Moeder raakt geïrriteerd door langzaam rijdende auto voor zich, maar dan ziet ze bericht op achterruit
Connect with us

Meest bekeken

Moeder raakt geïrriteerd door langzaam rijdende auto voor zich, maar dan ziet ze bericht op achterruit

Elke dag zijn we omringd door mensen die voor lichte irritatie zorgen. Luidruchtigheid, respectloosheid, afval zomaar dumpen, langzaam rijden, etc. Hoe vaak komt dit niet op een dag voor?

Het antwoord is eenvoudig: te vaak. Hailey is een toegewijde, drukke moeder die haar baan en gezinsleven combineert. Ze is ook de auteur van de blog Thoughts, Dots and Tots en de Facebookpagina met dezelfde naam.

Een tijdje terug was ze verwikkeld in de hectiek van haar dagelijkse leven. En, zoals het toeval vaak wil als je haast hebt, bevond ze zich achter een auto die heel langzaam reed.

Maar, toen Hailey goed keek, zag ze een briefje op de achterruit en dat veranderde alles. Ze deelde er een foto met een boodschap van die iedereen zou moeten lezen!

“Toen ik naar mijn werk ging, zat ik achter deze auto. Op achterruit stond een bericht: ‘Ik leer schakelen, sorry voor enige vertraging’. Dit wetende, was ik erg geduldig met hun langzame schakelen, en eerlijk gezegd deden ze het redelijk goed voor beginners.”

In de VS rijdt de overgrote meerderheid in een automaat en leren ze niet schakelen tijdens het halen van een rijbewijs. Hailey vervolgde:

“Toen stelde ik mezelf een moeilijke vraag: zou ik zo geduldig zijn geweest als het bericht er niet was geweest? Ik weet bijna zeker van niet.

We weten niet wat anderen doormaken. We dragen geen bord die onze persoonlijke strijd verklaart. Je ziet geen berichten gedrukt op de shirts van mensen met de tekst ‘ik ga scheiden’, of ik heb een kind verloren’, of ‘ik ben depressief’, of ‘ik heb kanker’.

We zouden absoluut vriendelijker zijn als we konden lezen wat de mensen om ons heen doormaken. Maar we zouden geen berichten nodig moeten hebben om aardig te zijn tegenover vreemden.

We zouden het sowieso moeten doen, of we nu weten wat er aan de hand is of niet. Of ze het verdienen of niet. Laten we iedereen een extra dosis geduld, vriendelijkheid en liefde geven.”

Het is ook niet goed voor onze gezondheid om ons druk te maken om kleine dingen. We zouden allemaal wel eens vaker diep adem kunnen halen en onszelf in andermans schoenen verplaatsen! Deel deze boodschap als je het met Hailey eens bent!

Meest bekeken

Tweede Kamer verbiedt eindelijk pedohandboek

Dinsdag stemde de Tweede Kamer in met een verbod op het zogenaamde pedohandboek. Het bezitten en delen van instructies om kinderen te misbruiken wordt nu verboden. De Eerste Kamer moet het voorstel nog wel bekrachtigen.

Het wetsvoorstel sleept al jaren aan. In juli 2020 werd al eens een wetsvoorstel voorbereid om het handboek te verbieden.

Marcel Jeninga, oprichter van de stichting Strijd Tegen Misbruik, was de grote voorvechter van het verbod. Jeninga is blij dat het voorstel is aangenomen, maar ziet ook nog enkele pijnpunten.

Hij legt uit: “”De straf had van mij hoger gemogen en het heeft veel te lang geduurd. We zijn hier al vier jaar mee bezig en het is nog steeds niet verboden. Het is nu te hopen dat Brussel het oppakt om het op Europees niveau te verbieden.” Het boek werd eerder al verboden in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Op het verspreiden, bezitten en verwerven van zo’n zieke handleiding komt een maximale celstraf van vier jaar of een boete van maximaal 90.000 euro te staan.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Arjen Lubach keihard onder vuur na ‘ziekelijk’ filmpje koningin Elizabeth

Arjen Lubach heeft veel kritiek ontvangen doordat hij grappen heeft gemaakt over de overleden Britse koningin Elizabeth. Hij liet namelijk een simulatie zien van Elizabeth die in haar kist ligt.

Grap valt niet goed
Arjen Lubach gebruikte het overlijden van de koningin om duidelijk te maken dat hij een echte republikein is. Op de dag van haar overlijden grapte hij in zijn show: “We beginnen met verdrietig nieuws. We hebben geen gast vanavond, want aan het begin van de avond hoorden we helaas dat ze is overleden.”

Maar hij ging gisterenavond nog een stap verder. Hij klaagde namelijk over de hoeveelheid media-aandacht voor het overlijden. “In Groot-Brittannië gaat het al helemaal over niks anders. Het is daar echt hysterisch”.

Vervolgens liet hij een simulatie zien van de koningin die gefilmd wordt in haar kist. “Ik zat een beetje te zappen en er is daar zelfs een kanaal, BBC Extra Plus, met een live verslag van binnenuit.”

Het gedeelte: BBCM Extra Plus en verslag van binnenuit waren natuurlijk verzinsels. “Wow! Die Britten zijn gewoon helemaal gek man!”, grapt hij.

Dan: “Nee, oké, dit was heel ziek, maar ze had dit waarschijnlijk zelf heel mooi gevonden, want ze had ‘heel veel humor’.”

Als even later de Britse ster James Morrison aanschuift aan zijn desk, vraagt Arjen: “Hebben we je gekwetst met die video?”

Hij daarop: “Een beetje.”

Bekijk hieronder het fragment:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: ‘Talpa haalt Massa is Kassa van televisie’

Het gaat al een tijdje niet zo lekker met multimiljonair Peter Gillis. De vakantieparkenmagnaat kreeg een boete van de gemeente, die hij weigert te betalen, en werd ook opgepakt op verdenking van meervoudige mishandeling van Nicolleke.

Peter zou foxwild zijn geworden en Nicol hatseflats enkele tikken hebben gegeven. Ook zou hij haar gebeten hebben. De reden voor de mishandeling werd eerder openbaar gemaakt door de website utopianieuws. Peter moest een nachtje brommen en wacht nu tot hij in de rechtbank moet verschijnen.

Breaking: 'Talpa haalt Massa is Kassa van televisie'

Talpa steunt Peter

Kort geleden werd bekend dat Talpa niet heeft overwogen Peter Gillis te ontslaan. Vermoedelijk vanwege de gigantische kijkcijfers van het programma. Daardoor is het nieuwe seizoen van Massa is Kassa ‘gewoon’ op televisie te zien. Dit leidde tot verontwaardiging bij de achterban van de populaire serie. Maar nu is er meer…

Talpa krabbelt terug

Datzelfde Utopianieuws komt nu met een opmerkelijk bericht, dat zij baseren op berichten uit het ‘wandelgangencircuit’ bij Talpa en specifiek op ‘bronnen’.

Mocht Gillis schuldig worden bevonden aan de aantijgingen die hem door het Openbaar Ministerie ten laste worden gelegd, dan zal Talpa alsnog besluiten per direct te stoppen met het uitzenden van Massa is Kassa. We hoeven niet te vertellen dat de instortende kijkcijfers niet bijdragen aan een succesvol vervolg.

Breaking: 'Talpa haalt Massa is Kassa van televisie'

YouTube

Dan is het nog maar zeer de vraag wat Peter gaat doen. De rondbuikige Gillis heeft inmiddels aardig wat aandacht op zicht weten te vestigen en wil daar vast geen afscheid van nemen. Voor het geld hoeft hij het natuurlijk niet te doen, de man is multimiljonair. De website Utopianieuws heeft vernomen dat er plannen gesmeed worden om de serie, mocht Talpa ermee kappen, een vervolg te geven via YouTube.

We gaan het zien…

Doorgaan met lezen

Trending