Moeder Sarah van Soelen: ‘Ze heeft zoveel rottigheid over zich heen gekregen’
Connect with us

Meest bekeken

Moeder Sarah van Soelen: ‘Ze heeft zoveel rottigheid over zich heen gekregen’

De bedreigingen die Nadat André Hazes brak met Monique Westenberg en in de armen viel van zijn vriendin Sarah van Soelen kreeg het stel heel wat bedreigingen. Een heftige periode voor het stel en ook Rebecca, de moeder van Sarah, laat weten dat het haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Rebecca ging in gesprek met weekblad Party en liet weten dat ze zich best wel zorgen maakt om haar dochter.

“Ze staat nu in de boze buitenwereld en dan hoop je dat dat allemaal goed gaat. Ze heeft veel rottigheid over zich heen gekregen nadat bekend werd dat zij en André een relatie hebben”, vertelt ze in het weekblad. Rebecca laat weten dat ze ontzettend blij is dat haar schoonzoon haar dochter zo goed helpt: “Ze doen het echt heel goed samen.”

Niet alleen Sarah, maar ook moeder Rebecca heeft het flink moeten ontgelden: “Ook ik heb dingen over me heen gekregen. Ik heb nare berichten ontvangen, maar ik kan er als moeder zijnde al helemaal niets aan doen. Dit soort dingen gebeuren: twee mensen worden verliefd…”

Meest bekeken

Foto: ‘Prinses Alexia heeft een nieuw vriendje’

Prinses Alexia is deze zomer vertrokken naar de kostschool in Wales. Naast deze verandering lijkt er ook nog iets anders nieuws in haar leven te zijn gekomen. Volgens bronnen zou de prinses namelijk een vriendje hebben.

Nog niet zo lang geleden kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Eloise van Oranje waarschijnlijk een vriendje zou hebben. Ze werd namelijk zoenend gespot met ene Floris. Dit zou betekenen dat Eloise de eerste kleindochter van Beatrix en Claus zou zijn die een relatie heeft.

Het lijkt erop dat Eloise niet meer de enigste is, want volgens geruchten zou Alexia nu ook een vriendje hebben. @lifeofyvonne heeft een video ontvangen van een jongen, die het nieuwe vriendje van Alexia zou zijn. Het lijkt erop dat Alexia dit filmpje op een geheim Instagram account heeft gezet en iemand dit heeft uitgelekt. Bekijk de afbeelding hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg krijgt vanwege dit harde kritiek op opvoeding zoontje

Monique heeft een opmerking gekregen van de juf van haar zoontje André want die maakt zich zorgen.

Ze is er erg van geschrokken en besloot daarom naar Instagram te gaan om hulp in te schakelen. André wilt altijd 3 boterhammen mee naar school (continu rooster) en ernaast krijgt hij fruit mee voor in de ochtend.”

Hiermee vraagt ze aan ander ouders of die dit ook te veel vinden voor een jongetje.

 

Monique had namelijk een opmerking gekregen van de juf van haar zoontje want die heeft gezegd dat kleine André te veel eten mee naar school krijgt. Veel mensen zijn het echter eens met Monique en vinden dat ze niet teveel eten meegeeft aan haar zoontje voor een lange schooldag. Ze vinden dat het voldoende is en niet teveel.

Kritiek
Het is niet de eerste keer dat ze kritiek heeft gekregen want de oma van Dré, Rachel Hazes, heeft ook wat opmerkingen over Monique. Ze is namelijk helemaal klaar met met haar ex schoondochter en dat heeft ze laten merken ook.

Rachel vindt dat Monique een toneelstukje opvoert maar dat ze intussen geld aan het aftroggelen is van ex André, de vader van Dré.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg is openhartig over haar ziekte

Lange tijd dachten Monique Westenberg en André Hazes de ware voor elkaar te zijn. Het stel had destijds een grote (tweede) kinderwens. Maar dat ging niet vanzelf: Monique onderging lange tijd hormoonbehandelingen.

André en Monique zijn er altijd open over geweest dat zwanger raken niet makkelijk ging; de blondine kan moeilijk op de natuurlijke manier zwanger raken. In het ziekenhuis hebben de twee eicellen laten bevruchten, die teruggeplaatst hadden kunnen worden. Een jaar geleden schoven niet onder stoelen of banken dat ze droomden van een broertje of zusje voor Dré.

Behandelingen
Zo ver heeft het niet mogen komen: André is inmiddels gelukkig met Sarah van Soelen. Maar Monique merkt nog steeds de gevolgen van de hormoonbehandelingen die ze destijds onderging. ‘Voor de zomer begon ik met een kuur van cupping en bindweefselmassage op mijn buik en bovenbenen’, begint ze de post. De behandelingen helpen onder meer tegen cellulitis.

Opgezette buik
Maar voor Monique heeft het nog een veel groter voordeel: ‘Door het prikken in mijn buik met hormonen is er littekenweefsel ontstaan, waaraan allemaal verklevingen (vetcellen) zijn gaan ophopen.’ Daardoor had de blondine altijd een opgezette buik. Door de behandelingen zijn het littekenweefsel en de ‘hormoonrommel’ verdwenen. Monique wil deze tip doorgeven aan andere vrouwen die ook hormoonbehandelingen hebben ondergaan en met hetzelfde probleem rondlopen. ‘Ik hoop met deze post een aantal van jullie te bereiken die er iets aan hebben.’

Doorgaan met lezen

Trending