andere keuze dan hun koffers te pakken en naar het ziekenhuis te gaan. Hun timing kon niet slechter zijn, want ze kwamen te midden een sneeuwstorm terecht. Matthew was gedwongen om de volledige oprit weg te vegen voor ze zelfs maar konden weggaan.

Doorheen de zware sneeuwstorm, op slechte wegen, slaagde het koppel er wel in om het ziekenhuis te bereiken die vrijdagnamiddag om 16.00. Nicole haar weeën bleven duren tot zaterdag.

Haar plannen om een natuurlijke bevalling te hebben, zonder medische interventie, moest ze zelfs opbergen.

Desondanks was Nicole over iets zeker: Ze wilde geen enkele medicatie of verdoving nemen om haar te helpen tijdens de bevalling.

Maar ook dit plan moest ze opbergen. Na 30 uren zwoegen, wist Matthew dat hij iets moest aanvangen.

Hij wilde haar niet zien lijden, ze had namelijk alles gegeven.

Het koppel ging akkoord dat Nicole toch medicatie zou innemen om de bevalling vlotter te laten lopen. Nicole accepteerde dat, en de bevalling verliep vlotter.

48 uren nadat haar water was gebroken, mocht Nicole’s prachtige dochter Blakeley geboren.

Kort daarna verwijderde dokter Megan Forshee de placenta.

Plots gingen de dokters hun ogen open. Het koppel kon de volgende woorden niet geloven die uit haar mond kwamen.

Dokter Megan vertelde dat ze een hoofdje kon voelen. Nicole beviel namelijk van een tweeling!

Het was een dag die niemand, ziekenhuispersoneel incluis, ooit zal vergeten.

En al snel werd Cade geboren, 1 uurtje na zijn oudere zusje.

Nicole moest wel een hele poos herstellen na deze lange, intense bevalling.

Blakeley was gezond en wel bij haar geboorte, maar Cade moest nog wat langer blijven onder medisch toezicht, om te verzekeren dat hij ademde zoals het hoorde. Hij had vocht in zijn longen als gevolg van complicaties bij de geboorte.

Onlangs bevestigde Matthew dat Cade het goed stelt, en niet langer hulp nodig heeft bij ademhalen. Hij mag snel het ziekenhuis verlaten!

De trotse, maar verraste ouders, hebben aanvaard dat de dingen niet precies liepen zoals ze hadden verwacht.

“Mijn eerste gedachte na de bevalling van de tweede baby waren, ‘Oh nee! We hebben nu een tweede wieg, tweede autozitje en tweede ding voor alles nodig,’” herinnert Nicole zich.

Natuurlijk was het resultaat van hun drastische planwijzigingen, positief. Het gebeurt namelijk niet elke dag dat ouders plots nog een tweede kindje krijgen tijdens een geboorte.

Hieronder kan je een video bekijken van de familie wanneer ze beseffen dat ze een tweeling zullen krijgen:

Wat een prachtige, speciale verrassing hadden Nicole en Matthew in de bevallingskamer. En ze mochten het prachtige moment delen met hun familie!

We hopen dat deze familie kan genieten van hun leven, zelfs al verloopt niet alles volgens plan!

Klik op ‘leuk’ en deel om hen het allerbeste te wensen in de toekomst!

Meest bekeken

110 jaar oude man sterft vier maanden nadat hij en zijn vrouw tot ’s werelds oudste koppel werden uitgeroepen

Een 110-jarige man uit Ecuador die samen met zijn 104-jarige echtgenote uitgeroepen was als ’s werelds oudste getrouwde echtpaar, is overleden.

Julio Mora sliep vredig in naast degene die al meer dan 79 jaren zijn echtgenote was, in hun huis in Quito, zoals gemeld werd door LadBible.

In augustus van dit jaar werd het gelukkige echtpaar gefeliciteerd door de Guinness World Records als wereld’s oudste koppel.

Het echtpaar had 7 jaren verkering vooraleer ze op 7 februari 1941 in het huwelijksbootje stapten, tegen de wil van hun families in.

“Het was niet gemakkelijk aangezien onze families geen goede verstandhouding hadden maar met de tijd en veel geduld zijn we erin geslaagd ze samen te brengen en we werden een voorbeeld en de beste referentie voor de jongere generaties” vertelde het koppel, volgens Guinness World Records.

Het koppel trouwde met alleen hun peters en beste vrienden aanwezig maar dit heeft hen er niet van weerhouden een lang en gelukkig leven te leiden gezegend met 5 kinderen.

In een verklaring zeiden ze: “Voor ons, Julio Cesar en Waldramina, is het een grote eer en trots een Guinness World Records-titel te hebben want het is de grootste onderscheiding die wereldwijd wordt erkend.”

“Het is waar dat het momenteel moeilijk is gezien we overweldigd zijn door de pandemie die de hele wereld treft en waarvoor er nog geen oplossing is. Maar, onze eerste stap is de regels op te volgen met respect en liefde”.

Julio had vier overlevende kinderen, 11 kleinkinderen, 21 achterkleinkinderen en 9 achter-achterkleinkinderen met Waldramina. Ze hadden nog een zoon die op 58-jarige leeftijd heenging.

Waldramina beweert dat ze nooit ruzie maakten of gekibbeld hebben en het slechts over futiliteiten oneens waren.

Wat een droevig nieuws, mijn hart gaat uit naar zijn weduwe en familie. Rust in vrede Julio. Delen mag.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

4-jarig ventje met Down krijgt modellencontract en wereld ligt aan zijn voeten.

Het nieuws krijgen dat je een stel kleine voetjes verwacht, is altijd erg opwindend. Maar voor het koppel Stuart en Kirsty Baxter waren het angstige momenten.

In 2013 hadden ze na 19 weken zwangerschap al eens een baby verloren en ze waren begrijpelijk bezorgd over de komst van hun nieuwe baby.

Gelukkig had Kirsty een normale zwangerschap en beviel ze van een prachtige jongen genaamd Riley.

Hij werd zonder complicaties geboren, maar dan vertelde de dokters hen dat hij het syndroom van Down had. De ouders waren bang dat hij gepest zou worden.

Papa Stuart maakte zich zorgen dat hun prachtige bundeltje energie anders behandeld zou worden. “Nadat we te horen kregen dat hij Down had, huilde ik, niet omdat ik minder van hem zou houden, maar gewoon omdat ik weet hoe wreed de wereld kan zijn”, zei hij.

“Dat was het eerste wat in mijn hoofd omging, maar mijn opvattingen waren duidelijk fout en ik kon het niet nog meer fout hebben”, voegde hij eraan toe.

Hun zoontje bracht hen, en iedereen rondom hen, niets dan vreugde. Hij kreeg zelfs de bijnaam ‘Smiley Riley’.

“We noemen hem al van jongs af aan Smiley Riley omdat hij mensen echt gelukkig maakt, en hem zien lachen, maakt mensen hun dag goed”, zei Stuart.

Dan wekte hij de aandacht van een modellenscout en dat leverde hem op amper vierjarige leeftijd een modellencontract op.

En ook op school behandelen zijn klasgenootjes hem als een echte ster. “Er was de vrees van het onbekende en waarom ons dit was overkomen, maar als ik toen had geweten wat ik nu weet, zou ik helemaal niet overstuur geweest zijn”, zei een trotse papa.

Hoewel zijn spieren niet zo sterk zijn als die van zijn leeftijdsgenoten, geniet hij minstens evenveel, en soms gaat hij zelfs paardrijden.

Riley wordt misschien wel met vele obstakels geconfronteerd, zoals het niet-verbaal communiceren, maar de jongen past zich goed aan. Ze leerden Riley gebarentaal en daar blinkt hij in uit. Zijn gebarentaal werd een manier om vriendjes te maken met andere nieuwsgierige kinderen.

Riley geniet van alles wat hij doet en zijn glimlach is echt aanstekelijk. Wat een knap ventje. DEEL dit bericht als Riley ook jou deed glimlachen!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ziekenhuizen voeren mondkapjesplicht per morgen weer in

Wie dacht dat mondkapjes inmiddels een gepasseerd station zijn, verkijkt zich daar lelijk op. In Zeeland heeft ziekenhuis Adrz, met vestigingen in Goes, Vlissingen en Zierikzee, namelijk besloten de mondluier vanaf morgen weer verplicht te stellen.

Dat houdt voor patiënten en bezoekers in dat zij het ziekenhuis enkel mogen betreden met een mondkapje of een scherm om hun voorhoofd gebonden.

Coronabesmettingen lopen hard op
De directie laat weten het mondkapje weer in te voeren naar aanleiding van het stijgende aantal coronabesmettingen. ”We merken daarvan ook de effecten op ons personeel.” In de zomer hebben de vestigingen van Adrz het enorm druk, iets dat mede veroorzaakt wordt door massaal toerisme.

Aan de andere kant grijpt ziekenhuispersoneel het warme weer aan voor een welverdiende vakantie. Het ziekenhuis ‘gunt’ personeel hun vakantie en meent dat de herinvoer van een ‘mondneusmasker’ gaat bijdragen aan de veiligheid.

Zomergolf alweer snel voorbij
Goed nieuws is dan wel weer dat de gevreesde zomergolf al achter de rug lijkt. Ten opzichte van vorige week zijn er deze week 11 procent minder positieve tests geregistreerd.

De zomergolf heeft daarmee zo’n zes weken geduurd. Het RIVM laat nu weten al te hebben voorspeld dat de piek vorige week bereikt zou zijn.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending