Moeder laat twee baby’s sterven door verwaarlozing in appartement – beenderen per toeval ontdekt door brandweer
Connect with us

Lifestyle

Moeder laat twee baby’s sterven door verwaarlozing in appartement – beenderen per toeval ontdekt door brandweer

Het was de scene van een ware tragedie in Lünen, een dorpje in Duitsland. Iets wat geen enkele ouder ooit wenst mee te maken. Maar helaas is het de bittere realiteit van een gezinsdrama in Duitsland.

Twee baby’s werden er dood teruggevonden in een appartement vol met afval nadat hun moeder hen verwaarloosd had om te kunnen gaan feesten. Dat meldt het Duitse magazine Wunderweib.

De 35-jarige moeder, die als serveerster in een restaurant werkt, werd ondervraagd door de correctionele rechtbank in Dortmund voor ernstige kinderverwaarlozing, maar kreeg uiteindelijk slechts drie en een half jaar gevangenisstraf.

De beslissing van de 35-jarige moeder om haar kinderen te verwaarlozen leed uiteindelijk tot hun dood in haar appartement. Moederziel alleen, uitgehongerd.

De kleine Marie was slechts 6 maanden oud, maar haar moeder had nog een tweede dochtertje, Emma, die – hou je vast – slechts 3 weken oud was toen ze stierf.

Beenderen per toeval ontdekt
Bovendien was het ook per toeval dat de beenderen van de twee meisjes gevonden werden in 2012, toen de brandweer een noodoproep beantwoordde in het appartement.

Hoewel de doodsoorzaak nog een mysterie blijft, hebben forensische wetenschappers ernstige tekenen van extreme ondervoeding ontdekt.

De 35-jarige vrouw zou haar kinderen al langer dan 12 uur alleen hebben gelaten om te gaan werken en daarna de bloemetjes buiten te zetten met enkele vrienden.

Nog twee zwangerschappen
Alsof dit nog niet genoeg was, raakte dezelfde vrouw nog maar liefst twee keer zwanger.

Gelukkig werden deze twee kinderen voor adoptie opgegeven bij hun geboorte.

En een psychiatrisch rapport stelde echter vast dat de verdachte verstandelijk beperkt was en een persoonlijkheidsstoornis had.

Doodsoorzaak
Door de afwezigheid van een precieze doodsoorzaak, werd geen veroordeling voor doodslag of moord gevorderd.

Daarenboven werden al 4 maanden van de 3 en een half jaar gevangenisstraf reeds uitgezeten, door de lange duur van de rechtszaak.

Het schokt me, wanneer je denkt dat de beenderen van deze twee baby’s per toeval werden gevonden, en dat de moeder nog twee keer extra zwanger was.

Deel aub dit artikel zo vaak als mogelijk, in de hoop dat dergelijke vreselijke gebeurtenissen nooit meer gebeuren. Rust in vrede, kleine engeltjes.
[fblike]

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Koning Willem-Alexander verspreide corona op Grieks eiland

Griekenland is woedend op koning Willem-Alexander. Volgens de Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Tot de koning en Maxima arriveerde inclusief 20 man personeel in hun villa in Porto Heli was er nog geen enkel corona geval in het dorp. Hierna ging het helemaal mis in het dorp.

Volgens de Griekse media kwam dit omdat het personeel en dan voornamelijk de lokale schoonmaaksters van de koning ook nog op andere plekken in het dorp werkten. Volgens één van de schoonmaaksters wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier door het dorp is verspreid.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending